Ga naar de inhoud

Kerstkaarten met konijn

Wat leuk dat je overweegt om een kerstkaart met een konijn erop te versturen! Dit schattige beestje is niet meer weg te denken uit veel gezinnen. Het is super tof om een konijnenfan te verrassen met één van onze konijnen kerstkaarten! Wij vinden in ieder geval dat dit lieve knaagdier wel eens in het (kerst)zonnetje gezet mag worden.

Kerstkaart met een foto van je konijn

Jouw eigen konijn is natuurlijk de allerleukste. Dat snappen we helemaal! Naast de kaarten die je op deze pagina ziet, kun je ook een foto kerstkaart bestellen met je konijn erop. Is je konijn zo fotogeniek dat je niet kunt kiezen tussen alle perfecte plaatjes? Kies dan voor een fotocollage

Het maken van een fotokaart of fotocollage is trouwens zo gepiept: 

  • Upload jouw leukste foto(‘s)
  • Personaliseer je kaart met kerstige figuren en kaders
  • Schrijf een warme kerstgroet op de kaart 
  • Kies de papiersoort en bestellen maar! Je kunt eventueel ook een gratis proefdruk bestellen van je kaart. 

Kerstkaart maken met video

Je kunt bij ons ook een kerstkaart versturen met een videoboodschap. Wanneer de ontvanger de QR code op de kaart scant, ziet diegene jouw persoonlijke video. De hoofdrol in deze video is natuurlijk weggelegd voor jouw konijn. Een leuk idee is om je konijn naar de camera te lokken met wat konijnenvoer. Of creëer een kerstige omgeving waarin je konijn op een wortel knabbelt. Je kunt er ook voor kiezen om met je konijn op schoot een kerstboodschap te vertellen. 

Geinspireerd? Zo maak je een kerstkaart met een videoboodschap: 

  1. Upload je eigen video in de online kaartmaker
  2. Plaats de persoonlijke QR code op de kaart
  3. De ontvanger scant de QR code met zijn telefoon en gaat automatisch naar je persoonlijke video pagina
  4. De ontvanger heeft veel plezier met het bekijken van jouw video

Heb je nog vragen over de videokaart? We hebben de veelgestelde vragen voor je op een rijtje gezet. Mocht je er niet helemaal uit komen, ons klanttevredenheidsteam helpt je graag! 

Je kerstkaart bestellen bij Kaartje2go

Wanneer je jouw kerstkaart op werkdagen voor 20:00 uur bestelt, dan wordt deze dezelfde dag nog verzonden. Je kunt er ook voor kiezen om eerst een gratis proefdruk te ontvangen. Zo ben je er zeker van dat de kerstkaart met konijn precies aan je wensen voldoet. 

Handig adressen verzamelen

Met onze adresverzoeker verzamel je eenvoudig  en snel digitaal de adressen van vrienden en familie. Wanneer het adres verzoek wordt ingevuld komt deze automatisch in jouw account te staan. Handig hè! Zo hou je ook meteen meer tijd over om te knuffelen met je favoriete knaagdier. 

Onze dieren kerstkaarten collectie

Is je broer toch meer een kattenmens of is je oma dol op haar hond? We hebben ook hele leuke dieren kerstkaarten met honden, katten of rendieren. Op onze botanische kaarten en de kerstkaarten met illustratie zijn ook vaak dieren te vinden.

Ekomi
Kaartje2go krijgt een 9.2 uit 10 van 20.744 beoordelingen

Kunnen we je ergens mee helpen?

Neem gerust contact met ons op.