Uitnodigingen voor het vormsel

Uitnodigingen voor het vormsel van je zoon of dochter zijn een goede manier om familie en vrienden uit te nodigen. Het vormsel is namelijk een grote stap in het leven van je zoon of dochter. Hij of zij ontvangt de Heilige Geest en kiest in zijn leven bewust voor het geloof. Deze dag wordt natuurlijk extra speciaal met veel mensen om jullie heen en daarom is een vormsel uitnodiging een goede manier om hen alles te vertellen over de mis en het communiefeest.

Vormsel uitnodiging in jullie stijl

Het vormsel van 2021 maak je extra speciaal met een vormsel uitnodiging. Maak deze samen met je zoon of dochter, zodat de uitnodigingen naar zijn of haar smaak zijn. Kies een vormsel uitnodiging met een foto of ga voor een vormsel uitnodiging met een speelse illustratie. Natuurlijk kun je ook beginnen met een blanco kaart om vervolgens samen een unieke uitnodiging te maken!

Maak de uitnodigingen voor het vormsel persoonlijk

Een vormsel uitnodiging maak je natuurlijk persoonlijk met mooie communiefoto’s. Maar wist je dat er nog veel meer manieren zijn om de uitnodigingen te maken zoals jullie ze mooi vinden? Voeg bijvoorbeeld leuke figuren toe met een rozenkrans, een slinger of met bloemen en dieren. Ook vind je in onze kaartmaker verschillende kaders, waarmee je de vormsel uitnodiging een leuke twist geeft. Nadat je de uitnodiging hebt gemaakt en de tekst hebt geschreven, kies je de grootte, de papiersoort en de kleur enveloppen. Want met deze laatste twee maak je de uitnodigingen voor het vormsel extra luxe en persoonlijk!

Ekomi
Kaartje2go krijgt een 9.4 uit 10 van 18.803 beoordelingen