Ga naar de inhoudGa naar het kaarten filter

Winterse kerstkaarten

Kerst is het moment van sneeuw en wintertaferelen. En elk jaar is het weer de vraag; krijgen we een witte kerst? Meestal is het antwoord nee. Gelukkig kun je elk jaar een kerstkaart met sneeuw sturen! Kies uit een van de 250 winter kerstkaarten of maak je eigen winterse foto kerstkaart.

Kerstkaart sneeuw

Het vuur van de open haard knispert, de kerstboom staat er prachtig bij. Jij zit met een kop warme thee of chocomelk voor het raam. Er ligt een boek op je schoot. Terwijl je even naar buiten kijkt, zie je iets in de lucht dwarrelen. Zie je het nou goed? De eerste sneeuwvlokken komen uit de lucht vallen! Met een kerstkaart met sneeuwlandschap breng je dit heerlijk warme sfeertje over aan familie en vrienden. Zo’n kerstkaart maak en verstuur je natuurlijk met Kaartje2go.

Sneeuw met de kerstdagen komt in Nederland niet vaak voor. Het sturen van een winters kerstkaartje maakt al veel goed. De ontvanger kan even een paar minuten wegdromen bij de winterse omgeving op jouw kerstkaart. Maak nu je eigen winterse kerstkaart met bijvoorbeeld een rendier, kerstboom, arreslee, sneeuwpop of een roodborst in de sneeuw. Zoek je iets speciaals? Gebruik dan de zoekfunctie midden bovenin.

Wil je de winterse omgeving persoonlijk maken? Misschien heb je nog wel een mooie foto die je kan toevoegen, of schrijf een leuke tekst (bekijk ook onze teksten voor op kerstkaarten). Figuren en kaders met sneeuwvlokken zijn ook een leuke versiering voor je kerstkaart.

Winterse kerstkaarten maken

Bij het ontvangen (en maken!) van een kerstkaart in winterse sfeer krijg je gelijk een warm gevoel. Een kerstboom, winters landschap, maretak of sneeuwpop: het is zo gezellig. Daarom past deze sfeer ook zo goed bij de kerstdagen. Kaarten met winterse figuren en thema’s vind je in ons aanbod ‘winter’ kerstkaarten. Onze designers hebben tijdens het ontwerpen aan iedereen gedacht: van de dierenliefhebber en lolbroek tot de minimalist. We durven te zeggen dat er een ontwerp tussenzit dat jij mooi vindt!

Zo kies je de perfecte winterse kerstkaart

Als je op zoek bent naar een kerstkaart in een specifiek winters thema, kun je het jezelf makkelijker maken door de zoekfunctie of het filtermenu te gebruiken. In de zoekfunctie vul je één of meerdere woorden in. Wil je een kerstkaart met een sneeuwpop, bijvoorbeeld? Dan zoek je op ‘sneeuwpop’. Je kunt ook gebruikmaken van het filtermenu. Hier kies je de stijl, kerstfiguur of het dier dat jij mooi vindt. Meerdere kenmerken zijn ook mogelijk. Dus ben je op zoek naar een geillustreerde kerstkaart met kerstlampjes én een hert? Dan selecteer je deze drie opties in het menu.

Geef jouw eigen draai aan een winterse kerstkaart

Pak er maar een lekkere kop chocolademelk bij, want nu kan het echte werk beginnen: de winterse kerstkaart bewerken. Na het kiezen van een ontwerp kun jij de kaart aanpassen. Dit doe je met de Kaartje2go kaartmaker. Met onze kaartmaker pas je eenvoudig de tekst op de kaart aan. Aan de binnenkant, op de voorkant of achterkant: het kan allemaal. Liever een andere kleur, grootte of een ander lettertype? Ook dat kun je wijzigen.

Weet je nog niet welke tekst je op de kerstkaart wilt zetten? Laat je inspireren door onze teksten voor op kerstkaarten.

Naast aanpassen, kun je ook dingen toevoegen. Kies één van onze kaders of figuren om de kaart nóg mooier te maken. En wat dacht je van een foto in de sneeuw, een foto van jouw gezin bij de kerstboom of een zelfgemaakte illustratie van een winters tafereel? Gaaf! Je upload dit eenvoudig door op het camera icoontje te klikken. 

Winters kerstkaartje versturen

Een winterse kerstkaart versturen is heel eenvoudig. Kies een kaart uit de collectie winter kerstkaarten of maak je eigen kaartje, bijvoorbeeld met een eigen foto van een winters landschap. Bestel je voor 20:00 uur ‘s avonds je kaartje bij Kaartje2go, dan versturen wij het nog dezelfde dag.

Maar we gaan nog een stapje verder. Als je een account hebt bij ons, dan kun je jouw winterse kerstkaart van tevoren maken, bestellen en op een later moment versturen. Geef eenvoudig een verzenddatum op en wij doen de kerstkaarten op de afgesproken datum voor je op de bus. Kerstkaarten vergeten te sturen is vanaf nu dus verleden tijd.

We helpen je graag bij alle voorbereidingen deze kerst! Daarom hebben wij speciaal voor jou de kerst checklist opgesteld. Op zoek naar trendy kerstkaarten? Bekijk onze moderne kerstkaarten. Iets te vieren rondom kerst? Kies dan de save the date kerstkaarten.

Kunnen we je ergens mee helpen?

Neem gerust contact met ons op.