Ga naar de inhoudGa naar het filter

Grappige vaderdag kaart

Is jouw vader een echte raskomiek? Verras hem dan met een grappige Vaderdag kaart. Van geestige woordgrapjes tot komische illustraties: met onze grappige Vaderdag kaarten hou je het niet droog!

💡 Bekijk ook onze andere toffe Vaderdag kaarten.

  • Nieuwe klant = eerste kaart gratis
  • Eenvoudig personaliseren
  • Voor 20.00 uur besteld = vandaag gedrukt

Vaderdag kaarten met een grappige twist

De meest hilarische vader verdient natuurlijk een grappige Vaderdag kaart. Vaderdag is namelijk hét moment om met humor te zeggen hoeveel die ouwe moppentapper voor je betekent. Daarom hebben onze designers de koppen bij elkaar gestoken om komische Vaderdag kaarten te ontwerpen. Onze kaartencollectie staat dan ook bomvol met woordgrapjes en humoristische illustraties. Van rollators tot wc-rollen en van superhelden tot frikandellen: zo wens jij je pa een fijne Vaderdag met humor!

🌼 Ook leuk: onze kaartjes speciaal voor de allereerste Vaderdag.

Zelf grappige Vaderdag kaarten maken

Hebben jij en je vader een inside joke die altijd terugkomt? Maak dan je eigen grappige Vaderdag kaart! Want met een zelfgemaakte tekst of hilarische foto weet je natuurlijk precies de juiste snaar te raken. Dat wordt krom liggen van het lachen! Start bijvoorbeeld met een blanco kaart en voeg komische figuren en een grappige Vaderdag tekst toe. Of kies voor een fotokaart met een hilarische foto van je vader. Oh, en huisdieren doen het ook altijd goed op een grappige Vaderdag kaart.

✏️ Op zoek naar een grappige Vaderdag tekst? Hier vind je volop inspiratie!

Vaderdag met extra veel humor

Wil je je vader he-le-maal omverblazen met je humor? Kijk dan ook eens bij onze extra’s. Maak bijvoorbeeld een hilarisch filmpje en voeg je videoboodschap toe op de kaart. Op die manier wordt je grappige Vaderdag kaart nog specialer. Of maak je kaartje af met een geestig Vaderdag cadeau. Wat dacht je van leuke biersokken, een fijne borrel of lekkere snacks? Zo wordt Vaderdag dit jaar gezelliger dan ooit!

Kunnen we je ergens mee helpen?

Neem gerust contact met ons op.