Ga naar de inhoudGa naar het filter

Lieve kerstkaarten

De mooiste tijd van het jaar staat om de hoek. Een periode van samenzijn, dankbaarheid en liefde. Liefde voor je familie, kindjes, vrienden en partner. En hoe mooi is het om hen een lieve kerstkaart te sturen? Ga aan de slag in onze kaartmaker en maak zelf een liefdevolle kerstgroet. Want wat is er nou leuker dan een glimlach op het gezicht van je dierbare toveren.

Een lieve kerstgroet maken

Er is niets leuker dan zelf een kerstkaart maken voor iemand die je lief is. Terwijl All I want for Christmas door de speakers klinkt, zet jij een prachtige kaart vol lieve kerstwensen in elkaar. Gelukkig is dit met behulp van onze handige kaartmaker zo gepiept. 

Vind een lieve kerstkaart die bij de ontvanger past

Iedereen verdient een beetje extra liefde. Familie, vrienden, ouders, je buurvrouw en zelfs de kerstman. Stuur daarom lieve kerstkaarten en deel een beetje van jouw hart uit aan de mensen die je dierbaar zijn. Gebruik ons filtermenu en vind binnen een paar klikken een lieve kerstgroet die past bij de ontvanger. Welke lieve kerstkaart is je favoriet? 

Liefdevolle kerstkaart voor jouw geliefde

Als er iemand is die dit jaar de aller, aller, allerbeste kerstwensen verdient, dan is het jouw grote liefde wel. Maak daarom vandaag nog een lief kerstkaartje en beleef samen een knuffelige kerst. Je kunt starten met een blanco kaart of kies een kaart uit de collectie ‘Liefde kerstkaarten’. En wil je jouw lover echt verrassen? Stuur dan een cadeau mee met je lieve kerstkaart.

Lieve kerstkaarten bestellen

Heb je al een Kaartje2go account? Zo niet, dan raden we je zeker aan om er een aan te maken.  Met je persoonlijke account bestel je namelijk een gratis proefdruk van je lieve kerstgroet en ontvang je ingelogde klantenkorting. 

Geef je lieve kerstwensen iets extra’s mee 

Je lieve kerstkaarten maak je helemaal af door leuke extra’s aan je bestelling toe te voegen. Ga bijvoorbeeld voor liefdevolle sluitzegels, een mooie papiersoort of gratis witte enveloppen. Ook kun je een persoonlijke videoboodschap toevoegen aan je kerstkaart. Zo komen je lieve kerstwensen pas écht over.Lieve kerstkaarten versturen

Lieve kerstkaarten versturen

De elfjes bij de post hebben het deze maand drukker dan normaal. Verstuur je lieve kerstgroet dus op tijd! Je kunt kiezen uit de volgende twee verzendmethodes: 

Thuis ontvangen: Als je leuke extra’s bij je lieve kerstkaart wilt bestellen, is dit de beste optie. Ook kun je op deze manier je liefdevolle kerstwens met de hand schrijven.

Rechtstreeks verzenden: Vul de adressen in en wij zorgen dat de kerstkaarten bij de ontvangers in de brievenbus komen. 

Hulp nodig bij het bestellen van een lief kerstkaartje?

Ons klanttevredenheidsteam helpt je met liefde! Daarnaast kun je terecht op onze veelgestelde vragen pagina. Tot slot willen we je ons Kaartje2go blog nog eventjes tippen. Je vind hier leuke DIYs en inspiratie. Kerstplezier gegarandeerd!

Veelgestelde vragen over lieve kerstkaarten

Lieve kerstkaarten komen nog persoonlijker over als je ze zelf hebt gemaakt. Kies een kaart uit de collectie en schrijf zelf een liefdevolle kerstwens aan de binnenkant. Hoe dit precies werkt? We leggen het graag aan je uit: 

  1. Scroll door de galerij, kies het liefste kaartje en klik op ‘Kaart bewerken’. 
  2. Voeg mooie figuren, kaders en achtergronden toe aan de kaart. Je kunt in deze stap ook een foto toevoegen. 
  3. Schrijf een lieve tekst op de kerstkaart
  4. Bestel een gratis proefdruk en rond de bestelling af. Wij gaan dan voor je aan de slag!

❤️ Tip: Wil je jouw kerstknuffel door de brievenbus wat extra liefde meegeven? Kies dan voor een lieve kerstgroet in het formaat ‘Super’.

Je kaart is niet compleet zonder een liefdevolle kerstwens. Vertel je vriend of familielid wat diegene voor jou betekent met wat mooie woorden. Schrijf bijvoorbeeld over iets bijzonders wat jullie samen hebben meegemaakt. Of bedank diegene voor wat hij of zij voor jou heeft gedaan. Vind je het lastig om de juiste woorden te vinden? Kies dan eens voor een van deze voorbeeldteksten:

  • Veel liefde en geluk wil ik je voor het nieuwe jaar wensenEn fijn gezelschap van de allerliefste mensen
  • Als kusjes sneeuwvlokjes waren, zou ik jou een sneeuwstorm sturen!
  • Wat is het hartverwarmend om zulke lieve vrienden als jullie te hebben. Heel erg bedankt voor jullie steun en hulp van dit jaar. 

Deze en andere lieve kerstwensen vind je in ons blog over lieve teksten voor op een kerstkaart.

Kunnen we je ergens mee helpen?

Neem gerust contact met ons op.