Ga naar de inhoudGa naar het kaarten filter

Uitnodiging 80 jaar

Bijna 80 jaar en nog altijd zin in een feestje? Stuur vrienden, familieleden en oud-collega’s een uitnodiging om het glas te heffen op je 80e verjaardag. Kies een van de ontwerpen uit onze collectie uitnodigingen en pas deze naar wens aan met onze kaartmaker.

  • Gratis proefdruk
  • Luxe papiersoorten
  • CO2-neutraal gedrukt

Uitnodigingen verjaardag 80 jaar maken

De leeftijd van 80 jaar bereiken is best bijzonder. Je gaat al 8 decennia mee en weet als geen ander hoe je je verjaardag graag viert. Misschien wil je net als altijd een ‘gewoon’ verjaardagsfeest houden of groots uitpakken met een tuinfeest, een borrel op locatie of een gezellige high tea. Hoe je je 80e verjaardag ook viert, het is jouw feestje. En dat feestje? Dat begint met een leuke uitnodiging.

Uitnodiging 80 jaar voor man en vrouw

Iedere 80-jarige is anders. Daarom hebben onze designers uitnodigingen gemaakt in verschillende stijlen. Van klassieke uitnodigingen met bloemen tot hippe ontwerpen vol confetti. De ideale uitnodiging bevindt zich dus vast ergens in onze collectie. Benieuwd waar? Gebruik ons handige filtermenu en selecteer de aspecten die jou aanspreken. Kies bijvoorbeeld voor ‘Eigen foto’, ‘Vrouw’ en onder Stijl voor ‘Modern’ om een leuke uitnodiging voor je 80e verjaardag te vinden.

Bespaartip: maak een gratis Kaartje2go account aan

Grote feesten gaan vaak gepaard met een fikse rekening. Om het enigszins binnen de perken te houden, geven we onze klanten oplopende korting naarmate ze meer uitnodigingen bestellen. Meer uitnodigingen = dus meer korting. Ook ontvangen klanten een gratis proefdruk en hun eerste kaart helemaal gratis. Nog niet besloten welke uitnodiging het gaat worden? Sla je favoriete ontwerpen op door ze een hartje te geven en slaap er nog een nachtje over!

Zelf een uitnodiging 80 jaar ontwerpen

Slingers ophangen, een taart maken en vrienden uitnodigen kan een beste klus zijn, al helemaal als je 80 jaar wordt. Sommige kinderen of kleinkinderen vinden het daarom leuk om een verrassingsfeest voor hun vader, moeder, opa of oma te organiseren. Zo kan de jarige genieten van alle aandacht, zonder zich bezig te hoeven houden met andere zaken. Bij zo’n feest hoort natuurlijk een leuke uitnodiging. En de leukste uitnodigingen? Die maak je zelf!

👩‍🦳 Met een blanco kaart heb je de perfecte basis voor een mooie uitnodiging. Kies voor een vorm & kleur en open de kaartmaker om met de tools aan de slag te gaan.

👩‍🦳 De jarige job of jet echt in het zonnetje zetten? Met een unieke fotokaart of fotocollage vormen ze het stralende middelpunt.

Hoe maak ik een uitnodiging voor een 80e verjaardag?

Een uitnodiging voor een verjaardagsfeest maken is zo gepiept. Onze uitnodigingen zijn namelijk zo ontworpen, dat je ze eenvoudig aan kunt passen. Volg onderstaande stappen en maak je favoriete ontwerp helemaal naar wens.

🍾 Stap 1: kies een van de verjaardag 80 jaar uitnodigingen

🍾 Stap 2: klik op ‘Kaart bewerken’ en open de kaartmaker

🍾 Stap 3: zet een leuke tekst op de verjaardags uitnodiging

🍾 Stap 4: voeg mooie figuren, kaders of een foto toe

🍾 Stap 5: pas de kleuren, posities en groottes van de elementen op de kaart aan

Tip: veel van onze uitnodigingen hebben een aanpasbare leeftijd. Heb je een leuk ontwerp gevonden, maar is het veranderen van de leeftijd naar 80 jaar niet mogelijk? Trek ons klanttevredenheidsteam aan de mouw en vraag of onze designers dit kunnen wijzigen.

Uitnodigingen 80 jaar klaar? Bestellen maar

De plannen voor het feest liggen vast en de gratis proefdruk is naar wens. Tijd om de uitnodigingen voor je 80e verjaardag te bestellen. Ook dat is een klein feestje bij Kaartje2go.

Kan ik een gratis proefdruk bestellen?

Ja, iedereen met een account kan een gratis proefdruk bestellen. De postbezorger laat deze – samen met voorbeelden van onze envelopkleuren en papiersoorten – vaak de volgende dag al op de mat vallen. Leg de voorbeelden naast de proefdruk en ontdek welke extra’s de uitnodiging een mooie finishing touch geven. Een keuze gemaakt? Op de bijgevoegde flyer vind je de vervolgstappen. 

👉 Lees meer over het bestellen van een gratis proefdruk

Extra’s om je uitnodigingen nog mooier te maken

Je (vader, moeder, opa of oma) wordt maar één keer tachtig. Je wilt het feest dan ook goed aanpakken. De feestgangers alvast in de stemming brengen? Stuur ze een uitnodiging voorzien van mooie extra’s. Onze gekleurde enveloppen vallen direct op tussen andere post en de matchende sluitzegels geven een voorproefje van wat er in de envelop zit: een feestelijke uitnodiging voor een 80e verjaardag, afgedrukt op een luxe papiersoort. Wil je graag tijd besparen? Laat de adressen van de genodigden dan afdrukken op adresstickers en plak deze op de enveloppen. Zo hoef je alle adressen niet met de hand te schrijven!

Uitnodigingen voor 80e verjaardag versturen

Je bent aangekomen bij de laatste stap in het bestelproces: beslissen waar de uitnodigingen naartoe gestuurd mogen worden. Je hebt hierin twee keuzes: de uitnodigingen direct naar de genodigden versturen of ze eerst thuis ontvangen. Beide opties hebben zo hun voordelen.

De uitnodigingen direct versturen: 

💌 In een paar klikken adressenlijst uploaden (nog niet compleet? Stuur een adresverzoek).

💌 Meteen versturen of een verzenddatum inplannen.

💌 Geen omkijken meer naar; Kaartje2go doet de uitnodigingen op de post.

De uitnodigingen thuis ontvangen:

💌 Mogelijkheid om leuke extra’s te bestellen.

💌 Zelf in de brievenbus doen of overhandigen.

💌 De adressen handmatig op de envelop zetten.

Voor welke verzendingsmethode je ook kiest: op een doordeweekse dag voor 20:00 uur besteld = (indien gewenst) dezelfde dag verzonden. In 95 procent van de gevallen komen de uitnodigingen de volgende dag al aan.

Happy birthday to … you!

Hoe ouder we worden, hoe lastiger we het vaak vinden om cadeaus te verzinnen. Je hebt alles al wat je hartje begeert en dat is iets om dankbaar voor te zijn, net als voor de mensen die op je verjaardag langskomen. Wil je ze laten weten dat ze een speciaal plekje in je hart hebben? Stuur ze naderhand een leuke bedankkaart met een mooie foto van je 80e verjaardagsfeest. 

Tip: sommige tweelingen vieren zelfs als ze 80 jaar worden hun verjaardag nog samen. Is dit bij jou ook het geval? Vergeet dan niet een verjaardagskaart voor je broer of zus te regelen!

Kunnen we je ergens mee helpen?

Neem gerust contact met ons op.