Ga naar de inhoudGa naar het filter
Bloemenassortiment

Bloemen cadeau

Een foto zegt meer dan duizend woorden, maar dat geldt ook voor bloemen. Wat de gelegenheid ook is, deze fleurige verrassing maakt de boodschap nog duidelijker. Daarom is bloemen versturen per post ook zo tof. Want in combinatie met een persoonlijke kaart tover jij sowieso een lach op het gezicht van de ontvanger. Wanneer je deze tekst leest heb je misschien al besloten dat je bloemen cadeau wilt geven. Maar we helpen je graag bij het maken van de juiste keuze en beantwoorden met plezier al je vragen omtrent bloemen versturen.

Verse roze rozen
Verse roze rozen
€ 14,95
Vers gemengd boeket
Vers gemengd boeket
€ 16,95
Droogbloemen
Droogbloemen
€ 17,95
Zadenzakje 'Kracht'
Zadenzakje 'Kracht'
€ 4,95

Wat bloemen versturen nou zo leuk maakt

Laten we beginnen met waarom een bloemen cadeau nou precies zo leuk is. Dat zit ‘m voornamelijk in de taal van bloemen. Nu horen we je denken: “Wat bedoelen ze daar nou weer mee?” Maar iedere bloem heeft een eigen betekenis. Zo staan narcissen bijvoorbeeld voor ‘nieuw leven’ en zijn gerbera’s gelinkt aan ‘opgewektheid’. Bloemen per post geven je boodschap dus extra kracht. Daarnaast maakt de veelzijdigheid van bloemen dit een perfect cadeau per post. Want wat de gelegenheid ook is, je vindt altijd een passend bloemen cadeau bij Kaartje2go.

Droogbloemen bestellen voor iedere gelegenheid

Ja, je leest het goed! Je kunt nu ook droogbloemen kopen voor bij jouw persoonlijke kaartje. Het mooie van een droogbloemen boeket is natuurlijk dat het veel langer meegaat dan een verse bos. Maar dat is niet het enige voordeel. Onze gedroogde bloemetjes passen namelijk bij ieder moment. 

Droogbloemen bezorgen op vrolijke en verdrietige momenten

Omdat dit cadeau per post zo veelzijdig is, kun je het op allerlei momenten geven. Bijvoorbeeld om de leuke momenten in het leven te vieren. Maar ook om iemand een hart onder de riem te steken. Je kiest zelf een kaart bij jouw droogbloemen per post, waardoor je jouw eigen draai aan de verrassing geeft. 

Verras met een droogbloemen cadeau

Wist je dat onze droogbloemen brievenbus-proof zijn? Jouw persoonlijke verrassing ploft gewoon bij de ontvanger op de deurmat. Wat zal hij of zij verrast zijn! En de droogbloemen zijn heel eenvoudig zelf te etaleren. We hebben voor de zekerheid nog een kaartje met wat handige tips toegevoegd aan het droogbloemen pakketje.

Net even wat anders: geef bloemzaadjes cadeau

Omdat we jou graag helpen de ontvanger van je kaart + cadeau ultiem te verrassen, vind je bij ons voornamelijk brievenbuscadeaus. Hiervoor hoeft de ontvanger niet thuis te blijven en valt de verrassing zo op de deurmat. Dit gaat natuurlijk een beetje lastig met een groot boeket bloemen, maar daar hebben we iets op bedacht: bloemzaadjes! 

Met bloemzaden van Veer & Moon verstuur je op een unieke manier jouw bloemen cadeau. Door de prachtige vormgeving, die ook weer verwijst naar de betekenis van bloemen, geef je met plezier bloemzaadjes cadeau. 

Je kunt natuurlijk altijd zaadjes van bloemen versturen. Maar we geven je graag wat cadeau-inspiratie bij verschillende momenten. Vrolijkheid zaaien kan op ieder moment, maar Pasen, Moederdag en een eerste communie zijn mooie, passende momenten. Ook voor de minder leuke momenten in het leven kun je bloemzaadjes cadeau geven. Voeg bijvoorbeeld de bloemzaden toe aan je condoleancekaart om jouw medeleven te tonen. Dit bijzondere gebaar wordt vast en zeker gewaardeerd.

De 3 meest gestelde vragen over bloemen cadeaus

Jazeker! Al onze bloemen cadeaus passen door de brievenbus. Het grote voordeel hiervan is dat je de ontvanger van jouw cadeau per post niet van tevoren op de hoogte hoeft te brengen. Hij of zij hoeft hier namelijk niet speciaal voor thuis te blijven. Bloemen versturen is namelijk nog veel leuker wanneer de verrassing gewoon op de deurmat valt.

Het mooie van bloemen is dat ze als cadeau per post ontzettend veelzijdig zijn. Maar deze 10 cadeaumomenten zijn favoriet als het gaat om droogbloemen en bloemzaadjes cadeau geven. 

Het is geen geheim dat veel vrouwenharten sneller gaan kloppen van een mooi bloemen cadeau. Verwen daarom je beste vriendin of favoriete collega met prachtige droogbloemen per post. Maar je kunt natuurlijk ook mannen met groene vingers verrassen. In dat geval kun je vrolijke bloemzaden bestellen voor je vader, opa of lieve buurman die altijd op de kat past. Naast volwassenen zijn kids ook dol op bloemen. Hoe leuk is het om je eigen eetbare bloemetjes te laten groeien? De box met bloemzaadjes Heerlijkheid past perfect bij een fleurige kinderkaart

🌸 Tip: wanneer je een kaart + bloemen cadeau naar een ziekenhuis of verzorgingshuis stuurt, kun je bij het adresseren de extra adresregels gebruiken voor de afdeling en het kamernummer. 

Kies een bijpassende kaart bij jouw bloemen cadeau

Je maakt het bloemenfestijn pas echt compleet met een matching kaart bij jouw brievenbus bloemen. Hiervoor kun je helemaal losgaan in onze categorie bloemenkaarten. Hierin verzamelden we de allermooiste bloemenkaartjes gemaakt door onze designers. Maar je kunt natuurlijk ook zelf je creativiteit de vrije loop laten. Misschien heb jij wel een waanzinnige foto van bloemen gemaakt. Deze kun je uploaden op een fotokaart. En zelfs voor de Picasso’s in spe hebben we een toffe optie. Start daarvoor met een blanco kaart en ga helemaal los met kaders, figuren en achtergronden.

Een fleurig brievenbuscadeau voor medewerkers

Op zoek naar een vrolijk cadeau voor collega’s of relatiegeschenk? Ook dan zit je helemaal goed met onze bloemzaadjes als cadeau. Maak een keuze uit de collectie zakelijke kaarten en voeg hier een bijpassend bloemen cadeau aan toe. Je kunt natuurlijk ook bloemen versturen naar medewerkers. Perfect voor een verjaardag, als steuntje in de rug tijdens het thuiswerken of om het behalen van doelen te vieren. 

Heeft de ontvanger van jouw kaartje geen groene vingers? Neem dan een kijkje bij alle cadeaus, daar zit vast wat leuks voor hem of haar tussen!

Kunnen we je ergens mee helpen?

Neem gerust contact met ons op.