Ga naar de inhoudGa naar het filter

Kerstkaarten voor kinderen

Wil je je neefje of buurmeisje een fijne kerst wensen? Dan is het versturen van een volwassenen kaart minder leuk. Daarom hebben we voor jou een ruime keuze aan vrolijke kerstkaarten met kerstwensen voor kinderen. Een eigen kinderkerstkaart kun je heel eenvoudig ontwerpen en bewerken met leuke foto’s, teksten, figuren en kaders. Wil je graag een kaart sturen en ook een kind steunen? Bekijk dan eens onze goede doelen kerstkaarten.

Kerstkaart voor kinderen maken

Maak eenvoudig en snel de leukste kinderkerstkaarten met onze kaartenmaker. Daar vind je veel vrolijke kaders en leuke figuren in kerstsfeer. Zo versier je helemaal zelf een kaart. Je kan ook kiezen voor een kaart uit de collectie met leuke illustraties en kerstfiguren van bijvoorbeeld een kerstboom, sneeuwpop of een rendier. Ook op een kinderkaart is het mooi om een mooie kerstgroet toe te voegen.

Bestel je bovendien voor 20:00 uur jouw kerstkaarten, dan doen wij ze nog diezelfde dag op de bus.

Op zoek naar iets van deze tijd? Bekijk onze hippe kerstkaarten

Kerstkaarten maken met kinderen

Misschien wil je kind wel kerstkaartjes sturen naar vriendjes en vriendinnetjes, of familieleden. Onze kaartencollectie voor kinderen biedt de leukste kinderkerstkaarten die je samen kunt maken met je kinderen! Voeg bijvoorbeeld een foto van een zelfgemaakte tekening toe. Of laat je kind de leukste figuren en kaders uitkiezen om de kaart extra persoonlijk te maken.

Kerstkaarten met foto van je kind

Niets leuker voor kennissen of familie dan een kerstkaart met foto van je kind in hun brievenbus te vinden. Wat zijn ze weer snel gegroeid! Kies je mooiste en schattigste foto van het afgelopen jaar en werk eventueel af met grappige figuren en leuke details. Geef je zoontje een witte baard, jezelf een rode neus of zet een kerstmuts of rendiergewei op het hoofd van je dochter. Hilariteit gegarandeerd! Ben je wel te vinden voor een portie humor? Kijk dan zeker eens tussen onze grappige kerstkaarten.

Kinder kerstkaarten voor een goed doel

Kaartje2go steunt diverse goede doelen en jij kan ons daarbij helpen. Verstuur een goede doelenkaart en je steunt automatisch een goed doel. Verstuur een kinderkerstkaart van CliniClowns en je maakt niet alleen je geliefden, maar ook zieke kinderen even heel erg blij.

Kunnen we je ergens mee helpen?

Neem gerust contact met ons op.