Oeps... Je hebt Cookies nog uit staan. Als je dit weer aanzet, zal onze website helemaal perfect werken.

Hulp nodig bij het aanzetten? Neem dan contact met ons op: info@kaartje2go.nl of bel 030-8700270

  • 1ste kaartje gratis t.w.v. €3,30
  • Als beste getest door o.a. Kassa & de Volkskrant

Uitnodiging Etentje

Ga je lekker eten met je vrienden of familie? Dan moet je ze natuurlijk wel even uitnodigen. Of je nou een uitnodiging zoekt voor een gewoon etentje, een 21 diner of een uitnodiging voor een kerstdiner, met een leuke uitnodiging wordt het sowieso een geslaagd etentje!

Uitnodingen voor een etentje

Iets te vieren? Maak een uitnodiging voor een etentje! Voor iets speciaals mag je je vrienden en familieleden best op een stijlvolle manier uitnodigen. Doe dit eenvoudig met de uitnodigingen van Kaartje2go.

Uitnodiging etentje versturen

We hebben allerlei soorten uitnodigingen voor een etentje. Je kunt altijd een zelf gemaakte foto toevoegen op de uitnodiging als je dat leuk vindt. Daarnaast kun je ook teksten op de kaart plaatsen en leuke figuren om je kaart te versieren. Bestel je voor 20:00 uur, dan versturen we de uitnodigingskaarten nog dezelfde (werk)dag. We wensen je veel plezier toe met het maken van de uitnodiging. En natuurlijk alvast eet smakelijk!

Mensen uitgenodigd om te komen eten? Laat je gasten op een originele manier weten wat er op het menu staat en maak nu je eigen menukaarten!

Terug naar boven