Ga naar de inhoudGa naar het filter
Verjaardagskaart grappig

Grappige verjaardagskaarten

Een vriend, vriendin, collega of familielid met humor feliciteren? Dat doe je met een grappige verjaardagskaart. Tover een lach op het gezicht van de jarige met een verjaardagskaart gevuld met een grappige quote of illustratie. Of geef een persoonlijke touch aan de kaart door een gekke foto van de jarige toe te voegen. Vergeet ook niet om een grappige boodschap in de kaart te zetten. Waar je ook voor kiest, een verjaardagskaart met humor op de deurmat doet het altijd goed. Het maakt een verjaardag helemaal af.

Eenvoudig een komische verjaardagskaart kiezen

Een jarige met humor feliciteren via een komische verjaardagskaart begint bij het kiezen van een design. Bij Kaartje2go maken we je het kiezen van een grappige verjaardagskaart zo makkelijk mogelijk. Je maakt de zoektocht naar een grappig kaartje makkelijker door een thema te kiezen. Zo kun je kiezen uit een grappig design met dieren. Je kunt daarbij onder andere denken aan een kaart met een paard, hond of kat. Ben je wat meer van de grappige teksten of een flauwe woordgrap? Ook dan is er genoeg keuze. Een kaart met een grappige woordspeling tovert gegarandeerd een lach op het gezicht van de jarige. Helemaal handig is dat je de kaarten op leeftijd kunt filteren. Door het filteren krijg je alle verjaardagskaarten voor bijvoorbeeld 2, 3 of 50 jaar. Zo maak je eenvoudig een selectie komische verjaardagskaarten die past bij jou en de jarige. 

Tip: Kijk ook eens bij onze grappige verjaardagskaarten voor mannen of vrouwen

Zo maak je een grappige verjaardagskaart

Je hebt een grappige verjaardagskaart gekozen, maar wilt er eigenlijk nog wat aan toevoegen. Ook dat kan bij Kaartje2go. Met de kaartenmaker bewerk je een grappige verjaardagskaart naar keuze. Maak je kaart op met confetti of kies voor vlaggetjes uit de feestelijke illustraties. Of verander de achtergrondkleur naar wens. Je kunt zelfs een gekke foto toevoegen aan de verjaardagskaart. Diezelfde foto kun je opmaken met een leuke illustratie, bijvoorbeeld door een hoedje op de foto te plaatsen. Het maakt niet uit welke leeftijd de jarige bereikt; je kunt voor iedere leeftijd een passende kaart vinden bij Kaartje2go.

Een (té) gekke verjaardagskaart verzenden

Heb je een gekke verjaardagskaart gekozen, bewerkt en voorzien van een persoonlijke tekst? Dan is het tijd om de jarige daadwerkelijk te verrassen. Vul het adres van de jarige in en Kaartje2go zorgt ervoor dat de kaart bij hem of haar op de deurmat valt. Op welke dag de jarige een verjaardagskaart ontvangt, is aan jou. Je kiest namelijk zelf een verzenddatum. Bestel je voor 21:00 uur? Dan gaat de kaart dezelfde dag nog op de post. Ook hebben we een cadeautje voor jou, want je ontvangt de eerste kaart gratis. Op deze manier verstuur jij makkelijk en snel een (té) gekke verjaardagskaart.

Bekijk ook eens onze verjaardagskaarten voor familieleden: peuter, tienerjongen, tienermeisje, vriendin of senior.

Kunnen we je ergens mee helpen?

Neem gerust contact met ons op.