Beterschapskaarten
BeterschapskaartenVoor een attent en persoonlijk berichtje
  • Nieuwe klant = 1e kaart cadeau
  • Voor 20:00 besteld = vandaag verstuurd
  • Klantbeoordeling 9.6/10
  • Nieuwe klant = 1e kaart cadeau
  • Voor 20.00 uur besteld = vandaag verzonden
  • Niet goed = geld terug
Kaartje2go krijgt een 9.6 uit 10 van 14392 beoordelingen

Beterschapskaart maken en versturen

Ziek zijn is niet leuk. Of je nu een griepje hebt of ernstig ziek bent. Ontvang je op zo’n moment een beterschapskaart, dan kan dat je troosten, kracht geven of zelfs een glimlach op je gezicht toveren. Er wordt aan je gedacht en met je meegeleefd. Dat is de kracht van een simpele beterschapskaart. Ken je iemand die ziek is? Stuur hem of haar een beterschapskaart en breng een klein beetje geluk op een moeilijk moment.

Het is niet leuk als een geliefde ziek is. Natuurlijk wil je diegene beterschap wensen met zijn of haar gezondheid en er voor hem of haar zijn. Dat kan door een mooie beterschapskaart te maken en deze op te sturen. We hebben bijvoorbeeld hele leuke beterschapskaarten voor als hij of zij in het ziekenhuis ligt. Je zou er zelfs voor kunnen kiezen om met enige regelmaat beterschapskaarten te sturen naar de zieke, wanneer deze langdurig ziek is. De troostende woorden op het moment dat alles tegenzit kunnen iemand veel kracht geven.

Beterschapskaarten maken

Een beterschapskaart maken is heel eenvoudig met onze online kaartmaker. Kies een beterschapskaart uit de collectie en klik op bewerken. In de kaartmaker voeg je een passende tekst toe of een persoonlijke boodschap. Voeg eventueel figuren toe of een foto. Stuur de beterschapskaart vervolgens naar de zieke toe en wens hem of haar beterschap met een persoonlijke wenskaart.

Stuur de zieke een cadeau met kaart

Soms is het sturen van een kaart niet genoeg en wil je graag iets meer betekenen. Dan kan het ontzettend fijn zijn om de zieke een klein cadeautje te geven. Stuur bijvoorbeeld een doosje “Charge you up” thee of een heerlijke Tony’s Chocolonely chocoladereep naar de pechvogel. Door een kaart met een cadeau te geven steek je iemand die ziek is een hart onder de riem.

Bekijk hier alle cadeau’s

Een steuntje in de rug

De mens wordt gemiddeld steeds ouder. Dat is goed nieuws, maar in al die jaren krijg je vast wel eens te maken met een griepje of koorts. In sommige gevallen is het vele malen erger dan een griepje. Op die momenten dat het slecht gaat kun jij iemand helpen, met een steuntje in de rug.

Griepje, botbreuk of ernstig ziek

Heeft iemand griep, dan wil je dat de beterschapskaart daarbij aansluit. Dat is ook zo bij een botbreuk, wanneer iemand in het ziekenhuis ligt of als iemand ernstig ziek is. Welke kaart en boodschap daarbij past, is afhankelijk wat er aan de hand is. Zo stuur je iemand met een griepje wellicht nog een grappige kaart, maar iemand die ernstig ziek is stuur je eerder een kaart met een serieuze bemoediging. Om je een beetje te helpen hebben we beterschapskaarten en sterkte kaarten voor verschillende situaties gemaakt zodat je altijd een passende kaart kan sturen.

Beterschapskaarten man, vrouw en kinderen

Van mannen is bekend dat ze zich aan kunnen stellen als ze ziek zijn. Vaak hebben we het dan over een mannengriepje. Een grappige beterschapskaart voor een man is dan wel op zijn plaats. Maar ook als hij een blessure of botbreuk heeft opgelopen, hebben we kaarten voor hem.

Voor haar hebben we ook een selectie met kaarten gemaakt. Zo vind je eenvoudig beterschapskaarten om een vrouw beterschap te wensen.

Ook kinderen verdienen extra aandacht als ze ziek zijn. Daarom hebben we speciale beterschapskaarten voor kinderen. Met een persoonlijke beterschapskaart geef je ze even afleiding van het ziek zijn.

Wat schrijf je op een beterschapskaart?

Als een dierbare ziek is wil je natuurlijk op de goede manier jouw steun betuigen. Maar eerlijk is eerlijk: iedereen staat wel eens met de mond vol tanden. Wat moet je zeggen tegen iemand die in een uitzichtloze situatie zit of een zware operatie moet ondergaan? Wil je graag een beterschapskaartje sturen maar weet je niet goed wat je erop moet zetten? Over het algemeen geldt dat een tekst schrijven vanuit je gevoel het enige is wat er werkelijk toe doet. Mocht je er toch niet uitkomen dan vind je hier verschillende beterschapswensen ter inspiratie en lees je hier wat je op een beterschapskaart kan zetten.

Beterschapskaart bestellen en versturen

Het versturen van de beterschapskaart is heel eenvoudig. Vul de adresgegevens van de ontvanger in en wij sturen de kaart voor jou rechtstreeks naar de geadresseerde. Ligt hij of zij in het ziekenhuis? Dan kun je een extra adresregel toevoegen met een afdeling en kamernummer of andere instructies. Zoek ook altijd even het postadres op van het ziekenhuis, dat wijkt vaak af van het bezoekadres Zo weet je zeker dat je beterschapskaart aankomt bij de zieke.