Onze cookies maken winkelen en reclame persoonlijker. Als je verder gaat accepteer je deze cookies. Meer weten?

Steun een goed doel met jouw kerstkaart

Wil jij kerstkaarten sturen en een goed doel steunen? Dat kan! Met een kerstkaart uit deze collectie steun je bijvoorbeeld Cliniclowns, SOS kinderdorpen of Amnesty International. Je vrienden en familie ontvangen een mooie kaart en jij steunt een goed doel. Ideaal, toch?

Kerstkaart voor goede doelen sturen

Kerst is dé periode om je steentje bij te dragen en een goed initiatief te steunen. En dat kan heel eenvoudig, door het versturen van een kerstkaart. Met onze goede doelen kerstkaarten help je organisaties die onze wereld een stukje mooier, duurzamer en veiliger maken. Jouw bijdrage helpt de organisatie en je maakt ook nog eens de ontvanger heel blij met een persoonlijke kerstboodschap.

Het steunen van een initiatief is heel eenvoudig. Je kiest een kaartje uit de collectie (de organisatie staat vermeld in de omschrijving), plaatst je bestelling en wij zorgen ervoor dat jouw geld bij de juiste instantie terecht komt.

Kerstkaarten maken en goede doelen steunen

Je kan zelf eenvoudig je eigen kerstkaarten maken. Begin met het zoeken van een kerstkaart uit de collectie. Zodra je die hebt gevonden klik je op “kaart bewerken”. Nu kom je in de kaartmaker. Voeg hier foto’s, figuren en plaatjes toe en geef je kaart een persoonlijke tint door er een leuke tekst of kerstboodschap op te schrijven.

Ben je klaar met je kaart maken? Dan kun je hem direct versturen. Voeg de adressen van de ontvanger toe aan jouw account en wij versturen de kaarten voor jou op de gekozen verzenddatum. Als je op werkdagen voor 20:00 uur ‘s avonds bestelt, dan versturen wij je kerstkaarten nog dezelfde dag.

Je kan er ook voor kiezen om de kerstkaarten als pakketje thuis te laten bezorgen. We versturen het pakketje gratis naar jouw adres toe. Als je voor deze verzendmethode kiest kun je leuke extra’s zoals gekleurde enveloppen en sluitzegels erbij bestellen. Schrijf vervolgens zelf de adressen en een persoonlijke (handgeschreven) boodschap op de kaart. En klaar is jouw pakketje.

Welk goed doel ga jij steunen?

Bij Kaartje2go kun je een bijdrage leveren aan meerdere mooie initiatieven: 

  • CliniClowns
  • SOS Kinderdorpen
  • Amnesty International

CliniClowns is een stichting die kinderen in instellingen en ziekenhuizen bezoekt. De clowns spelen samen met de kinderen, waardoor kinderen even vergeten dat ze ziek zijn. 

SOS Kinderdorpen helpt weeskinderen en kinderen die de zorg van hun familie dreigen te verliezen door een liefdevolle en veilige omgeving voor ze te creëren. Zo krijgen ze de kans om zich te ontwikkelen tot zelfstandige volwassenen.

Amnesty international zet zich in voor gelijke mensenrechten over de hele wereld. Ze zijn actief in alle delen van de wereld waarin er onrecht tegen mensen of groepen mensen wordt verricht. Ze vechten tegen de doodstraf, marteling en gevangenschap. Ze zetten zich in voor vrijheid van meningsuiting, klimaatverandering en internationaal recht.

Ook voor zakelijke kerstkaarten

Als organisatie kun je ook je steentje bijdragen aan een betere maatschappij. In onze kaartmaker kun je heel eenvoudig je eigen logo, bedrijfsfoto en een persoonlijke kerstboodschap toevoegen. Kies een kaart uit deze collectie zakelijke kerstkaarten en pas de kaart aan zodat het bij jouw bedrijf aansluit. Zou je graag een ander goed doel willen steunen? Neem contact op met onze klantenservice.

Kaartje2go krijgt een 9.6 uit 10 van 13590 beoordelingen