Een bloemen cadeau maakt mensen blij

Wil je jouw beste vriendin in het zonnetje zetten op haar verjaardag? Of misschien je lieve buurman bedanken omdat hij tijdens jullie vakantie op de kat heeft gepast? Verstuur dan een bloem cadeau bij jouw kaart. Bloemen als cadeau kunnen namelijk al-tijd!

Wanneer geef je bloemen cadeau?

Nou, altijd! Iedereen wordt vrolijk van bloemen als cadeau. Of het nu gaat om een verjaardagscadeau, verrassing voor Valentijn of om iemand zomaar in het zonnetje te zetten. Bloemen cadeau geven is altijd een goed idee. Want bloemen en planten zijn ook een mooi gebaar bij verdrietige momenten. In ons Bloemen & Planten assortiment vind je namelijk ook bloemen met betekenis. Zo staan de prachtige klaprozen voor ‘troost’. Je kunt dus iedereen verrassen met een bloemen cadeau, wat de gelegenheid ook is. Bij ons vind je een passend bloemen cadeau voor ieder moment.

Bloemen met kaart versturen

Bloemen bestellen met een kaart is erg gemakkelijk. Kies als eerste het bloemen cadeau dat het beste bij de ontvanger past. Vervolgens kies je je kaart. Maak je kaart persoonlijk met je mooiste foto en een persoonlijke tekst. Teveel mooie foto’s om te kiezen? Maak dan een kaart met fotocollage. Plaats je bestelling en wij versturen je bloemcadeau naar de ontvanger! Je kunt natuurlijk ook eerst een kaart maken en hierna een bloemen verrassing toevoegen. Maak dan eerst de kaart en doorloop het bestelproces. Nadat je de papiersoort gekozen hebt, verschijnt de optie om een cadeau mee te bestellen. Vervolgens kies je de bloemen en plaats je je bestelling. 

Bloemzaden cadeau

Je kunt iemand natuurlijk verrassen met een boeket of kamerplant. Maar heb je wel eens aan een bloemzaden cadeau gedacht? Deze unieke variatie op een bloemen cadeau tovert zeker weten een lach op het gezicht van de ontvanger. Ons assortiment bloemzaden van Veer & Moon passen bij verschillende momenten. 

Zo kun je het zakje ‘troost zaaien’ cadeau geven bij je condoleancekaart. Zo laat je jouw dierbaren weten dat je aan hen denkt in deze verdrietige periode. De cosmea uit het zakje ‘nieuw leven zaaien’ is het perfecte bloemen kraamcadeau. Je voegt het toe aan je felicitatie geboorte kaartje voor de ultieme verrassing. Een ander moment of gewoon zomaar? Ga dan voor ‘geluk zaaien’. Iedereen kan altijd een beetje extra geluk gebruiken. En met dit vrolijke bloemen cadeau help je de bijen ook nog eens een handje. Win-win dus!  

Bloemen als cadeau laten bezorgen

Jij hoeft alleen jouw bloemen cadeau toe te voegen aan je persoonlijke kaart. Wij doen de rest! We sturen je verrassing direct naar de ontvangers. En het mooiste van alles is dat zij hier niet voor thuis hoeven te blijven. Jouw bloemen als cadeau bezorgen is de ultieme verrassing, want ze passen door de brievenbus. Het brievenbus bloemen cadeau wacht dus gewoon op de deurmat.

Bloemen online bestellen is een feestje!

Het is natuurlijk fantastisch om een persoonlijk bloem cadeau te ontvangen. Maar het bestellen van je bloem verrassing is minstens zo leuk. Neem een kijkje in ons toffe assortiment vind jouw ultieme bloemcadeau. Mocht je toch nog vragen hebben over bloemen online bestellen, lees dan even de meestgestelde vragen over cadeaus. Of neem contact op met onze klantenservice. Deze cadeau-experts helpen je met plezier!