Onze cookies maken winkelen en reclame persoonlijker. Als je verder gaat accepteer je deze cookies. Meer weten?

Kinder kerstkaarten maken

Wil je je neefje of buurmeisje een fijne kerst wensen? Dan is het versturen van een volwassenen kaart minder leuk. Daarom hebben we voor jou een ruime keuze aan vrolijke kerstkaarten voor kinderen. Een eigen kinderkerstkaart kun je heel eenvoudig ontwerpen en bewerken met leuke foto’s, teksten, figuren en kaders. Wil je graag een kaart sturen en ook een kind steunen? Bekijk dan eens onze goede doelen kerstkaarten.

Kerstkaart voor kinderen maken

Maak eenvoudig en snel de leukste kinder kerstkaarten met onze kaartenmaker. Daar vind je veel vrolijke kaders en leuke kinderfiguren in kerstsfeer. Zo versier je helemaal zelf een kaart. Je kan ook kiezen voor een kaart uit de collectie met leuke illustraties van bijvoorbeeld een kerstboom, sneeuwpop of een rendier. Ook op een kinderkaart is het mooi om een mooie kerstgroet toe te voegen. Bestel je bovendien voor 20:00 uur jouw kerstkaarten, dan doen wij ze nog diezelfde dag op de bus.

Kinder kerstkaarten voor een goed doel

Kaartje2go steunt diverse goede doelen en jij kan ons daarbij helpen. Verstuur een goede doelenkaart en je steunt automatisch een goed doel. Verstuur een kinderkerstkaart van CliniClowns en je maakt niet alleen je geliefden, maar ook zieke kinderen even heel erg blij. Op zoek naar trendy kerstkaarten? Bekijk onze moderne kerstkaarten. 

Kaartje2go krijgt een 9.6 uit 10 van 14035 beoordelingen