Ga naar de inhoudGa naar het kaarten filter

Uitnodiging kinderfeestje jongen

Is je kleine stoere cowboy binnenkort jarig? Geef een spetterend kinderfeestje met al zijn vriendjes. Bij een feestje hoort een leuke uitnodiging, wij vertellen je hoe je de mooiste kaartjes voor het kinderfeestje van je zoon maakt.

  • Voor 20:00 besteld = vandaag verzonden
  • Luxe papiersoorten
  • Nieuwe klant = 1e kaart cadeau

Vind de perfecte uitnodiging voor een jongens kinderfeestje

Weet je al wat je lieve zoontje gaat ondernemen met zijn vriendjes en vriendinnetjes? Er zijn veel leuke activiteiten te bedenken. Kaartje2go heeft uitnodigingen voor een zwemfeestje, tuinfeestje en nog veel meer. Het is ook leuk om het kaartje een thema of stijl mee te geven. Denk hierbij aan dinosaurussen of superhelden. Of ga voor een grappige of stoere uitnodiging. Bekijk de galerij en kies het mooiste kaartje uit de allergrootste kaartencollectie van Nederland. 

Heb je nog geen idee voor welk type kaartje je wil gaan? Bekijk het filtermenu en zoek gericht naar de uitnodiging voor het kinderfeestje van jullie jongen. Per leeftijd, activiteit en stijl zijn de populairste kaartjes weergegeven. Zo kun je makkelijk en snel de mooiste ontwerpen vinden. 

Bekijk voor meer feestjes inspiratie de uitnodigingen voor een etentje, familiedag of inhaalfeestje

Zelf een uitnodiging voor het feestje van een jongen ontwerpen

Het is leuk om een eigen uitnodiging te maken! En in onze kaartmaker kun je de kaart makkelijk personaliseren. We leggen het je graag uit:

  • Kies een mooie kaart uit de galerij en kies ‘Kaart bewerken’.
  • Voeg een leuke foto toe vanaf je computer of social media kanalen. 
  • Pas de kaart aan met speelse kaders en figuren om de kaart persoonlijk te maken.
  • Schrijf een uitnodigende tekst en vraag de gratis proefdruk aan. Of verstuur direct je uitnodigingen.

Heb je zin om zelf aan de slag te gaan? Maak een superleuke uitnodiging voor het kinderfeestje van jullie jongen. Start met een blanco kaart en maak de kaart zo persoonlijk als je wil. Een fotokaart doet het ook altijd goed, daarmee is het feestvarken het stralende middelpunt van de kaart.

🎉 Tip: Onze tekstschrijvers hebben mooie teksten gemaakt voor een uitnodiging. Kopieer ze makkelijk op je kaart.

Uitnodigingen verjaardag jongen versturen 

Het maken en bestellen van de uitnodiging is gedaan. Nu hoef je de kaartjes alleen nog te versturen. Je kan ervoor kiezen om het kaartje direct te versturen. Het is natuurlijk makkelijker om de kaartjes thuis te ontvangen. Dan kunnen ze uitgedeeld worden op school of in de buurt. Je ontvangt de kaartjes thuis in een pakketje, zo kan je ze zelf adresseren. Of gebruik onze toffe adresstickers. Kaartjes die voor 20:00 uur verstuurd zijn worden dezelfde dag nog verzonden. Lekker snel.

Kunnen we je ergens mee helpen?

Neem gerust contact met ons op.