Condoleancekaarten
CondoleancekaartenBetuig je steun met een passende condoleancekaart
Papiersoorten
  • Respectvol en meelevend
  • Voor 20.00 uur besteld: vandaag verzonden
  • Eenvoudig personaliseren

Kaartje2go is als beste beoordeeld door Volkskrant, KASSA en de Consumentenbond

Steun betuigen met een condoleancekaart

Soms schieten woorden tekort. Dat weten wij als geen ander. Een passende tekst voor een condoleancekaart vinden is daarom ook erg moeilijk. Wij willen je een eindje op weg helpen met onze teksten voor condoleancekaarten. Soms is het al voldoende om iemand enkel sterkte te wensen. Niets is zo belangrijk als een steuntje in de rug.

Wat is condoleren?

Condoleance betekent "het betuigen van medeleven", "rouwbeklag" of "deelname". Je toont dus je medeleven na het overlijden van een persoon aan zijn of haar geliefden. Na de begrafenis of crematie is er vaak de mogelijkheid om de nabestaanden te condoleren. Daarnaast sturen veel mensen een condoleance kaart om steun te betuigen. 

Hoe maak je een condoleancekaart?

Het maken van een condoleancekaart kun je makkelijk en snel doen op onze website. Je hebt de mogelijkheid om zelf je eigen kaartje te ontwerpen in onze kaartmaker of om een bestaande kaart te kiezen van onze designers. Wil je zelf een passende kaart maken om je respect te betuigen aan de overledene? Voeg in de kaartmaker foto’s, tekst, symbolen en kaders toe om de kaart te personaliseren. 

Kies je liever voor een bestaande kaart die je nog sneller kunt bestellen? Onze designers werken elke dag hard aan de meest uiteenlopende ontwerpen. Bekijk het assortiment en kies een condoleancekaart uit. Op de kaarten staan al een algemene tekst die je enkel een klein beetje hoeft aan te passen. Stuur de kaart naar je eigen adres en overhandig de kaart in persoon of verstuur de kaart direct naar de ontvanger.

Kan ik een condoleance kaart met foto maken?

Je kan makkelijk en snel een condoleancekaart met foto maken. Dit kun je doen in onze kaartmaker. Begin met het uploaden van een foto vanaf je computer of social media kanalen. Kies bijvoorbeeld voor een foto waar de overledene goed op staat of een foto van een mooie herinnering van jullie samen. Voeg een tekst toe, hiervoor kun je meerdere zijdes van de kaart gebruiken. Vertel bijvoorbeeld over de goede band die jullie hebben gehad en wat die persoon voor jou heeft betekent. Je maakt de kaart nog persoonlijker als je symbolen en kaders toe voegt om de kaart zo persoonlijk mogelijk te maken. 

Wanneer komt mijn condoleancekaart aan?

Als je op werkdagen voor 20:00 uur besteld, worden je condoleancekaarten dezelfde dag verzonden. Voor de bezorging werken wij samen met PostNL of BPost, 95% van de kaarten worden op de volgende werkdag bezorgd. Als je vanaf vrijdagavond na 20:00 uur bestelt, worden de condoleancekaarten normaal gesproken op dinsdag bezorgd. Als je vanuit België besteld worden de kaartjes binnen 3-4 werkdagen bezorgd.  

Let op: in verband met extra drukte door corona kan de bezorging van je kaarten 1 tot 3 werkdagen duren. Voor België geldt 2-5 werkdagen.

Kan ik ook een condoleancekaart naar mezelf versturen?

Verstuur je de kaart naar jezelf via de verzendoptie Rechtstreeks versturen, dan komt jouw adres achterop de kaart te staan. Dubbele kaarten versturen we in een vensterenvelop. Wil je de kaart zonder adres achterop ontvangen, zodat je hem zelf kunt afgeven of bezorgen? Kies dan voor de verzendoptie Thuis ontvangen en geef aan dat je 1 stuks wilt ontvangen. Je ontvangt dan de kaart (zonder adres achterop) plus blanco enveloppe samen in 1 verpakking. De verzendkosten hiervoor zijn € 2,49. Je kunt bij ons kiezen voor verzending naar je eigen huisadres of voor directe verzending naar de ontvanger. Tijdens het bestelproces kom je het adresboek tegen om de adresgegevens in te vullen. Vul hier je eigen adresgegevens in. Het adres wordt direct opgeslagen, zo kun je de volgende keer de bestelling nog sneller afronden. Handig!