Ga naar de inhoud
BeterschapskaartenVoor een attent en persoonlijk berichtje
Beterschapskaart wat extra steun voor jou!
Grappige beterschapskaart met leuk opkikkertje
Beterschapskaart met tulpen en vlinders
Beterschapskaart zuster Vrolijk
Grappige beterschapskaart met een opkikkert en bloemen
Beterschapskaart sterkte kaart met bloemen en tekst
Beterschapskaart pechvogel
Beterschapskaart een bloemetje voor jou vrolijk
Grappige beterschapskaart sorry you feel like shit
Beterschapskaart mooie gekleurde tulpen in vaas en tekstlint
Beterschapskaart met getekende pleisters
Beterschapkaart beertje met hartjes
Beterschapskaart met giraf die bloemen en fruit brengt
Beterschapskaart met verschillende kleurrijke bloemen
Beterschapskaart vliegende vogel met bosje wilde bloemen
Beterschapskaart hopelijk voel je je snel weer kiplekker
Beterschap - Voel je snel weer Kiplekker
Leuke beterschapskaart opkikker bloemen voor collega
Trendy beterschapskaart in vrolijke kleurtjes
Beterschapskaartje hang in there
Speelse beterschapskaart in blauwtinten
Beterschap octopus- Hopelijk beweeg je snel weer flexibel!
Heel veel beterschaapjes
Beterschapskaart humor in de kreukels typografisch
Ekomi
Kaartje2go krijgt een 9.2 uit 10 van 21.753 beoordelingen

Beterschapskaart maken en versturen

Ziek zijn is niet leuk. Of je nu een griepje hebt of ernstig ziek bent. Ontvang je op zo’n moment een beterschapskaart, dan kan dat je troosten, kracht geven of zelfs een glimlach op je gezicht toveren. Er wordt aan je gedacht en met je meegeleefd. Dat is de kracht van een simpele beterschapskaart. Ken je iemand die ziek is? Stuur hem of haar een beterschapskaart en breng een klein beetje geluk op een moeilijk moment.

Het is niet leuk als een geliefde ziek is. Natuurlijk wil je diegene beterschap wensen met zijn of haar gezondheid en er voor hem of haar zijn. Dat kan door een mooie beterschapskaart te maken en deze op te sturen. We hebben bijvoorbeeld hele leuke beterschapskaarten voor als hij of zij in het ziekenhuis ligt. Je zou er zelfs voor kunnen kiezen om met enige regelmaat beterschapskaarten te sturen naar de zieke, wanneer deze langdurig ziek is. De troostende woorden op het moment dat alles tegenzit kunnen iemand veel kracht geven.

Beterschapskaarten maken

Een beterschapskaart maken is heel eenvoudig met onze online kaartmaker. Kies een beterschapskaart uit de collectie en klik op bewerken. In de kaartmaker voeg je een passende tekst toe of een persoonlijke boodschap. Voeg eventueel figuren toe of een foto. Stuur de beterschapskaart vervolgens naar de zieke toe en wens hem of haar beterschap met een persoonlijke wenskaart.

Stuur de zieke een cadeau met kaart

Soms is het sturen van een kaart niet genoeg en wil je graag iets meer betekenen. Dan kan het ontzettend fijn zijn om de zieke een klein cadeautje te geven. Stuur bijvoorbeeld een doosje “Charge you up” thee of een heerlijke Tony’s Chocolonely chocoladereep naar de pechvogel. Door een kaart met een cadeau te geven steek je iemand die ziek is een hart onder de riem.

Bekijk hier alle cadeau’s

Een steuntje in de rug

De mens wordt gemiddeld steeds ouder. Dat is goed nieuws, maar in al die jaren krijg je vast wel eens te maken met een griepje of koorts. In sommige gevallen is het vele malen erger dan een griepje. Op die momenten dat het slecht gaat kun jij iemand helpen, met een steuntje in de rug.

Griepje, botbreuk of ernstig ziek

Heeft iemand griep, dan wil je dat de beterschapskaart daarbij aansluit. Dat is ook zo bij een botbreuk, wanneer iemand in het ziekenhuis ligt of als iemand ernstig ziek is. Welke kaart en boodschap daarbij past, is afhankelijk wat er aan de hand is. Zo stuur je iemand met een griepje wellicht nog een grappige kaart, maar iemand die ernstig ziek is stuur je eerder een kaart met een serieuze bemoediging. Om je een beetje te helpen hebben we beterschapskaarten en sterkte kaarten voor verschillende situaties gemaakt zodat je altijd een passende kaart kan sturen.

