Ga naar de inhoudGa naar het filter

Uitnodiging lentefeest

Wat vliegt de tijd en wat worden ze snel groot! Een lentefeest is een leuke manier om je kind in het zonnetje te zetten. Maak eenvoudig je lentefeest uitnodiging!

  • CO2-neutraal gedrukt en bezorgd
  • Schitterende foliedruk
  • Voor 20.00 uur besteld = vandaag verzonden

Uitnodiging lentefeest maken

Een lentefeest heeft veel weg van de communie, maar bij een lentefeest speelt geloofsovertuiging niet per se een rol. Het gaat om een leuk en gezellig feestje met de belangrijkste personen in het leven van je kind. Om iedereen voor het lentefeest uit te nodigen hebben we speciale lentefeest kaartjes ontworpen. De kaartjes zijn lekker vrolijk en hebben verschillende thema’s. Kijk bijvoorbeeld of er een leuke lentefeest uitnodiging tussen staat die past bij de hobby van je kind. Zo kun je voor je uitnodiging lentefeest helemaal losgaan met een voetbalthema, of kies voor vrolijke eenhoornkaartjes!

Originele lentefeest kaartjes

Een gezellig lentefeest verdient ook originele lentefeest uitnodigingen. Met onze kaartmaker tover je elk kaartje in een handomdraai om tot een lentefeest uitnodiging die perfect bij je zonnestraaltje past. Voeg bijvoorbeeld een leuke foto toe om je lentefeest extra persoonlijk aan te kondigen. Zet een zelfgeschreven tekst aan de binnenkant van je kaart of gebruik één van onze voorbeeldteksten. Met verschillende achtergronden, lettertypes en figuren maak jij zeker een originele lentefeest uitnodiging!

Bedankkaartjes lentefeest 

Was het een geslaagd lentefeest en wil je iedereen die er een leuke dag van heeft gemaakt bedanken voor het komen? Stuur al je familie en vrienden een leuk lentefeest bedankkaartje. Je kan eenvoudig filteren op bedankkaartjes in het filtermenu. Ook is het leuk om het bedankkaartje in dezelfde stijl te maken als je lentefeest uitnodigingen.

Voor een belangrijke gebeurtenis zoals het lentefeest ,wil je natuurlijk dat de uitnodiging perfect is. Wanneer je een gratis Kaartje2go account aanmaakt bestel je kosteloos een proefdruk. Zo kun je het kaartje alvast even in het echt vasthouden. Zet de proefdruk ook als verrassing op de kamer van jullie zoon of dochter. Op deze manier kun je meteen zien of hij of zij enthousiast is. Naast jullie zelfgemaakte uitnodiging ontvang je ook voorbeelden van onze papiersoorten en envelopkleuren.

Kunnen we je ergens mee helpen?

Neem gerust contact met ons op.