Oeps... Je hebt Cookies nog uit staan. Als je dit weer aanzet, zal onze website helemaal perfect werken.

Hulp nodig bij het aanzetten? Neem dan contact met ons op: info@kaartje2go.nl of bel 030-8700270

  • 1ste kaartje gratis t.w.v. €3,30
  • Als beste getest door o.a. Kassa & de Volkskrant

Winterse kerstkaarten maken

Kerst: echt een moment dat met sneeuw en andere winterse taferelen te maken heeft! Wil je een echte winterse kerstkaart sturen? Bij Kaartje2go kan je kiezen uit heel veel winterse kerstkaarten. En vind je de kaart nog niet winters genoeg, dan kun je heel eenvoudig zelf foto's, teksten, figuren en kaders toevoegen aan je kaart. Maak nu je eigen winterse kerstkaart met bijvoorbeeld een rendier, een kerstboom of met een sneeuwpop. Zoek je iets speciaals? Gebruik dan het zoekvakje linksboven. 

Winterse kerstkaarten sturen

Een winterse kerstkaart sturen is bij Kaartje2go heel eenvoudig. Je kiest een kaart uit de collectie winterse kerstkaarten of je maakt jouw kaartje helemaal zelf. Maak bijvoorbeeld een kaart met een eigen foto van het winterse landschap. Bestel je voor 20:00 uur, dan doen wij diezelfde dag je kerstkaarten nog op de bus.

Winterse kerstkaarten maken

Je eigen winterse kerstkaart maken is heel makkelijk. Je kunt zelf foto's toevoegen, teksten plaatsen (kijk ook eens bij onze teksten voor kerstkaarten) en we hebben leuke figuren en kaders om je kaart mee te versieren. We helpen je graag bij alle voorbereidingen deze kerst! Daarvoor hebben we tevens de kerst checklist opgesteld.

Versturen kerstkaartjes

Kerstkaarten vergeten te sturen door kerststress is vanaf nu verleden tijd. Als je een account hebt bij Kaartje2go dan kun je jouw kerstkaart van tevoren maken en een verzenddatum opgeven. Wij doen dan op de afgesproken datum de kerstkaarten voor je op de bus.

Terug naar boven