Ga naar de inhoudGa naar het kaarten filter
Beterschapskaarten

Beterschapskaart

Beterschapskaart algemeen typografisch opbeurend goud tekst
Beterschapskaart bloemen opkikker kleurrijk vrolijk
Leuke beterschapskaart met Opkikkers met gitaar en bloemen
Beterschapskaart op weg naar beter goud hartjes sterkte
Beterschapskaart iets gebroken opkikkertje humor beterschap
Kleurrijke beterschapskaart knuffel envelop bloemen vlinders
Beterschapskaart bloemenzee met vlinders
Beterschapskaart opkikkertje kikker geluk klavertje vier
Beterschapskaart stijlvol wilde bloemen aquarel kraftlook
Beterschapskaart zonnestralen jij bent super sterk en dapper
Beterschapskaart grappig bietje pech opbeurend
Beterschapskaart veldboeket met strikje tekst aanpasbaar
Leuke beterschapskaart met vaasjes met geschilderde bloemen
Beterschapskaart bee strong met een bij
Get well soon beterschapskaart goud algemeen liefdevol
Stoere beterschapskaart 'Speedy Recovery' panter
Leuke beterschapskaart met kikkers die een deuntje spelen
Beterschapskaart humoristische illustratie van kat met pijn
Beterschapskaart duif pechvogel
Beterschapskaart bloemetje speciaal voor jou
Beterschapsknuffel voor jou kraft beterschapskaart
Beterschapskaart burnout depressie kikker tijd voor jezelf
Beterschapskaart met schattig bijtje bee better soon
Beterschapskaart hartje pleisters dikke knuffel herstel

Ziek zijn is niet leuk. Of je nu een griepje hebt of ernstig ziek bent. Ontvang je op zo’n moment een beterschapskaart, dan kan dat je troosten, kracht geven of zelfs een glimlach op je gezicht toveren. Er wordt aan je gedacht en met je meegeleefd. Dat is de kracht van een simpele beterschapskaart. Ken je iemand die ziek is? Stuur hem of haar een beterschapskaart en breng een klein beetje geluk op een moeilijk moment.

Het is niet leuk als een geliefde ziek is. Natuurlijk wil je diegene beterschap wensen met zijn of haar gezondheid en er voor hem of haar zijn. Dat kan door een mooie beterschapskaart te maken en deze op te sturen. We hebben bijvoorbeeld hele leuke beterschapskaarten voor als hij of zij in het ziekenhuis ligt. Je zou er zelfs voor kunnen kiezen om met enige regelmaat beterschapskaarten te sturen naar de zieke, wanneer deze langdurig ziek is. De troostende woorden op het moment dat alles tegenzit kunnen iemand veel kracht geven.

Beterschapskaarten maken

Een beterschapskaart maken is heel eenvoudig met onze online kaartmaker. Kies een beterschapskaart uit de collectie en klik op bewerken. In de kaartmaker voeg je een passende tekst toe of een persoonlijke boodschap. Voeg eventueel figuren toe of een foto. Stuur de beterschapskaart vervolgens naar de zieke toe en wens hem of haar beterschap met een persoonlijke wenskaart.

Stuur de zieke een cadeau met kaart

Soms is het sturen van een kaart niet genoeg en wil je graag iets meer betekenen. Dan kan het ontzettend fijn zijn om de zieke een klein cadeautje te geven. Stuur bijvoorbeeld een doosje “Charge you up” thee of een heerlijke Tony’s Chocolonely chocoladereep naar de pechvogel. Door een kaart met een cadeau te geven steek je iemand die ziek is een hart onder de riem.

Bekijk hier alle cadeau’s

Een steuntje in de rug

De mens wordt gemiddeld steeds ouder. Dat is goed nieuws, maar in al die jaren krijg je vast wel eens te maken met een griepje of koorts. In sommige gevallen is het vele malen erger dan een griepje. Op die momenten dat het slecht gaat kun jij iemand helpen, met een steuntje in de rug.

Griepje, botbreuk of ernstig ziek

Heeft iemand griep, dan wil je dat de beterschapskaart daarbij aansluit. Dat is ook zo bij een botbreuk, wanneer iemand in het ziekenhuis ligt of als iemand ernstig ziek is. Welke kaart en boodschap daarbij past, is afhankelijk wat er aan de hand is. Zo stuur je iemand met een griepje wellicht nog een grappige kaart, maar iemand die ernstig ziek is stuur je eerder een kaart met een serieuze bemoediging. Om je een beetje te helpen hebben we beterschapskaarten en sterkte kaarten voor verschillende situaties gemaakt zodat je altijd een passende kaart kan sturen.

Beterschapskaarten man, vrouw en kinderen

Van mannen is bekend dat ze zich aan kunnen stellen als ze ziek zijn. Vaak hebben we het dan over een mannengriepje. Een grappige beterschapskaart voor een man is dan wel op zijn plaats. Maar ook als hij een blessure of botbreuk heeft opgelopen, hebben we kaarten voor hem.

Voor haar hebben we ook een selectie met kaarten gemaakt. Zo vind je eenvoudig beterschapskaarten om een vrouw beterschap te wensen.

Ook kinderen verdienen extra aandacht als ze ziek zijn. Daarom hebben we speciale beterschapskaarten voor kinderen. Met een persoonlijke beterschapskaart geef je ze even afleiding van het ziek zijn.

Beterschapskaart bestellen en versturen

Het versturen van de beterschapskaart is heel eenvoudig. Vul de adresgegevens van de ontvanger in en wij sturen de kaart voor jou rechtstreeks naar de geadresseerde. Ligt hij of zij in het ziekenhuis? Dan kun je een extra adresregel toevoegen met een afdeling en kamernummer of andere instructies. Zoek ook altijd even het postadres op van het ziekenhuis, dat wijkt vaak af van het bezoekadres Zo weet je zeker dat je beterschapskaart aankomt bij de zieke.

Veelgestelde vragen over beterschapskaarten

Kunnen we je ergens mee helpen?

Neem gerust contact met ons op.