Ga naar de inhoud
Verjaardagskaarten

Verjaardagskaarten

Verjaardagskaart humor giraf cocktail bloemen zomer
Leuke verjaardagskaart met vaasjes en geschilderde bloemen
Verjaardagskaart lippen stiften
Verjaardag bloemen en varens
Kleurrijke verjaardagskaart vlinders en bloemen
Verjaardagskaart blije koe die in een grote taart springt
Verjaardagskaart humor ouwe bok bier vintage bierlabel
Verjaardagskaartje lathyrus met klein bruin vogeltje
Verjaardagskaart hippe vintage look vrouwelijke 3d ballonnen
Verjaardagskaart grappig giraf cocktail zomer ballonnen
Grappige verjaardagskaart met een olifant en grote taart
Verjaardagskaart met 5 in elkaar gedraaide struisvogels
Verjaardagskaart met hartjes ballonnen
Verjaardagskaart chocoladetaart voor jou
Verjaardagskaart kleurrijk bloemenhoofd
Verjaardagskaart zaklopen
Verjaardagskaart In de de ligstoel
Geïllustreerde verjaardagskaart met bloemenpatroon
Trendy verjaardagskaart 'Best of' fotocollage confetti
Verjaardagskaart met aardbei en tekst Hugs and Kisses
Wenskaart wilde bloemen in het veld
Verjaardagskaart Ezel
Grappige verjaardagskaart met hondje op een scooter
Verjaardag boeket bloemen label

Verjaardagskaart maken en versturen

Je verjaardag is een speciale dag. Dat geldt voor jou en eigenlijk voor iedereen. Ken jij iemand die binnenkort jarig is? Dan kun je hem of haar blij maken door een verjaardagskaart te maken en te sturen. Je maakt zelf eenvoudig een originele en persoonlijke verjaardagskaart in onze kaartmaker. Bij Kaartje2go maak je zelf heel eenvoudig de leukste verjaardagskaartjes voor je vader, moeder, broer, zus, zoon, dochter, vriend of vriendin.

Voor elke jarige een kaart

Is je neefje jarig of wil je een verjaardagskaart naar je zus sturen? Dan hebben wij een passende kaart voor jou. En ook als je vader of moeder, je beste vriend of vriendin, je opa of oma jarig is hebben we een leuke verjaardagskaart. Net als voor een 30-jarige of 50-jarige Abraham of Sarah, je collega, een kind of een oude bekende. Bij Kaartje2go hebben we voor elke jarige een kaart.

Onze verjaardagskaarten zijn er in veel verschillende stijlen en smaken. Hip, vintage, modern, klassiek, grappig of serieus en alles daar tussenin. Houdt de jarige wel van wat humor? Stuur dan een grappige verjaardagskaart. Is hij of zij een echte hipster? Stuur dan een hippe verjaardagskaart naar hem of haar.

Verjaardagskaarten waarop je een eigen foto kunt plaatsen zijn erg populair. Stuur ook eens een kaart aan een man voor z’n verjaardag of natuurlijk aan een vrouw met een aankomende verjaardag!

Geef een kaart + verjaardagscadeau

Een verjaardagskaartje sturen is leuk, maar soms wil je net even iets meer geven. Bij Kaartje2go vind je leuke verjaardagscadeaus voor hem en voor haar. Geef je vriend, broer, vader of opa bijvoorbeeld een bierpakket of leuke cadeaubon. Wil jij je zus, een vriendin of je moeder verrassen met een cadeautje? Kies dan bijvoorbeeld de heerlijke Tony Chocolonely chocolade, een doosje thee of een verwenpakket. Speciaal voor kinderen hebben we leuke cadeautjes zoals boeken, sieraden en speelgoed.

Bekijk hier alle cadeaus

Persoonlijke verjaardagskaarten maken

Een felicitatie of verjaardagskaart voor een verjaardag kun je kopen in de winkel, maar het is veel leuker en makkelijker om zelf online een verjaardagskaart te maken. Kies een kaart uit de collectie verjaardagskaarten en maak je eigen persoonlijke verjaardagskaart in onze kaartmaker.

