Ga naar de inhoudGa naar het filter

Felicitatiekaarten geregistreerd partnerschap

Lang leve de liefde! Een stel in je omgeving is onlangs een geregistreerd partnerschap aangegaan. Net als bij een huwelijk, is dit reden voor een felicitatie en misschien zelfs een feestje. Liefde mag natuurlijk altijd gevierd worden, maar een verbintenis in het bijzonder. Ben je op zoek naar een kaart om het stel te feliciteren met hun geregistreerd partnerschap? Dan zit je goed bij Kaartje2go. Je maakt en verzendt hier de leukste en meest liefdevolle felicitatiekaarten. 

Maak een geregistreerd partnerschap felicitatiekaart

Een felicitatiekaart voor een geregistreerd partnerschap maken hoeft helemaal niet moeilijk te zijn. Bij Kaartje2go staan er diverse felicitatiekaarten voor deze gelegenheid voor je klaar. Je kunt in een paar klikken een kaart bestellen. Dat begint bij het kiezen van een kaart. Om je keuze makkelijker te maken, selecteer je in het menu waar je naar op zoek bent. Wil je een kaart in een speciale stijl? Dan kies je bijvoorbeeld voor klassiek of modern. Als het stel van bloemen of dieren houdt, vink je dat in het menu aan. Zo makkelijk is het om een kaart te kiezen die bij het stel past. Ook niet onbelangrijk: je bepaalt zelf of je een kleine of grote kaart verstuurt.

Geef een extra persoonlijke touch aan de felicitatie

Wil je een extra persoonlijke touch aan de felicitatiekaart geven? Dat kan met een fotokaart. Want wat is er persoonlijker dan een mooie of grappige foto van het stel? Je voegt deze foto eenvoudig in de kaartmaker aan de gekozen kaart toe. Wil je al je creativiteit in de kaart kwijt, dan kun je ook beginnen met een blanco kaart. Waar je ook voor kiest, een fotokaart is een hele leuke manier om je felicitaties met het geregistreerd partnerschap aan het stel over te brengen!

Felicitatie voor een geregistreerd partnerschap

Welke tekst gebruik je om een stel te feliciteren met een geregistreerd partnerschap? Dat hangt er vanaf hoe goed je het stel kent. Een tekst zoals ‘gefeliciteerd met jullie geregistreerd partnerschap’ is simpel, maar doet het altijd goed. Deze tekst is in het bijzonder goed als het stel niet heel dichtbij je staat. Ken je het stel goed, dan kun je kiezen voor een persoonlijke boodschap. Een tekst waarin je het stel veel geluk wenst, bijvoorbeeld. Een ander idee is een quote, zoals “Elke dag heeft wel iets, maar vandaag is bijzonder.” Wil je zelf een felicitatietekst opstellen, maar ontbreekt het aan inspiratie? Laat je dan inspireren door huwelijksfelicitaties en geef er je eigen draai aan.

Een cadeautje toevoegen

Wist je dat je de deur niet eens uit hoeft als je een cadeautje toevoegt aan de felicitatiekaart? Bij Kaartje2go vind je naast kaarten ook cadeautjes om te feliciteren met een geregistreerd partnerschap. Denk aan een lekkere fles (alcoholvrije) wijn die het stel samen kan opentrekken om de liefde te vieren. Of bloemzaadjes als symbool voor de bloei van liefde. Kies het cadeau dat jij wilt geven en plaats je bestelling met de kaart. Als je voor op werkdagen voor 20:00 uur bestelt, wordt je bestelling nog dezelfde dag verstuurd.

Kunnen we je ergens mee helpen?

Neem gerust contact met ons op.