Ga naar de inhoudGa naar het filter

Uitnodiging etentje

Heerlijke gerechtjes, goed gezelschap en een mooi gedekte tafel; dat wordt smullen! Bij Kaartje2go maak je eenvoudig een leuke uitnodiging voor jouw etentje. In onze uitgebreide collectie is voor ieder etentje een passende uitnodiging te vinden, of je nou kiest voor een lunch of diner. Bestel dus snel een GRATIS proefdruk en nodig je familie uit voor een gezellig etentje.

  • Gratis proefdruk
  • Luxe papiersoorten
  • CO2-neutraal gedrukt

 Toffe uitnodigingen voor een etentje

Het blijft ontzettend gezellig, samen met vrienden en familie genieten van een hapje en drankje. Daarom hebben onze ontwerpers een smakelijke collectie gemaakt vol uitnodigingen voor een etentje. Op deze kaarten zie je bijvoorbeeld klinkende glazen, schitterend bestek en heerlijke ingrediënten. En wist je dat de meeste tekst aanpasbaar is? Pas bijvoorbeeld “Uitnodiging diner” aan naar “Uitnodiging lunch”, of andersom. Zo zit er altijd een geschikt kaartje voor jou bij! Ongeacht of je zelf de keuken induikt, of naar een uitnodiging uit eten zoekt. 

🍽️ Tip: Maak het eetfeestje compleet met een bijpassende menukaart

Uitnodiging uit eten met de feestdagen

De feestdagen zijn ideaal om eens gezellig met familie en vrienden te lunchen, brunchen of dineren. Toch zijn het ook best wel drukke dagen. Verstuur daarom nu alvast een uitnodiging etentje naar je dierbaren. Zo kunnen ze jouw feestmaal alvast groots in hun agenda zetten. 

Uitnodiging diner - Kerstmis

🎄 Klassieke garnalencocktail, vegetarische rollade, indrukwekkende pavlova…Kerstmis en lekker eten gaan hand in hand. Laat de voorpret alvast beginnen en maak een feestelijke kerstdiner uitnodiging. Want een diner is niet compleet zonder je favoriete mensen 

Uitnodiging brunch - Pasen

🐣 Pasen is hét moment om een gezellige paasbrunch te organiseren. Gewoon bij je thuis, in een restaurant of in het park met een picknick. Daarom hebben we, onder het genot van iets te veel paaseitjes, eggcelente paasbrunch uitnodigingen ontworpen. Veel brunch-plezier alvast! 

Uitnodiging voor een verjaardagslunch of -diner 

Er is er een jarig, hoera, hoera! En dat vier je natuurlijk met een feestelijk etentje. Ben je dol op rijkbelegde broodjes, fruitige sapjes en zelfgemaakte soepen? Verstuur dan een uitnodiging lunch voor je verjaardag en ga gezellig samen middageten. Natuurlijk hebben we ook uitnodigingen voor een verjaardagsetentje, mocht dat beter bij je passen. Ook zijn we de 21-jarigen niet vergeten. Deze bijzondere leeftijd vier je namelijk traditiegetrouw met een spetterend 21 diner

Collega’s uitnodigen voor een etentje

Er zijn verschillende redenen om een etentje met collega’s te organiseren. Wat dacht je van een afscheidsetentje voor een collega? Nodig naaste collega’s uit en bedank hem of haar voor de goede samenwerking. Ook kun je collega’s uitnodigen voor een etentje in het kader van teambuilding. Welke reden je ook hebt, er is altijd een passende uitnodiging voor een etentje in onze collectie te vinden. 

Zelf een uitnodiging etentje maken

Bij Kaartje2go kun je eenvoudig zelf uitnodigingen maken voor een etentje. Dit is bijvoorbeeld superleuk om te doen als je een themadiner organiseert. Zo licht je met de kaart alvast een tipje van de sluier op. Duik in de collectie “Uitnodiging etentje” en kies de kaart die je wilt personaliseren. In onze kaartmaker voeg je met een paar klikken leuke figuren, kaders en foto’s toe. Ga bijvoorbeeld voor een plaatje van borden en bestek of een foto van het restaurant waar je gaat eten. Met zo’n persoonlijke uitnodiging wordt het vast een geslaagd etentje! 

🍽️ Ook leuk: Maak zelf een high tea uitnodiging of BBQ uitnodiging

Uitnodiging etentje tekst: dit schrijf je op de kaart

Ben je op zoek naar een tekst voor op je uitnodiging etentje? Daar helpen we je graag bij. We raden je aan eerst alle belangrijke informatie te verzamelen. Hierbij kun je denken aan de datum, het tijdstip, adres en eventueel thema van het diner of de lunch. Vervolgens kun je hier een verhaaltje omheen schrijven, zoals in de uitnodiging etentje tekst hieronder: 

 

Graag nodig ik jullie uit op 3 november om mijn verjaardag te vieren.

Vanaf 17:00 zijn jullie welkom in restaurant de Herberg, Spoorstraat 18, 1234 AB Breda, voor een feestelijk etentje. 

Laat je even weten of jullie erbij zijn? 


🍽️ Leestip: 33 feestelijke teksten voor op een uitnodiging.

Kunnen we je ergens mee helpen?

Neem gerust contact met ons op.