Kaartje2go gebruikt cookies om winkelen en advertenties persoonlijk te maken. Als je verder gaat gaan we ervan uit dat je dit goed vindt. Meer weten?
Feliciteren is ook een feestje!
Feliciteren is ook een feestje!

Een verhuizing, geboorte of huwelijk? Stuur een felicitatiekaart voor je gelukwensen!

Extra's bij jouw kaart
  • Nieuwe klant = 1e kaart gratis
  • Voor 20:00 uur besteld = vandaag verzonden
  • NIEUW: Kaart met een cadeau

Kaartje2go krijgt een 9.6 van 10 uit 10535 beoordeling

Felicitatiekaart maken

Jouw felicitatie springt eruit

Er zijn enorm veel gelegenheden te bedenken waarbij je iemand feliciteert. In eerste instantie denk je natuurlijk aan een verjaardag, maar ook als iemand recentelijk verloofd is of een kindje heeft gekregen wil je diegene een felicitatie toezenden. Tegenwoordig doen zovelen dit via een mailtje of belletje dat je eruit springt met een originele felicitatiekaart! Felicitaties brengen plezier bij de ontvanger :)

Een felicitatiekaart: een groot plezier

Eind 2014 deed GSM Helpdesk onderzoek naar de huidige felicitatiegewoonten van de Nederlanders. Wat blijkt? Het overgrote gedeelte van de bevolking feliciteert bekenden via de telefoon of Social Media. Je valt dus positief op als je een hele persoonlijke felicitatiekaart stuurt. Bovendien beleef je waarschijnlijk ook nog een hoop plezier aan het maken van de gefeliciteerd kaart.

Voor ieder passend moment een passende gefeliciteerd kaart

Kaartje2go heeft een ruim assortiment met felicitatiekaarten. Waarom zul jij je afvragen. Het antwoord is simpel: er zijn enorm veel verschillende momenten waarop je iemand wilt feliciteren. Denk aan een huwelijksfelicitatie of een geboorte felicitatie. Voor ieder moment moet een passende kaart te vinden zijn waarop je bijna kan schreeuwen: gefeliciteerd! Daarnaast vind je bij Kaartje2go felicitatiekaarten in allerlei stijlen, van grappig en vrolijk tot hip en trendy. Kijk ook eens bij onze felicitatie teksten om iemand op een originele manier te feliciteren.

Voor ieder moment een passende kaart

Naast felicitatiekaarten heeft Kaartje2go ook veel andere soorten kaarten. Zo ben je hier ook voor geboortekaartjes, trouwkaarten en verjaardagskaarten aan het juiste adres. Voor ieder moment hebben we een passende kaart.