Ga naar de inhoudGa naar het filter

Beterschapskaarten kinderen

Beterschapskaart voor een kind sturen? Kies uit onze ruime collectie beterschapskaarten voor kinderen of maak een kaart met je eigen foto. Gebruik leuke versieringen en maak zo een unieke beterschapskaart.

Beterschapskaart kind 

Is je oppaskindje (ernstig) ziek, heb je een neefje met griep of een buurmeisje met een gebroken arm? Dan wil je hem of haar natuurlijk beterschap wensen! Kies een kaartje uit onze ruime collectie beterschapskaarten voor kinderen of maak een kaart met je eigen foto. Vrolijk de kaart vervolgens op met leuke versieringen en schrijf een lieve tekst om hem of haar wat op te beuren. Een beterschapskaart van jou vormt ongetwijfeld een lichtpuntje tijdens het ziek zijn. Bestel je de kaart voor 20.00 uur? Dan doen wij hem vandaag nog voor je op de bus.

Een beterschapskaart maken

Heb je een toepasselijke beterschapskaart met een grappig dier, een mooie eenhoorn of een stoere superheld uitgezocht? Dan begint ‘het échte werk!’ Met onze online kaartenmaker kun je de kaart namelijk helemaal naar wens aanpassen. Verander de tekst op de kaart, upload een mooie foto van jullie samen en voeg grappige figuren toe. Kies bijvoorbeeld voor een grote kusmond, een klavertje vier of een vrolijk zonnetje om je kaart nog unieker mee te maken. Vind je het lastig om de juiste woorden te vinden om de zieke een hart onder de riem te steken? Dat begrijpen wij. Om je hierbij te helpen hebben we een aantal teksten ter inspiratie verzameld. 

Een extra opkikkertje bij de kaart

Ziek zijn is nooit leuk en al helemaal niet voor (kleine) kinderen. Ze snappen vaak niet goed wat er aan de hand is, voelen zich verdrietig en kunnen zich ook niet zo goed vermaken. Wil jij de zieke wat extra opbeuren? Voeg dan een toepasselijk beterschapscadeau aan het kaartje toe. Hopelijk tovert een lekkere reep chocolade, een lief knuffelbeertje of een mooi kleurboek met stiften weer een kleine glimlach op het gezicht van de zieke. Ook zorgt een cadeau ervoor dat het kind even afleiding heeft van het ziek zijn en gewoon kind kan zijn.

Beterschapskaart voor kind versturen

Is de unieke beterschapskaart helemaal af? Dan hoef je alleen nog maar de adresgegevens van de ontvanger in te vullen. Ligt hij of zij in het ziekenhuis? Vermeld dan naast de naam van het kind en het adres van het ziekenhuis ook de afdeling en het kamernummer. Zo weet je zeker dat de kaart goed aankomt. Geef je je bestelling voor 20.00 uur door? Dan staat de postbode in 95% van de gevallen de volgende (werk)dag al op de stoep. Wil je dat de bezorging op een ander moment plaatsvindt? Dat kan! Selecteer een nieuw verzendmoment in onze kalender en wij regelen de rest, ook als je een cadeau bij de kaart besteld hebt. Wij hebben trouwens ook een kleinigheidje voor jou: de eerste kaart verstuur je namelijk helemaal gratis! 

Komt de zieke na een langdurig verblijf in het ziekenhuis eindelijk weer thuis? Stuur dan ook een leuke welkom thuis kaart! Neem een kijkje bij onze kinderkaarten als je liever een gewone kaart verstuurt.

Kunnen we je ergens mee helpen?

Neem gerust contact met ons op.