Ga naar de inhoudGa naar het filter

Kerstkaarten Engelstalig

Merry Christmas and a happy new year … happy holidays of toch een kerstkaart met warm wishes? In onze collectie vind je de leukste kerstkaarten met Engelstalige teksten. Maak een keuze uit een van de ontwerpen, pas ‘m naar wens aan en verras je Engelse vrienden of familieleden!

Engelse kerstkaarten maken

Heb je vrienden, familieleden of kennissen die geen Nederlands spreken? Bij Kaartje2go vind je de leukste kerstkaarten met een internationaal karakter. Naast kerstkaarten met Engelse teksten vind je in onze collectie ook Duitse kerstkaarten en een aantal exemplaren met een Franse, Spaanse of zelfs Friese tekst. Kies de kerstkaart die je het meest aanspreekt en wens je dierbaren love, peace & joy toe!

Wat voor soort Engelse kerstkaarten zijn er?

Onze designers hebben engelstalige kerstkaarten ontworpen in allerlei stijlen: van klassiek tot hip en everything inbetween. De perfecte kerstkaart zit dus vast ergens in onze collectie. Vergeet niet om ook tussen onze reguliere kerstkaarten te neuzen. Dennenbomen, hulsttakken en brandende kaarsen staan haast overal ter wereld symbool voor kerst. Je hoeft alleen maar de Nederlandse tekst te vervangen door een Engelse kerstwens and you’re done!

Hoe kan ik een Engelse kerstkaart maken?

Het maken van een Engelse kerstkaart begint bij het kiezen van een ontwerp. Scroll langs de kaarten op deze pagina of gebruik het filtermenu om een leuke Engelse kerstkaart te vinden. Een bepaalde kaart op het oog? Een kerstkaart personaliseren is easy peasy lemon squeezy met onze kaartmaker. 

Zo kun je in een paar klikken tekst veranderen, afbeeldingen toevoegen en de kaart versieren met figuren. Ook is het mogelijk om een foto op de kerstkaart te plaatsen, hoe leuk is dat? Wie zijn loved ones echt wil verrassen, kan ook een video met kerstboodschap op de kerstkaart plaatsen. Wedden dat ze verbaasd opkijken als ze de QR-code scannen?

Kerstkaarten schrijven in het Engels

In het Engels schrijven is altijd een beetje spannend, of het nou om een kerstkaart voor een vriend of om zakelijke kerstkaarten gaat. Daarom hebben we onze vertalers erbij gehaald en de leukste Engelse teksten voor op een kerstkaart voor je op een rijtje gezet. Gebruik de Engelse gedichten, songteksten of quotes als inspiratie of neem ze over. We won’t tell if you won’t. 

Kunnen we je ergens mee helpen?

Neem gerust contact met ons op.