Ga naar de inhoud

Bedankkaartjes na overlijden

Bedanken voor de steun

Een bedankkaart na overlijden is een mooie gelegenheid iedereen te bedanken voor de steun tijdens de rouwperiode. Er worden bij Kaartje2go dan ook regelmatig bedankkaarten gemaakt na het overlijden van een dierbare. Een mooie, persoonlijk rouwkaart draagt bij aan de intimiteit van een uitvaart en is vaak een mooi aandenken aan de dierbare.
Bij Kaartje2go kun je de rouwkaarten helemaal persoonlijk ontwerpen.

Rouwkaarten maken

Je hebt de keuze uit meer dan 1000 rouwkaarten in onze collectie. Of je kunt een eigen ontwerp uploaden. Daarna kun je je aan je rouwkaart
> zelf een gedichtje, foto of illustratie toevoegen;
> zelf een kleur voor de tekst kiezen;
> zelf een persoonlijke tekst schrijven;

Teksten voor je rouwkaart

Het meest persoonlijk is zelf een tekst voor de rouwkaart te maken. Omdat dit niet voor iedereen is weggelegd, kun je op de pagina kaart teksten voor rouw passende teksten terugvinden.

Wat zet ik op de bedankkaart voor overlijden?

Wat je op een overlijden bedankkaart zet is erg persoonlijk. De onderstaande tekst zou je als voorbeeld kunnen gebruiken.

Na het overlijden van onze dierbare [naam] willen we u bedanken voor alle kaarten en bloemen. De condoleances en lieve berichten hebben ons ontzettend gesteund tijdens deze verdrietige periode. We willen u hartelijk bedanken voor het medeleven en de steun na het overlijden van onze [naam].

Bedankkaartjes overlijden versturen

Afgelopen jaar hebben we meer dan 10.000 bedankkaarten na overlijden verstuurd voor onze bezoekers in Nederland. Je kunt de rouwbedankkaartjes rechtstreeks naar geadresseerden sturen. De kaarten worden verstuurd in een klassiek witte enveloppe zonder grijze rouwrand.
Je kunt ook een set bedank-rouwkaarten bestellen. Deze wordt bij je thuisbezorgd. Hierbij zitten witte enveloppen.

Wil je iemand condoleren met het verlies van een dierbare? Wij hebben een stijlvolle en passende collectie condoleance kaarten.

Ekomi
Kaartje2go krijgt een 9.2 uit 10 van 20.709 beoordelingen

Kunnen we je ergens mee helpen?

Neem gerust contact met ons op.