Ga naar de inhoudGa naar het filter
Sterkte cadeaus

Sterkte cadeaus

Het leven zit boordevol mooie, maar helaas ook verdrietige momenten. Deze situaties vragen om een persoonlijk en lief gebaar. Voeg een cadeau om iemand sterkte te wensen toe aan je kaart en laat de ontvanger weten dat je aan hem of haar denkt.

Duurzaam
Tony's Chocolonely proeverijtje
Tony's Chocolonely proeverijtje
€ 12,95
Chocolade Chunk LOVE
Chocolade Chunk LOVE
€ 4,95
Verse roze rozen
Verse roze rozen
€ 14,95
Vers gemengd boeket
Vers gemengd boeket
€ 16,95
Snoephartjes
Snoephartjes
€ 2,95
Droogbloemen
Droogbloemen
€ 17,95
Knuffelbeertje
Knuffelbeertje
€ 9,95
Verse brownies
Verse brownies
€ 15,95
Duurzaam
Theeset ‘Liefde schenken’
Theeset ‘Liefde schenken’
€ 5,95
Geluksmuntje hart
Geluksmuntje hart
€ 6,95
Zadenzakje 'Kracht'
Zadenzakje 'Kracht'
€ 4,95
Duurzaam
Fruitmand luxe
Fruitmand luxe
€ 24,95
Cadeaupakketje Liefde
Cadeaupakketje Liefde
€ 7,95
Duurzaam
Theeproeverij
Theeproeverij
€ 12,95
Duurzaam
Fruitmand
Fruitmand
€ 16,95
Duurzaam
Kaarthouder
Kaarthouder
€ 4,95
Duurzaam
HappySoaps bodywash voor haar
HappySoaps bodywash voor haar
€ 16,95

Hart onder de riem cadeau

Sommige momenten in het leven vragen om een extra lief gebaar. Vaak zijn dit de wat minder vrolijke momenten. Juist dan is het belangrijk om iemand een hart onder de riem te steken met een berichtje. Hoe persoonlijker dat bericht is, hoe meer het gewaardeerd wordt. Schrijf iets liefs op onze sterkte kaarten, en maak het gebaar compleet met een passend sterkte cadeau. Dit kan voor de ontvanger echt voelen als een klein lichtpuntje door de brievenbus. Maar een troost cadeau uitkiezen kan soms een beetje lastig zijn, omdat het zo’n verdrietig moment is. Daar helpen we je natuurlijk graag bij. Hieronder geven we je wat tips over cadeaus voor overlijden en andere moeilijke momenten.

5x sterkte cadeautjes sturen

Iemand een hart onder de riem steken is onwijs lief, maar kan ook best lastig zijn. Want wat is nou een goed en passend sterkte cadeau? We helpen je graag met jouw attente gebaar. Met deze vijf denken aan cadeaus zit je altijd goed, ongeacht de gelegenheid. 

 • Bloemen: om op te fleuren, troost te bieden of om nieuw leven te planten.
 • Een knuffel op afstand wordt tastbaar met een pluche knuffeltje. Dit is ook een heel mooi condoleance cadeau bij het overlijden van een kind of baby.
 •  Geef thee als sterkte cadeau voor een momentje van rust. Onze theesoorten hebben ook nog eens allemaal een mooie boodschap.
 • Betekenisvolle cadeaus, zoals een geluksmuntje, beschermengel of een kristal.
 • Als je erg verdrietig bent, vergeet je wel eens voor jezelf te zorgen. Met een fruitmand zorg je dat diegene toch wat vitamines binnenkrijgt. 

Brievenbus cadeau: sterkte op afstand

Bijna al onze cadeaus passen door de brievenbus. Dat is een fijne bijkomstigheid wanneer je een sterkte- of  condoleance cadeau wilt versturen. De ontvanger van je geschenk hoeft hiervoor niet thuis te blijven om het pakketje aan te nemen. Op dat moment hebben zij ook hele andere dingen aan hun hoofd. Jouw brievenbus cadeau om sterkte te wensen komt dan echt als een fijne verrassing.

