Ga naar de inhoudGa naar het kaarten filter
Cadeaus geslaagd

Geslaagd cadeau

Hieperdepiep hoera! Er is iemand geslaagd en dat moet gevierd worden. En laten wij daar nou eens de allerleukste geslaagd cadeautjes voor in ons assortiment hebben. Alle diploma’s zijn even belangrijk. Of je nu bent afgestudeerd aan de uni of je veterstrikdiploma hebt gehaald, een persoonlijk geslaagd kaartje en een bijpassend cadeau zijn zeker verdiend.

Cadeau afstuderen: de vlag mag uit! 

Na weken ploeteren aan een afstudeeronderzoek is het dan eindelijk zover. Je mag dat felbegeerde papiertje ophalen. Ken jij iemand die een studie afgerond heeft? Dan hebben wij de leukste cadeaus voor afstuderen. Een flesje bubbels bijvoorbeeld, of een van de andere wijn- en biercadeaus. Maar een beauty en wellness cadeau is ook een hele goede optie na zo lang strijden voor die studie.

🎓 Weet je écht niet wat je moet geven voor het afstuderen? Cadeaubonnen zijn al-tijd goed!

Middelbare school examen cadeau

Een middelbare schooldiploma is natuurlijk net zo bijzonder en belangrijk. Want na een heerlijke zomervakantie ga je studeren, spannend! Als je dat verlossende telefoontje dan eindelijk krijgt is een examen cadeau ook dubbel-en-dwars verdiend. Onze favoriete cadeaus zijn lekkere snacks! Heerlijk om mee te nemen tijdens een stranddag of om op te peuzelen in de achtertuin. Wel onder die feestelijke vlag dan, natuurlijk. Sieraden zijn ook een leuke optie als cadeau voor afstuderen. Een mooi armbandje of leuke ketting herinnert de geslaagde voor altijd aan dit bijzondere moment.

Cadeau rijbewijs gehaald

Je bent natuurlijk ook gewoon hartstikke geslaagd als je je rijbewijs hebt gehaald. Eindelijk ongestoord over de weg sjezen (grapje, voorzichtig!). Als het gaat om een rijbewijs cadeau is de keuze reuze. Maar als we dan toch een tip mogen geven, zijn we zelf toch wel echt fan van onze stroopwafels. Ze zijn niet alleen onwijs lekker, maar de verpakking is ook een feestje om te zien. En een sleutelhanger of portie autodrop zijn natuurlijk ook klassieke rijbewijs cadeaus. 

🚗 Toet, toet! Wens de nieuwe automobilist veel geluk op de weg met een wenscadeautje.

Een geslaagd cadeau voor alle soorten diploma’s

Wanneer het gaat over cadeaus voor geslaagd, denk je al snel aan afstudeerders en middelbare scholieren. Maar er zijn nog veel meer momenten waarop je een diploma krijgt, en dat begint al heel vroeg! Denk bijvoorbeeld aan een veterstrik- of zwemdiploma. Voor die kleine kiddo’s is een speelgoed cadeau natuurlijk het allerleukst. 

En je kunt ook zelf diploma’s verzinnen! Een ‘Diploma voor de liefste oma’ bijvoorbeeld. Jouw omie is natuurlijk met vlag en wimpel geslaagd. Een heerlijk chocoladecadeau of flesje wijn is dan hartstikke leuk als geslaagd cadeautje.

Kunnen we je ergens mee helpen?

Neem gerust contact met ons op.