Onze cookies maken winkelen en reclame persoonlijker. Als je verder gaat accepteer je deze cookies. Meer weten?

Steun een goed doel met jouw kerstkaart

Stuur je graag kerstkaarten en wil je een goed doel steunen? Dan zijn onze goede doelen kerstkaarten echt iets voor jou. Met het versturen van een kerstkaart uit deze collectie steun je bijvoorbeeld de Cliniclowns of SOS kinderdorpen. Je vrienden en familie ontvangen een mooi kaartje en jij steunt een goed doel. Ideaal, toch?

Kerstkaart voor goede doelen sturen

Kerst is dé periode om je steentje bij te dragen en een goed initiatief te steunen. Met onze goede doelen kerstkaarten steun je een goed doel en maak je ook nog eens de ontvanger blij met een persoonlijke kerstboodschap. Het steunen van een initiatief is heel eenvoudig. Je maakt een kaartje uit de collectie, plaatst je bestelling en wij zorgen ervoor dat jouw geld bij de organisatie terecht komt.

Kerstkaarten maken en goede doelen steunen

Een kerstkaart maken is heel eenvoudig. Kies een leuke kerstkaart uit de collectie en klik op “kaart bewerken”, voeg zelf een tekst, foto’s, figuren en plaatjes toe en geef je kaart een persoonlijke tint.

Ben je klaar met je kaart maken, dan kun je hem direct laten versturen. Voeg de adressen van de ontvanger toe aan jouw account en wij doen de rest. Natuurlijk kun je de kerstkaarten ook als pakketje thuis te laten bezorgen. Dit is gratis en je kan leuke extra’s bestellen. Wat dacht je van rode enveloppen of bijpassende sluitzegels? Nadat je het pakketje hebt ontvangen schrijf je zelf de adressen en een persoonlijke boodschap op de kaart.

TIP: Heb je haast? Bestel voor 20:00 uur en we versturen je kerstkaarten nog dezelfde dag.

Welk goed doel ga jij steunen?

Bij Kaartje2go kun je een bijdrage leveren aan twee mooie initiatieven. CliniClowns en SOS Kinderdorpen. CliniClowns is een stichting die kinderen in instellingen en ziekenhuizen bezoekt. De clowns spelen samen met de kinderen, waardoor kinderen even vergeten dat ze ziek zijn. SOS Kinderdorpen helpt weeskinderen en kinderen die de zorg van hun familie dreigen te verliezen door een liefdevolle en veilige omgeving voor ze te creëren. Zo krijgen ze de kans om zich te ontwikkelen tot zelfstandige volwassenen.

Ook voor zakelijke kerstkaarten

Als organisatie kun je ook je steentje bijdragen aan een betere maatschappij. In onze kaartmaker kun je heel eenvoudig je eigen logo, bedrijfsfoto en een persoonlijke kerstboodschap toevoegen. Kies een kaart uit deze collectie en pas de kaart aan zodat het bij jouw bedrijf aansluit. Zou je graag een ander goed doel willen steunen? Neem contact op met onze klantenservice.

eKomi
Kaartje2go krijgt een 9.6 uit 10 van 11764 beoordelingen