Ga naar de inhoudGa naar het kaarten filter

Kerstkaarten met konijn

Wat leuk dat je een kerstkaart met konijn wilt versturen! Dit schattige beestje is niet meer weg te denken uit veel gezinnen. En hoe leuk is het om een konijnenfan te verrassen met één van onze kerstkaarten met konijn. Wij vinden in ieder geval dat dit lieve dier wel eens in het (kerst)zonnetje gezet mag worden.

Een kerstkaart met konijn maken

Een konijnen kerstkaart maken is ontzettend eenvoudig en kost niet veel tijd. Zo houd je meer tijd over om te knuffelen met jouw stampertje, flappie of nijntje. Zo werkt het: 

  • Kies een kaart uit de collectie ‘Kerstkaart konijn’. 
  • Personaliseer je kaart met kerstige figuren en kaders.
  • Schrijf een warme kerstgroet op de kaart. 
  • Kies de papiersoort en bestellen maar! Je kunt eventueel ook een gratis proefdruk bestellen van je kaart. 

🐇 Tip: Ben je niet zo’n schrijver? We hebben een aantal beestachtig leuke teksten voor op je kerstkaart verzameld.

Kerstkaart met een foto van je konijn

Jouw eigen konijn is natuurlijk de allerleukste. Dat snappen we helemaal! Naast de kaarten die je op deze pagina ziet, kun je ook een foto kerstkaart bestellen met jouw eigen konijn erop. Is je konijn zo fotogeniek en kun je niet kiezen tussen alle perfecte plaatjes? Maak dan een fotocollage. 

Kerstkaart konijn met video

Een kerstkaartje versturen was nog nooit zo persoonlijk. Je kunt namelijk een konijnen kerstkaart versturen met een videoboodschap. De ontvanger scant de QR-code op de kaart en jouw zelf opgenomen video verschijnt in beeld. En de hoofdrol in deze video is natuurlijk weggelegd voor jouw konijn! Lok hem bijvoorbeeld naar de camera met wat konijnenvoer. Of creëer een kerstige omgeving waarin je konijn op een wortel knabbelt. Je kunt er ook voor kiezen om met je konijn op schoot een kerstboodschap te vertellen. 

Geinspireerd? Zo maak je een kerstkaart met een videoboodschap: 

  • Upload je eigen video in de online kaartmaker.
  • Plaats de persoonlijke QR code op de kerskaart konijn.
  • De ontvanger scant de QR code met zijn telefoon en gaat automatisch naar je persoonlijke video pagina.
  • De ontvanger heeft veel plezier met het bekijken van jouw video.

Je konijnen kerstkaart bestellen bij Kaartje2go

Wanneer je jouw kerstkaart op werkdagen voor 20:00 uur bestelt, dan wordt deze dezelfde dag nog verzonden. Je kunt er ook voor kiezen om eerst een gratis proefdruk te ontvangen. Zo ben je er zeker van dat de kerstkaart met konijn precies aan je wensen voldoet. 

🐇 Tip: De postbezorgers hebben het extra druk rond de feestdagen. Verstuur je kerstkaart met konijn dus op tijd! 

Handig adressen verzamelen

Met onze adresverzoeker verzamel je eenvoudig en snel de adressen van vrienden en familie. Wanneer het adres verzoek wordt ingevuld komt deze automatisch in jouw account te staan. Handig! 

Onze dieren kerstkaarten

Is je broer toch meer een kattenmens of is je oma dol op haar hond? We hebben ook hele leuke dieren kerstkaarten met honden, katten of rendieren

Kunnen we je ergens mee helpen?

Neem gerust contact met ons op.