Oeps... Je hebt Cookies nog uit staan. Als je dit weer aanzet, zal onze website helemaal perfect werken.

Hulp nodig bij het aanzetten? Neem dan contact met ons op: info@kaartje2go.nl of bel 030-8700270

  • 1ste kaartje gratis t.w.v. €3,30
  • Als beste getest door o.a. Kassa & de Volkskrant

Felicitatie Communie

Eindelijk communie gedaan!. Stuur eenvoudig een felicitatiekaartje naar degene die communie heeft gedaan Kaartje2go heeft de leukste kaartjes om iemand te feliciteren met de eerste communie. Eerste kaart gratis, probeer het nu!

Felicitatie voor Communie

En dan heb je communie gedaan! Stuur eenvoudig een felicitatiekaartje naar degene die communie heeft gedaan. Kaartje2go heeft de leukste kaartjes om iemand te feliciteren met zijn of haar communie.

Kaartje felicitatie communie maken

Je feliciteert de ingewijdene eenvoudig bij Kaartje2go. Je kiest een felicitatie kaart uit onze uitgebreide collectie Felicitatie Communie. Of je maakt een felicitatie kaartje met je eigen foto. Daarnaast kun je ook leuke teksten, figuren en kaders plaasten op jouw kaartje. Vervolgens kun de kaart meteen naar de gelukkige sturen. Bestel je de felicitatiekaart voor 20:00, dan versturen we deze dezelfde (werk) dag nog voor je.

Felicitatiekaarten voor iedereen

Kaartje2go heeft heel veel leuke kaartjes om iemand te felcitieren met communie. Zo hebben we stoere felicitatiekaartjes voor jongens een lieve felicitatiekaartjes voor meisjes. Voor iedereen hebben we dus wel een leuke kaart om te feliciteren met communie! 

Ook de mooiste felicitatiekaart voor een Eerste Communie maak je zo, bij Kaartje2go!

Gaat je kind zelf ook communie doen? Kijk dan eens bij onze communiekaarten of bij de communie bedankjes.

Terug naar boven