Uitnodiging lentefeest maken

Het lentefeest is een bijzondere gebeurtenis in het leven van je kind. Je viert dit speciale moment samen met familie en vrienden. Het is extra leuk om hen uit te nodigen met een echte lentefeest uitnodiging. Onze ontwerpers hebben speciaal voor het lentefeest een collectie met uitnodigingskaartjes ontworpen.

Uitnodiging voor lentefeest 2022

Het lentefeest is de openbare vorm van de communie. Met het lentefeest wordt het achterlaten van de periode als kleuter gevierd. Deze mijlpaal vier je samen met familie en vrienden en als het weer een beetje mee zit vier je het buiten onder een stralend zonnetje.

Een persoonlijke lentefeest uitnodiging maken

De leukste manier om familie en vrienden uit te nodigen voor het lentefeest van je zoon of dochter, is natuurlijk door hen een persoonlijke uitnodiging te sturen. Een uitnodiging voor het lentefeest van je kind maak je eenvoudig bij Kaartje2go. Maak bijvoorbeeld een leuke fotokaart en plaats hier een persoonlijke boodschap op. Origineel en geheel passend bij deze speciale gelegenheid. Je kind staat immers centraal op deze bijzondere dag.

Gaat je kind communie doen en heb je nog geen uitnodigingen verstuurd? Kijk dan eens in de categorie communiekaarten.

Ekomi
Kaartje2go krijgt een 9.4 uit 10 van 18.912 beoordelingen