Winterse kerstkaarten maken

Winterse kerstkaart maken

Sneeuw met de kerstdagen komt in Nederland niet vaak voor. Het sturen van een winters kerstkaartje maakt al veel goed. De ontvanger kan even een paar minuten wegdromen bij de winterse omgeving op jouw kerstkaart. Maak nu je eigen winterse kerstkaart met bijvoorbeeld een rendier, een kerstboom of met een sneeuwpop. Zoek je iets speciaals? Gebruik dan de zoekfunctie midden bovenin.

Wil je de winterse omgeving persoonlijk maken? Misschien heb je nog wel een mooie foto die je kan toevoegen, of schrijf een leuke tekst (bekijk ook onze teksten voor op kerstkaarten). Figuren en kaders met sneeuwvlokken zijn ook een leuke versiering voor je kerstkaart.

Winters kerstkaartje versturen

Een winterse kerstkaart versturen is heel eenvoudig. Kies een kaart uit de collectie winter kerstkaarten of maak je eigen kaartje, bijvoorbeeld met een eigen foto van een winters landschap. Bestel je voor 20:00 uur ‘s avonds je kaartje bij Kaartje2go, dan versturen wij het nog dezelfde dag.

Maar we gaan nog een stapje verder. Als je een account hebt bij ons, dan kun je jouw winterse kerstkaart van tevoren maken, bestellen en op een later moment versturen. Geef eenvoudig een verzenddatum op en wij doen de kerstkaarten op de afgesproken datum voor je op de bus. Kerstkaarten vergeten te sturen is vanaf nu dus verleden tijd.

We helpen je graag bij alle voorbereidingen deze kerst! Daarom hebben wij speciaal voor jou de kerst checklist opgesteld. Op zoek naar trendy kerstkaarten? Bekijk onze moderne kerstkaarten. Iets te vieren rondom kerst? Kies dan de save the date kerstkaarten.

Ekomi
Kaartje2go krijgt een 9.4 uit 10 van 18.808 beoordelingen