Oeps... Je hebt Cookies nog uit staan. Als je dit weer aanzet, zal onze website helemaal perfect werken.

Hulp nodig bij het aanzetten? Neem dan contact met ons op: info@kaartje2go.nl of bel 030-8700270

  • 1ste kaartje gratis t.w.v. €3,30
  • Als beste getest door o.a. Kassa & de Volkskrant

Uitnodiging kraamfeest

Een zwangerschap en een bevalling zijn beide erg heftig. Soms hebben kersverse ouders daarom niet direct de energie om continu kraambezoek te ontvangen. Zij kiezen er dan vaak voor om een kraamfeest te organiseren waarbij alle nieuwsgierigen in één keer beschuit met muisjes komen eten. Maak daarvoor een specifieke kraamfeest uitnodiging! 

Hoe je een kraamfeest organiseren kunt

Een kraamfeest organiseren kan best wat tijd in beslag nemen. Begin daarom tijdig met de voorbereidingen. Geef eventueel wat zaken uit handen. Zo kan je partner of een vriendin allicht wat taken op zich nemen tijdens de organisatie. Natuurlijk doe je het maken van de uitnodigingen voor het kraamfeest wel zelf! Gewoon hier bij Kaartje2go.

Vind passende uitnodigingen voor jouw kraamfeest

Kun je tussen de uitnodigingen voor een kraamfeest geen leuk kaartje vinden? Dan raden wij je aan om ook even bij onze geboortekaartjes te kijken. Bij de geboortekaartjes kun je namelijk ongetwijfeld wel een kaartje vinden dat bij je past. Je kunt een dergelijke kaart dan gewoon als uitnodiging voor het kraamfeest gebruiken. 

Terug naar boven