Wij gebruiken cookies om winkelen en reclame persoonlijk te maken. Als je verder gaat gaan we ervan uit dat je dit goed vindt. Meer weten?
Verras met een verjaardagskaart!
Verras met een verjaardagskaart!

Je bent pas echt jarig als je een verjaardagskaart krijgt. Je maakt een kaartje persoonlijk met een foto en een leuke tekst!

Extra's bij jouw kaart

Kaartje2go krijgt een 9.6 van 10 uit 10960 beoordelingen

Verjaardagskaart maken? De leukste kaarten vind je hier!

Een Nederlander kent gemiddeld twee- tot driehonderd mensen. Natuurlijk ga je niet al deze kennissen jaarlijks een verjaardagskaart sturen, maar waarschijnlijk wil je wel de meest belangrijke personen feliciteren met zijn/haar verjaardag. Je wilt natuurlijk het liefst dat alle verjaardagskaarten die je verstuurt even bijzonder zijn en dat het ontvangen van de kaart een feestje is voor de jarige job. Dan ben je hier aan het juiste adres! 

Gefeliciteerd met je verjaardag!

Gefeliciteerd met je verjaardag is een veelgebruikte verjaardagswens op verjaardagskaartjes, maar dit kan natuurlijk veel origineler. Kijk bijvoorbeeld eens bij onze teksten voor verjaardagskaarten om wat inspiratie op te doen voor een leuke verjaardagswens. Geef de tekst een extra persoonlijk tintje door je eigen handschrift te gebruiken. Deze kun je bij Kaartje2go gemakkelijk als lettertype op jouw computer zetten. 

Verjaardagskaarten maken met plezier

Natuurlijk wil je dat de jarige blij is met de verjaardagskaart die hij of zij via jou ontvangt, maar wij vinden het net zo belangrijk dat jij plezier beleeft aan het maken van de verjaardag kaart. Want je steekt uiteraard heel wat tijd in het ontwerpen van de kaartjes. Bij Kaartje2go maak je zelf heel eenvoudig de leukste verjaardagskaartjes voor je vader, moeder, broer, zus, zoon, dochter, vriend of vriendin. 

Verjaardagskaarten waarop je een eigen foto kunt plaatsen zijn erg populair. Stuur ook eens een kaart aan een man voor z’n verjaardag of natuurlijk aan een vrouw met een aankomende verjaardag!

Kaarten maken bij Kaartje2go

Voor elke gelegenheid heeft Kaartje2go een passende kaart. Zo kun je ook voor trouwkaarten, geboortekaartjes en verhuiskaarten bij ons terecht.