Cadeaus beterschap

Als iemand in de lappenmand zit, wil je hem of haar graag een hart onder de riem steken. Dit kun je doen door een beterschapskaart met een cadeau te sturen. Op deze pagina vind je een selectie uit ons cadeau assortiment die geschikt zijn om mee te sturen met je beterschapswens. 

Beterschap cadeau voor een zieke

We geven je graag inspiratie met onze beterschapscadeaus, zodat je voor je moeder, vader, broer, zus of collega een geschikt cadeau kunt uitkiezen. Gaat het om een griepje, een gebroken been of een ernstige ziekte? Bij een gebroken been kun je bijvoorbeeld prima een fles bier cadeau doen aan een bierliefhebber, maar als diegene een stevige griep te pakken heeft, kies je waarschijnlijk eerder voor een doosje thee. Welk cadeau je kiest is dus ook afhankelijk van de situatie. 

Chocolade laten bezorgen bij de patiënt

Er zitten stofjes in chocolade die zorgen voor een blij en gelukkig gevoel. Dat maakt het ook zo’n geschikt cadeau voor iemand die zich niet zo lekker voelt. Je kunt kiezen uit verschillende smaken Tony’s Chocolonely en het authentieke De Euforij. Voor iemand die van likeur houdt kun je een melkchocoladereep geven die is gevuld met Jack Daniel’s of Cointreau. De Nuts about you bonbons in hartjesvorm zijn een extra lief cadeau! 

Troost in een kopje thee

Thee is typisch zo’n drankje wat geassocieerd wordt met ziek zijn. Het is lekker warm waardoor je je wat beter voelt en het houdt je vochtbalans op peil. De thee van Natural Temptations is extra fijn om te krijgen als je ziek bent, want er staan namelijk opbeurende teksten op de zakjes. Zo hebben we bijvoorbeeld ‘Charge You Up’ thee, ‘Hug in a Cup’ thee en ‘Lots of Love’ thee. Als de zieke zich daar niet direct beter van gaat voelen, dan weten wij het ook niet meer!

Tijdschrift of bloemen versturen

Als je op bed ligt of thuis zit, kun je je soms een beetje gaan vervelen. Met een BladCadeau kan de patiënt zelf een tijdelijk abonnement uitkiezen op een tijdschrift naar keuze. Een ander beterschap cadeau idee is een blos bloemen. Bestel een Bloemen Cadeaubon waarmee de ontvanger zelf online een bosje bloemen kan uitzoeken en laten bezorgen. 

Verwen de zieke met een doucheset of boek

Ziek zijn is nooit leuk, vaak voel je jezelf niet helemaal happy en kun je wel een verwenmoment gebruiken. Een heerlijk cadeau voor een vrouw is de Therme geschenkset. Of ze nu in het ziekenhuis ligt of thuis is, de heerlijke tropische geur zorgt voor een verwenmoment onder de douche. 

Naast tijdschriften zijn boeken ook een goed idee om mee te sturen met je beterschapskaart. Al onze boeken passen door de brievenbus, dus de zieke hoeft niet naar de deur te schuifelen om de pakketbezorger te woord te staan. Voor een volwassen man of vrouw kun je de Mindfulness kleurkaarten geven. Het kleuren zorgt voor afleiding en rust in het hoofd. Voor kinderen hebben we verschillende leuke boeken die het ziek zijn even doen vergeten.

Beterschap cadeau tip: bier of wijn

Onze bieren en wijnen zijn vrij populair als beterschap cadeau. Natuurlijk geef je deze alleen als de conditie van de zieke hiervoor geschikt is. Bijvoorbeeld als iemand een been heeft gebroken, kan hij of zij prima genieten van een heerlijk glaasje wijn! Je kunt kiezen voor verschillende luxe flessen bier of wijn. 

Beterschapskaart met een cadeau

Of je nu een beterschapskaart stuurt naar je zus, broer, vriend, vriendin of kennis: er is altijd wel een leuk cadeau te vinden om ze een hart onder de riem te steken. Weet je niet zo goed wat je op de kaart moet schrijven? Kijk dan eens bij onze voorbeeldteksten voor beterschapskaarten