Ga naar de inhoudGa naar het filter

Eerste Vaderdag kaart

Z’n eerste Vaderdag viert hij maar één keer! Maak dit moment daarom extra speciaal met een lieve eerste Vaderdag kaart, zodat hij weet hoeveel je hem waardeert. En of je nou op zoek bent naar een papa to be kaart of een leuke eerste Vaderdag kaart, bij ons vind je de allerleukste kaartjes.

💌 Kun je het juiste kaartje niet helemaal vinden? Bekijk dan ook eens onze andere vaderdagkaartjes.

  • Nieuwe klant = eerste kaart gratis
  • Eenvoudig personaliseren
  • Voor 20.00 uur besteld = vandaag gedrukt

Eerste Vaderdag kaart 

Misschien heb je samen met je vriend of man een kleintje gekregen. Of is je buurman, vriend of collega voor het eerst vader geworden. Wie het ook is, na dit bijzondere en indrukwekkende moment mag hij wel even in het zonnetje gezet worden. Tientallen luiers per week verschonen en slapeloze nachten doorkomen is namelijk gerust topsport te noemen! En heeft hij kort geleden een adoptiekindje of pleegkindje verwelkomd, dan heeft hij misschien ook een indrukwekkende tijd achter de rug. Laat hem daarom in een lief berichtje weten dat je trots op hem bent.

💙 Tip: Met een leuk vaderdagcadeau maak je zijn eerste Vaderdag pas echt onvergetelijk.

Papa to be kaart

Stiekem is het nog niet echt zijn echte eerste Vaderdag. Maar die lieve daddy to be verdient ook een kaart op Vaderdag. Want hoe bijzonder is het dat hij binnenkort zijn kleintje mag verwelkomen! Verwachten je partner en jij dus een kindje, of wordt je zwager, beste vriend of neef vader? Laat hem met een kaartje weten dat hij nu al de liefste vader is. 

Fijne eerste Vaderdag

Wat superlief dat je die kersverse papa een fijne Vaderdag wilt wensen. Al kunnen we ons voorstellen dat het ook best lastig is om je kaartje te schrijven. Maar geen zorgen, want ons blogartikel met vaderdagteksten helpt je vast een beetje op weg. 

👴🏽 Viert opa ook voor het eerst Vaderdag als opa? Stuur hem dan een lieve opa kaart!

Kunnen we je ergens mee helpen?

Neem gerust contact met ons op.