Beterschapskaarten man, vrouw en kinderen

Van mannen is bekend dat ze zich aan kunnen stellen als ze ziek zijn. Vaak hebben we het dan over een mannengriepje. Een grappige beterschapskaart voor een man is dan wel op zijn plaats. Maar ook als hij een blessure of botbreuk heeft opgelopen, hebben we kaarten voor hem.

Voor haar hebben we ook een selectie met kaarten gemaakt. Zo vind je eenvoudig beterschapskaarten om een vrouw beterschap te wensen.

Ook kinderen verdienen extra aandacht als ze ziek zijn. Daarom hebben we speciale beterschapskaarten voor kinderen. Met een persoonlijke beterschapskaart geef je ze even afleiding van het ziek zijn.

Beterschapskaart bestellen en versturen

Het versturen van de beterschapskaart is heel eenvoudig. Vul de adresgegevens van de ontvanger in en wij sturen de kaart voor jou rechtstreeks naar de geadresseerde. Ligt hij of zij in het ziekenhuis? Dan kun je een extra adresregel toevoegen met een afdeling en kamernummer of andere instructies. Zoek ook altijd even het postadres op van het ziekenhuis, dat wijkt vaak af van het bezoekadres Zo weet je zeker dat je beterschapskaart aankomt bij de zieke.

Een beterschapskaart kun je gemakkelijk en snel maken via onze kaartmaker. Upload een foto, voeg mooie symbolen, kaders en teksten toe, kies voor een mooie papiersoort, en stuur de kaart direct naar je huis of naar de ontvanger. Binnen een paar klikken heb jij een mooie persoonlijke beterschapskaart gemaakt. Nog sneller een kaartje bestellen? Kies dan voor onze gave bestaande ontwerpen die door onze designers al zijn gemaakt.

Als een dierbare ziek is wil je natuurlijk op de goede manier jouw steun betuigen. Maar eerlijk is eerlijk: iedereen staat wel eens met de mond vol tanden. Wat moet je zeggen tegen iemand die in een uitzichtloze situatie zit of een zware operatie moet ondergaan? Wil je graag een beterschapskaartje sturen maar weet je niet goed wat je erop moet zetten? Over het algemeen geldt dat een tekst schrijven vanuit je gevoel het enige is wat er werkelijk toe doet. Mocht je er toch niet uitkomen dan vind je hier verschillende beterschapswensen ter inspiratie en lees je hier wat je op een beterschapskaart kan zetten.

Het is zeker mogelijk om een beterschapskaart met foto te maken. En dit doe je makkelijker dan je misschien in eerste instantie zou denken. Ga naar de kaartmaker en upload makkelijk foto’s vanaf je computer, telefoon of social media kanalen. Gebruik de foto bijvoorbeeld als achtergrond of voeg meerdere foto’s toe en maak een leuke collage. Kies zelf hoe groot je de foto’s wil hebben en op welke plek de foto’s op de kaart komen. Zo kun je het kaartje zo persoonlijk maken als je zelf wil!

Als je je leuke beterschapskaart hebt besteld op werkdagen worden de kaarten dezelfde werkdag verzonden. Voor de bezorging werken wij samen met PostNL. Normaal gesproken worden de kaarten de volgende dag bezorgd als je op werkdagen besteld hebt. In verband met corona kan het zijn dat de bezorging 1 tot 3 werkdagen kan duren. Bekijk hier onze bezorginformatie

Ja, je kan de beterschapskaarten naar jouw eigen adres versturen. Tijdens de laatste stap in het bestelproces kun je het adres doorgeven. Kies hier je eigen adres en laat de beterschapskaarten bij je thuis bezorgen. Kies voor de bezorgoptie pakketje kaarten, dan komt de kaart bij je thuis met blanco envelop en zonder adres achterop. Hier zitten wel extra verzendkosten aan verbonden. Zo kun je de kaarten zelf in persoon geven, want zeg nou zelf, wat is er leuker om de reactie van de ontvanger direct te kunnen zien.

Kunnen we je ergens mee helpen?

Neem gerust contact met ons op.