Wij gebruiken cookies om winkelen en reclame persoonlijk te maken. Als je verder gaat gaan we ervan uit dat je dit goed vindt. Meer weten?
Verras met een verjaardagskaart!
Verras met een verjaardagskaart!

Je bent pas echt jarig als je een verjaardagskaart krijgt. Je maakt een kaartje persoonlijk met een foto en een leuke tekst!

Extra's bij jouw kaart

Kaartje2go krijgt een 9.6 van 10 uit 11061 beoordelingen

Verjaardagskaart maken? De leukste kaarten vind je hier!

Een Nederlander kent gemiddeld twee- tot driehonderd mensen. Natuurlijk ga je niet al deze kennissen jaarlijks een verjaardagskaart sturen, maar waarschijnlijk wil je wel de meest belangrijke personen feliciteren met zijn/haar verjaardag. Je wilt natuurlijk het liefst dat alle verjaardagskaarten die je verstuurt even bijzonder zijn en dat het ontvangen van de kaart een feestje is voor de jarige job. Dan ben je hier aan het juiste adres! 

Gefeliciteerd met je verjaardag!

Gefeliciteerd met je verjaardag is een veelgebruikte verjaardagswens op verjaardagskaartjes, maar dit kan natuurlijk veel origineler. Kijk bijvoorbeeld eens bij onze teksten voor verjaardagskaarten om wat inspiratie op te doen voor een leuke verjaardagswens. Geef de tekst een extra persoonlijk tintje door je eigen handschrift te gebruiken. Deze kun je bij Kaartje2go gemakkelijk als lettertype op jouw computer zetten. 

Verjaardagskaarten maken met plezier

Natuurlijk wil je dat de jarige blij is met de verjaardagskaart die hij of zij via jou ontvangt, maar wij vinden het net zo belangrijk dat jij plezier beleeft aan het maken van de verjaardag kaart. Want je steekt uiteraard heel wat tijd in het ontwerpen van de kaartjes. Bij Kaartje2go maak je zelf heel eenvoudig de leukste verjaardagskaartjes voor je vader, moeder, broer, zus, zoon, dochter, vriend of vriendin. 

Verjaardagskaarten waarop je een eigen foto kunt plaatsen zijn erg populair. Stuur ook eens een kaart aan een man voor z’n verjaardag of natuurlijk aan een vrouw met een aankomende verjaardag!

Kaarten maken bij Kaartje2go

Voor elke gelegenheid heeft Kaartje2go een passende kaart. Zo kun je ook voor trouwkaarten, geboortekaartjes en verhuiskaarten bij ons terecht.

Hoe kan ik een verjaardagskaart op leeftijd vinden?

Een verjaardagskaart op leeftijd kun je eenvoudig vinden door te filteren op Met leeftijd. Hier kan je een kaart voor de meest gevierde levensjaren vinden (18, 21, 30, 50 etc.). Daarnaast kan je hier filteren op leeftijd aanpasbaar. Van deze kaarten kun je eenvoudig de leeftijd op de kaart aanpassen. In onze kaartmaker kun je ook zelf de leeftijd toevoegen op de kaart.

Kan ik een verjaardagskaart naar mezelf sturen?

Een verjaardagskaart kun je eenvoudig naar jezelf versturen. Nadat je de verjaardagskaart hebt gemaakt bestel je een pakketje met 1 kaart erin. Zo komt jouw adres niet op de kaart te staan en kun je deze zelf geven aan de jarige.

Wat kost een verjaardagskaart?

De prijs van een verjaardagskaart is van een paar factoren afhankelijk:

  • Het formaat van de kaart
  • De keuze voor een enkele of dubbele kaart

Kies je bijvoorbeeld voor een enkele kaart met het formaat 10x15 cm en heb je een account bij Kaartje2go, dan betaal je slechts €1,19 per kaart (excl. verzendkosten). Ben je een nieuwe klant? Dan ontvang je de eerste kaart cadeau.

Bonus: Bij elke kaart die je verstuurt ontvang je bonuspunten. Deze punten kun je inwisselen voor kaart tegoed, waarmee je met een flinke korting of zelfs helemaal gratis een kaartje kan sturen.