Ga naar de inhoud
Sterkte kaartenLaat weten dat je aan iemand denkt met een kaartje
Papiersoorten
Ekomi
Kaartje2go krijgt een 9.2 uit 10 van 21.286 beoordelingen

Een steuntje in de rug met een sterkte kaart

Soms wil je iemand heel graag een knuffel geven zodat hij of zij er weer even tegenaan kan. Het is helaas echter niet altijd mogelijk om iemand in je armen te nemen. Daarom versturen velen een sterkte kaart. Zo kun je iemand toch sterkte wensen en dat noodzakelijke steuntje in de rug geven. Met een leuke sterkte knuffelkaart geef je toch een figuurlijke knuffel. 

Laat weten dat je er bent

Ieder van ons kent pieken en dalen. Je sleept jezelf natuurlijk door de dalen heen, maar kunt vaak wat sneller de draad oppakken als je geliefden achter je staan. Daarom is iemand sterkte wensen of verrassen met meerdere sterkte gedichten zo belangrijk. Laat weten dat je er voor hem of haar bent!

De juiste woorden vinden

Het kan heel goed zijn dat zich eens een situatie voordoet waarbij je om woorden verlegen zit. Wij willen je graag helpen met het bedenken van een goede en passende tekst. Daarom hebben we allerlei sterkte gedichten voor je geschreven. Allicht krijg je wat inspiratie van de gedichtjes!

Veelgestelde vragen over sterkte kaarten

Een sterkte kaart stuur je wanneer een geliefde of bekende in een moeilijk situatie zit. Bijvoorbeeld omdat iemand ernstig ziek is, naar het ziekenhuis moet of te maken heeft met verlies. Dat laatste kan werkeloosheid, kinderloosheid, overlijden en nog veel meer zijn.

Een sterkte kaart stuur je in de periode dat iemand hiermee te maken heeft. Dat hoeft niet perse op de eerste dag, maar eerder is in de regel wel beter. Verder kun je zo vaak een kaartje sturen als je wilt.

We hebben kaarten voor medeleven en sterkte, voor als je een knuffel wilt sturen, voor beterschap of voor wanneer je iemand wilt condoleren.

Een sterkte kaart maak en verstuur je in een paar eenvoudige stappen:

  1. Kies een kaart uit de collectie en klik op “Kaart bewerken”
  2. Bewerk de kaart in de kaartmaker. Verander de voorbeeldnamen, pas het lettertype en de kleuren aan, of voeg je eigen foto toe.
  3. Schrijf een persoonlijke sterkte wens in de kaart om de ontvanger te bemoedigen
  4. Kies het adres en de verzenddatum en verstuur je kaart.

Als je vandaag voor 20:00 uur bestelt, wordt je kaart in 95% van de gevallen al de volgende dag bezorgd. De kaarten worden bezorgd door PostNL. Zij bezorgen kaarten van dinsdag tot en met zaterdag. Als je op zaterdag, zondag of maandag bestelt, komt je kaart dus pas dinsdag aan. 

Bekijk onze bezorginformatie voor meer details.

Ja, dat kan! Kies er in dat geval voor om de kaart als pakketje bij jou thuis te laten bezorgen. Je ontvangt dan een pakketje met daarin de kaart en een blanco envelop. Het adres staat NIET op de kaart. Op die manier kun je de kaart zelf overhandigen of door de bus doen.

Het schrijven van een sterkte kaart kan best lastig zijn. Daarom vind je in veel van onze kaarten voorbeeldteksten die je naar hartelust kunt aanpassen zodat ze goed aansluiten op jouw situatie. Daarnaast hebben we de volgende tips, mocht je zelf graag een bemoedigende boodschap willen schrijven:

  1. Hou het kort: het versturen van een kaartje is al een mooi gebaar, waarmee je laat zien dat je aan iemand denkt. “Ik denk aan je” “Sterkte in deze moeilijke tijd” of “We zijn in gedachten bij jullie” zegt vaak al een heleboel.
  2. Maak het persoonlijk. Wanneer je iemand beter kent, kun je er ook voor kiezen om een klein verhaaltje te delen. Noem bijvoorbeeld specifiek waarom hij/zij zich door situatie heen zal slepen. Of vertel iets grappigs wat je hebt meegemaakt, als dat gepast is. Een glimlach droogt vele tranen.

Wil je nog meer inspiratie? Bekijk dan onze bemoedigende teksten voor sterkte en medeleven.

Kunnen we je ergens mee helpen?

Neem gerust contact met ons op.