Ga naar de inhoudGa naar het kaarten filter

Uitnodiging Etentje

De leukste uitnodigingen voor een etentje maak je bij Kaartje2go. Bestel een GRATIS proefdruk en nodig je familie uit voor een gezellig etentje. Of je nou een uitnodiging zoekt voor een chic diner thuis, een 21 diner, een uitnodiging voor een kerstdiner, of een paasbrunch, met een leuke uitnodigingskaart wordt het sowieso een geslaagd etentje!

  • Gratis proefdruk
  • Luxe papiersoorten
  • CO2-neutraal gedrukt

Uitnodigingen voor een etentje

Een etentje is eigenlijk altijd gezellig. Samen met vrienden of familie deel je onder het genot van een hapje en een drankje veel mooie momenten. Er zijn veel redenen voor een etentje:

  • Vier je verjaardag met een etentje
  • Nodig oude kennissen of vrienden uit om eens bij te praten
  • Vier je jubileum met een luxe diner in een restaurant
  • Geef een brunch voor de feestdagen
  • Organiseer een gezellige familiepicknick
  • Nodig vrienden uit voor een 21 diner

De voorpret begint bij de uitnodiging voor het etentje, deze kun je helemaal zelf maken in onze kaartmaker. Maak zelf een mooie uitnodigingskaart om jouw vrienden of familie uit te nodigen voor een etentje. Bekijk nu snel onze collectie met etentje uitnodigingen.

Uitnodiging etentje zelf maken en versturen

Bij Kaartje2go kun je de leukste uitnodigingen zelf maken en versturen. Zoek in de collectie met uitnodigingen een origineel kaartje om deze te bewerken in de online kaartmaker. Hier kun je de uitnodiging voor het etentje helemaal naar jouw smaak maken. Upload een eigen foto, voeg een leuke tekst toe en kies leuke figuren uit de galerij. 

Wil jij een etentje als cadeau geven? Je kan heel eenvoudig zelf een tegoedbon voor het etentje maken. Zet op de uitnodiging de gelegenheid, het bedrag en eventueel wie er zijn uitgenodigd voor het etentje.

Uitnodiging feestdagen

De feestdagen zijn het moment om eens gezellig met familie en vrienden te lunchen, brunchen of dineren. Zo’n heerlijke maaltijd verdient natuurlijk een echte uitnodiging. Met een uitnodigingskaart kun je op een hartelijke manier jouw vrienden of familie uitnodigen voor een etentje tijdens de feestdagen. Vraag een GRATIS proefdruk aan om er zeker van te zijn dat de kaart aan je wensen voldoet.

Een paasbrunch organiseren

Pasen is hét moment om een gezellige paasbrunch te organiseren. Gewoon gezellig thuis, in een restaurant of bij mooi weer met een picknick in het park. De paasbrunch uitnodiging stuur je naar familie en vrienden voor een gezellig dagje samen. 

Bekijk ook eens onze paaskaarten.

Familie uitnodigen voor een kerstbrunch of kerstdiner

Met de kerstdagen komen familie en vrienden bij elkaar voor een gezellige kerstbrunch of een heerlijk diner. Maak voor deze gelegenheid een originele uitnodiging voor het kerstdiner en verstuur de uitnodigingskaarten naar familie en vrienden toe. 

TIP: Bekijk ook eens onze kerstkaarten en stuur een kerstgroet met een diner uitnodiging erbij.

Een zakelijk etentje met collega’s

Er zijn verschillende redenen om een etentje met collega’s te organiseren. Organiseer een afscheidsetentje voor een collega die ergens anders gaat werken of met pensioen gaat. Bedank hem of haar tijdens een diner of lunch voor de goede tijd samen. Natuurlijk kun je ook zomaar met je collega’s gaan eten, bijvoorbeeld als teambuilding. De uitnodigingen voor een zakelijk etentje maak je eenvoudig en snel bij Kaartje2go. Heb je hulp nodig? Onze klantenservice helpt je graag!

Kunnen we je ergens mee helpen?

Neem gerust contact met ons op.