Ga naar de inhoudGa naar het filter

Kerstkaarten met beer

Ieder jaar hopen we met z’n allen weer op een witte kerst. Helaas blijft het vaak bij dromen.. Gelukkig kun je het wintergevoel ook verspreiden door het sturen van een kerstkaart. Een kerstkaart met beer past hier goed bij! Denk bijvoorbeeld aan een beer tussen de dennenbomen en sneeuwvlokken. Of een kerstkaart met een beertje dat rolt door de sneeuw. Super snoezig! Naar wie stuur jij zo’n bereleuke kerstkaart.

De mooiste kerstkaarten met een beer 

Ook dit jaar hebben onze ontwerpers hard gewerkt om de mooiste kerstkaarten met beer te maken. Heb je de kaarten met een ijsbeer al gezien? Winters zijn ze, hè! Je zou ook kunnen kiezen voor een kerstkaart met knuffelbeer. Erg leuk om te sturen naar je goede vriendin, als een symbool voor jullie vriendschap. Wanneer iemand een moeilijk jaar heeft gehad, dan is een bruine beer erg passend. Deze beer staat namelijk voor moed en kracht. 

Maak zelf een een beren kerstkaart 

Zit je vol inspiratie, of maak je liever zelf een kerstkaart met beer? Met behulp van onze online kaartmaker ontwerp je een kerstkaart die helemaal aan jouw wensen voldoet. 

Zo doe je dat: 

  1. Kies een kerstkaart uit de galerij en klik op ‘kaart bewerken’.
  2. Voeg kaders, figuren en achtergronden toe. We hebben ook hele leuke beren illustraties.
  3. Schrijf een kerstwens op de kaart. 
  4. Voeg eventueel leuke extra’s toe en rond de bestelling af. 

Kijk voor meer inspiratie eens bij onze dieren, winterse, of waterverf kerstkaarten.

Beresterke teksten voor op je kerstkaart

Een kerstkaart is niet compleet zonder een kerstwens. In de kaarten met beer uit de galerij staat, ter inspiratie, al een standaard tekst geschreven. Mooi meegenomen als deze wens precies bij jouw smaak past. Niet helemaal wat je zoekt? De teksten zijn eenvoudig aan te passen. Op onze website vind je een handig overzicht vinden met mooie kerst teksten.

Laat je kerstkaart extra opvallen

Maak je beren kerstkaart helemaal af met onze kerstige extra’s. We hebben prachtige adresstickers, sluitzegels en enveloppen. Hiermee ligt je kerstkaart straks als een cadeautje bij familie in de brievenbus. Over cadeaus gesproken, deze kun je ook met je kaart meesturen! Verras een dierbare bijvoorbeeld met een knuffelbeertje of een wensdoosje met beer. Zo maak je dit december momentje extra speciaal. 

Verstuur jouw kerstkaart met beer makkelijk en snel

Het versturen van je kerstkaart met beertje gaat heel makkelijk bij ons. Zo kun je onze handige adresverzoeker gebruiken om adressen van vrienden en familie te verzamelen en op te slaan in jouw online adresboek. Als je op werkdagen voor 20:00 bestelt, dan wordt jouw kerstkaart met beertje dezelfde dag nog verstuurd. In 95% van de gevallen ligt jouw kaart de volgende (werk)dag al bij de ontvanger op de deurmat. Het versturen van kerstkaarten gaat bij ons dus heel eenvoudig en snel. Nu is er zeker geen reden meer om beren op de weg te zien ;).

Kunnen we je ergens mee helpen?

Neem gerust contact met ons op.