​Bekijk ook onze ansichtkaarten

Verjaardagskaarten zelf maken

Zoek eerst een leuke verjaardagskaart uit voordat je begint met het personaliseren. Zo heb je al een idee hoe de kaart eruit komt te zien. Ontwerp je graag zelf? Dan kan je ook met een blanco kaart beginnen. Maar je kan er ook voor kiezen om een eigen fotokaart te maken. Begin dan met het uploaden van een gekke of grappige foto van de jarige job of jarige jet.

Nadat je de kaart hebt gekozen ga je in de kaartmaker aan de slag. Hier kun je lettertypes, kleuren, achtergronden en nog veel meer details van je kaart aanpassen. Voeg eventueel nog een leuke foto, figuren en een persoonlijke verjaardagsboodschap toe. Zodra je tevreden bent stuur je de verjaardag felicitatie eenvoudig naar de jarige. Heb je voor 20:00 uur besteld? Dan ligt jouw verjaardagskaart in 95% van de gevallen de volgende dag op de deurmat van de jarige.

Verjaardagswens

Wanneer iemand jarig is, vieren we dat deze persoon een jaartje ouder, knapper en wijzer is geworden. Tegelijk kijken we vooruit en wensen we hem of haar het allerbeste toe. De leukste verjaardagswensen staan bij allebei een beetje stil. We feliciteren iemand met zijn of haar verjaardag en sturen meteen een leuke verjaardagswens mee. Dat hoeft niet perse in woorden uitgedrukt te worden, maar kan ook heel goed met een knuffel of een kus. Een SMS-je, belletje of Whatsappje kan natuurlijk ook, maar de kaarten met een verjaardagswens blijven toch het langste aan de muur hangen of op de vensterbank staan.

Het maken en versturen van een verjaardagskaart in 5 stappen

 1. Kies een leuke kaart voor de jarige uit.
 2. Bewerk de kaart in de kaartmaker.
 3. Voeg een foto en persoonlijke boodschap toe
 4. Vul het adres van de jarige in.
 5. Bestel je verjaardagskaart en bezorg de jarige een fantastische dag

Goedkope verjaardagskaarten

Het sturen van een verjaardagskaartje is een simpel en klein gebaar waarmee je iemand echt blij kan maken. En het hoeft helemaal niet duur te zijn. De prijs van een verjaardagskaart is van een paar factoren afhankelijk:

 • Het formaat van de kaart
 • De keuze voor een enkele of dubbele kaart

Kies je bijvoorbeeld voor een enkele kaart met het formaat 10x15 cm dan betaal je slechts €1,39 per kaart (excl. verzendkosten). Met een gratis account betaal je zelfs nog minder. Dezelfde verjaardagskaart kost dan slechts 1,19. Maar een gratis account heeft nog meer voordelen:

 1. Je eerste kaart is gratis
 2. Je ontvangt bonuspunten, daarmee spaar je voor gratis kaarten
 3. Je krijgt je eigen digitale verjaardagskalender zodat je nooit meer te laat een kaartje verstuurt.
 4. Je krijgt elk jaar op je verjaardag een verrassing van ons.

Klik hier om je te registeren

Vergeet jij ook weleens een verjaardag? Vanaf nu niet meer!

Iedereen is weleens te laat met iets. Te laat een verjaardagskaart sturen hoort daar ook gewoon bij. Wij kunnen je helpen om de volgende verjaardag te onthouden. Gebruik onze verjaardagskalender en we stuur je een paar dagen voordat iemand jarig is een herinneringsmail. Dat kost je helemaal niets en zo vergeet je nooit meer een verjaardag.

Veelgestelde vragen over verjaardagskaarten

Verjaardagskaarten keuzehulp

Wie is er jarig?

Hoe oud wordt de jarige?

Welke stijl vind je leuk?

Welk thema past bij de jarige?

Kunnen we je ergens mee helpen?

Neem gerust contact met ons op.