Kaartje2go gebruikt cookies om winkelen en advertenties persoonlijk te maken. Als je verder gaat gaan we ervan uit dat je dit goed vindt. Meer weten?

Kerstkaarten maken en goede doelen steunen

Kerstkaart voor goede doelen sturen

Kerst is dé periode om je steentje bij te dragen en een goed initiatief te steunen. Met een kerstkaart uit onze goede doelen collectie steun je een goed doel en maak je ook iemand anders blij. Kies een mooie goede doel kerstkaart en voeg zelf een tekst, figuren of plaatjes toe. Ben je klaar met je kaart maken, dan kun je hem direct laten versturen door de adressen bij ons in te vullen. Het is ook mogelijk om de kerstkaarten als pakket thuis te laten bezorgen. Zo zet je zelf de adressen en eventueel een persoonlijke groet op de kaart. Heb je haast? Bestel dan voor 20:00 uur, zodat we je kerstkaarten op dezelfde dag versturen.

CliniClowns en SOS kinderdorpen

Op dit moment kun je bij Kaartje2go een bijdrage leveren aan twee goede doelen. CliniClowns en SOS Kinderdorpen. CliniClowns is een stichting die kinderen in instellingen en ziekenhuizen bezoekt. De clowns spelen samen met de kinderen, waardoor kinderen even vergeten dat ze ziek zijn. SOS Kinderdorpen helpt weeskinderen en kinderen die de zorg van hun familie dreigen te verliezen door een liefdevolle en veilige omgeving voor ze te creëren. Zo krijgen ze de kans om zich te ontwikkelen tot zelfstandige volwassenen.

Kaartje2gokrijgt een 9.6van 10 uit 10456beoordelingen