Trouwkaart uitnodiging

Een bruiloft is geen bruiloft zonder gasten. Nodig daarom al je dierbaren uit om de mooiste dag van jullie leven bij te wonen met een mooie trouwkaart. Je trouwt waarschijnlijk maar één keer, dus het is niet gek dat je wilt dat de uitnodiging perfect is. Op onze website vind je meer dan duizend trouwkaarten, dus er zit er ongetwijfeld een tussen waarvan je hart sneller gaat kloppen. Pas het ontwerp vervolgens naar wens aan en voeg leuke details toe om de kaart nog unieker te maken. Is de kaart af? Dan ontvang je een gratis proefdruk van ons. Zo kun je de trouwkaart op je gemak bekijken en eventueel nog aanpassingen doen. Geef je je definitieve bestelling voor 20.00 uur ‘s avonds aan ons door? Dan doen wij de uitnodigingen dezelfde dag nog op de post.

De perfecte trouwkaart vinden en schrijven

Gelukkig heb je je ideale partner al gevonden, nu de perfecte trouwkaart nog. Hebben jullie al een thema voor jullie bruiloft bedacht? Dan is het leuk als jullie trouwkaart hierop aansluit. Zo geeft de uitnodiging alvast een goede impressie van jullie trouwerij. Kies bijvoorbeeld voor een kaart in botanische stijl, een trouwkaart met een goud look of een bohemian trouwkaart. Een mooie kaart gevonden waarvan je vlinders in je buik krijgt? Dan is het tijd om te bedenken welke tekst er op de kaart moet komen. Om je hierbij te helpen hebben we een overzicht gemaakt van welke informatie op een trouwkaart thuishoort. Daarnaast wil je natuurlijk ook een romantische, lieve of grappige tekst op de kaart zetten. Raadpleeg onze voorbeeldteksten voor inspiratie of klik tijdens het bewerken op ‘vind een passende tekst’.

Maak de uitnodiging helemaal naar wens

Mooie kaart? Check. Benodigde tekst? Dubbelcheck. Nu begint het leukste gedeelte van een trouwkaart maken, namelijk het personaliseren van de kaart met onze online kaartenmaker! Hiermee pas je heel eenvoudig alle tekst, afbeeldingen en illustraties aan. Ook kun je het lettertype van de tekst veranderen, de grootte wijzigen en de kleuren aanpassen. Daarnaast is het mogelijk om foto’s, kaders en toepasselijke figuren toe te voegen. Met slechts een paar muisklikken creëer je dus eenvoudig en snel een unieke kaart. Wil je ervoor zorgen dat de uitnodiging voor jullie bruiloft extra opvalt tussen alle andere post? Kies dan voor een gekleurde envelop, een mooie sluitzegel of een bijpassende adressticker. 

Verstuur de uitnodiging op tijd

Een stressloze bruiloft vraagt om een goede planning. Dit geldt ook voor het bestellen van jullie trouwkaarten. Het is namelijk fijn als je nog even rustig kunt nadenken over wat je van de proefdruk vindt. Wij raden daarom aan om de proefdruk 8 tot 12 weken voor je bruiloft te bestellen. Besluit je om toch nog iets aan de kaart te veranderen? Dan kun je dit heel gemakkelijk aanpassen in je account. Hierna hoef je alleen nog maar de ontvangers aan ons door te geven en wij regelen de rest. Verstuur de definitieve uitnodiging zo’n 6 tot 8 weken voor de bruiloft om ervoor te zorgen dat alle genodigden nog een gaatje in hun agenda hebben. 

Bekijk voor meer inspiratie ook onze stijlvolle, bijzondere en originele trouwkaarten.

Ekomi
Kaartje2go krijgt een 9.4 uit 10 van 18.912 beoordelingen