Troost cadeau bij overlijden

En dan is dat verdrietige moment toch echt daar: een overleden familielid, kennis of collega. In alle gevallen denk je vrijwel meteen aan de nabestaanden. Want wat zullen zij een heftige tijd tegemoet gaan. Stuur hen een troost cadeau om je medeleven te tonen bij het overlijden van hun geliefde.

Hier vind je onze mooie condoleance kaarten om mee te sturen met je sterkte cadeau.

Condoleance cadeau tips

Een condoleance cadeau uitzoeken kan best lastig zijn. De nabestaanden zijn ontzettend verdrietig, en je wilt op een respectvolle manier laten weten dat je aan hen denkt. Hou bij het kiezen van je troost cadeau de volgende drie tips in je achterhoofd:

 1. Kies iets persoonlijks. Wat doet je denken aan de overledene, of wat hielp jou toen je aan het rouwen was?
   
 2. Wil je bloemen sturen? Ga, in het geval van een condoleance cadeau, dan voor droogbloemen. Zo hoeft de ontvanger zich even niet druk te maken om vazen, bloemenvoeding en genoeg zonlicht. 
   
 3. Het overlijden van een dierbare kan veel stress veroorzaken. Met welk condoleance cadeau kun je een beetje ontspanning bieden? Ga daarvoor!

Lees ons artikel over condoleance cadeaus voor meer tips en inspiratie.

Veelgestelde vragen over sterkte cadeaus

Wanneer je iemand een hart onder de riem wilt steken, kan elk gebaar al een klein lichtpuntje zijn. Je hoeft dus helemaal niet groots uit te pakken. Wanneer iemand verdrietig is, heeft hij of zij hier misschien ook mentaal helemaal geen ruimte voor. De beste manier om sterkte te wensen is dan ook met een klein hart onder de riem cadeau, verstuurd met een bijpassende kaart met betekenisvolle boodschap erin geschreven.

Schrijf die betekenisvolle boodschap aan de hand van ons blogartikel met hart onder de riem teksten.

Een cadeau kan je helpen iemand veel sterkte te wensen bij moeilijke momenten. Dit is heel passend wanneer iemand in je omgeving te maken heeft met verlies. Maar er zijn ook veel andere momenten waar een veel sterkte cadeau verschil kan maken. Denk bijvoorbeeld aan het herstel van een pittige operatie of wanneer iemand langdurig ziek is. In alle gevallen is jouw hart onder de riem cadeau een klein lichtpuntje op de deurmat.

Er zit natuurlijk geen deadline aan jouw lieve gebaar. Iemand sterkte wensen kan altijd, maar als het gaat om slecht nieuws of ernstige ziekte raden we aan niet te lang te wachten. In deze ultiem verdrietige situaties zal jouw troost cadeau met veel liefde ontvangen worden.

Wil je een condoleance cadeau sturen? Dan kun je altijd even wachten tot je de rouwkaart hebt ontvangen. Hier staan vaak de adresgegevens van de nabestaanden in.

Het fijne van onze sterkte cadeaus is dat ze allemaal door de brievenbus passen. Het grote voordeel hiervan is dat je het cadeau direct kunt versturen, en niet hoeft te wachten tot je agenda het toelaat om persoonlijk langs te gaan. Zo kun je de ontvanger zo snel mogelijk een hart onder de riem steken, en dat is toch wel een heel fijn idee.

Je troost cadeau liever persoonlijk geven? Laat het sterkte pakket dan bij je thuis bezorgen.

De allermooiste kaarten voor dit moment zijn fotokaarten. Je kunt je kaartje dan voorzien van een mooie foto van jullie samen of van iets wat je doet denken aan de ontvanger. Een passend sterkte cadeau voor iemand die slecht nieuws heeft gekregen vind je in onze categorie wenscadeaus. Dit zijn kleine cadeautjes met een mooie boodschap. Een beschermengeltje is hier een mooi voorbeeld van.

Kunnen we je ergens mee helpen?

Neem gerust contact met ons op.