Ga naar de inhoudGa naar het filter

Beterschapskaart vrouw

Als een vrouw ziek is, wil je haar graag een beetje opvrolijken. Of ze nou haar arm heeft gebroken, een flinke griep te pakken heeft, een burn out of zelfs ernstig ziek is. Voor elke situatie wil je een gepaste kaart om iemand beterschap te wensen.

Beterschapskaartje voor een vrouw

Een kaartje neemt de ziekte misschien niet weg, maar zorgt wel voor een goed gevoel bij de zieke. `En stuur je bij je beterschapskaart ook een kadootje mee, zoals charge you up thee of een reep chocolade? Dan voelt diegene zich vast snel weer beter!

Ben je op zoek naar een leuke beterschapskaart voor een vrouw? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. We hebben voor moeders, vriendinnen, zussen, oma’s en voor alle andere vrouwen een uitgebreide collectie beterschapskaarten. Kaarten voor een griepje, koorts, een blessure of langdurig ziek zijn. Ook hebben we beterschapskaarten voor als ze naar het ziekenhuis moet omdat ze iets gebroken heeft of een operatie moet ondergaan.  

Zieke moeders

Er wordt vaak gezegd: “Moeders kunnen helemaal niet ziek zijn”. Als je een gezin hebt om voor te zorgen dan geef je daar alle aandacht aan. Zieke moeders verdienen een beterschapskaart daarom extra.

Beterschap teksten voor vrouwen

Wat schrijf je op een beterschapskaart voor een vrouw? Kies voor iets met humor, zoals: “Lachen is het beste medicijn, maar wacht even tot de hechtingen eruit zijn!” Of houd het luchtig met “lieve zus/mam/vriendin ik hoop dat je snel weer beter bent”. Is degene ernstig ziek, dan mag je daar best iets over zeggen, zoals “jij bent in onze gedachten, wij hopen dat dit je pijn, een beetje kan verzachten”.

Meer inspiratie over wat je op een beterschapskaart kan schrijven en inspirerende teksten vind je hier.

Kunnen we je ergens mee helpen?

Neem gerust contact met ons op.