Cadeaus Geslaagd

Hoera, geslaagd! De geslaagde heeft heel lang toegewerkt naar dit moment. Je wilt hem of haar dan natuurlijk feliciteren. Stuur een persoonlijke geslaagd kaart en voeg hier een leuk cadeau bij!

Chocolade & Snoep

Bier en wijn

Cadeaubonnen

Thee

Beauty & Verzorging

Speelgoed

De leukste cadeaus voor de geslaagde

Een zwemdiploma of middelbareschooldiploma halen, slagen voor een rijbewijs of een opleiding, het zijn allemaal mijlpalen in je leven! Als iemand in jouw omgeving is geslaagd, dan wil je hem of haar natuurlijk feliciteren. We geven je graag een paar ideeën voor geslaagd cadeaus die je mee kunt sturen met je geslaagd felicitatiekaart. 

Examen gehaald: tijd voor chocola!

Is de geslaagde dol op chocolade? Geef dan een heerlijke chocoladereep van Tony’s Chocolonely of De Euforij. Na een lange periode van leren, examens maken en in spanning zitten kan de examenkandidaat wel wat overheerlijke chocola gebruiken! Als de geslaagde 18 jaar of ouder is, dan zijn de chocoladerepen met Jack Daniel’s likeur of Cointreau likeur ook echte aanraders. 

Cadeaubon bij je geslaagd kaart

Een cadeaubon is een veel gegeven cadeau bij een slagen. Zo kan de geslaagde zelf zijn of haar cadeau uitkiezen. Weet je niet zo goed wat te geven voor het behalen van het diploma? Stuur dan een cadeaubon mee met je geslaagd kaart. Kies bijvoorbeeld voor een bon van Bol.com of een Nationale Dinerbon! 

Luxe bier of bubbels 

Is de geslaagde 18 jaar of ouder? Dan zal hij of zij zeker een luxe fles Leffe Blond bier waarderen! Wil je echt uitpakken, ga dan voor een fles prosecco of champagne. Want proosten met een glaasje bubbels hoort natuurlijk bij het behalen van je diploma of rijbewijs!

Kleine cadeautjes: Thee en speelgoed 

Een envelopje of doosje met een paar zakjes Congratulations thee is een leuk klein cadeautje voor iemand die geslaagd is. Zo laat je de geslaagde op een leuke manier weten dat je hem of haar feliciteert! Is hij of zij gezakt? Stuur dan een hart onder de riem met een gezakt kaart en een doosje Hug in a Cup thee.

Het regenboogtouw speelgoed is een mooi cadeautje voor een kind wat een zwemdiploma heeft gehaald. Zo laat je je nichtje, neefje, kleinkind, buurmeisje of buurjongetje weten dat je heel trots op hem of haar bent!