Oeps... Je hebt Cookies nog uit staan. Als je dit weer aanzet, zal onze website helemaal perfect werken.

Hulp nodig bij het aanzetten? Neem dan contact met ons op: info@kaartje2go.nl of bel 030-8700270

  • 1ste kaartje gratis t.w.v. €3,30
  • Als beste getest door o.a. Kassa & de Volkskrant

Internationale kerstkaarten maken

Hier vind je een ruime keuze aan kant en klare internationale kerstkaarten. Leuk voor als je een kerstkaart naar vrienden of familie in het buitenland wilt sturen. Je kunt zelf tekst of figuren toevoegen op je kerstkaart. Probeer het nu!

Internationale kerstkaart sturen

Iemand een leuke, internationale kerstkaart sturen? Bij Kaartje2go maak je jouw eigen internationale kerstkaart heel eenvoudig. Je kunt zelf foto's toevoegen, teksten plaatsen (kijk ook eens bij onze teksten voor kerstkaarten) en we hebben leuke figuren en kaders om je kaart mee te versieren. Zo kun je heel eenvoudig een leuke kerstkaart sturen naar vrienden of familie die in het buitenland wonen.

Versturen kerstkaartjes

Kerstkaarten vergeten te sturen door kerststress is vanaf nu verleden tijd. Als je een account hebt bij Kaartje2go dan kun je jouw kerstkaart van tevoren maken en een verzenddatum opgeven. Wij doen dan op de afgesproken datum de kerstkaarten voor je op de bus. Jij hebt tenslotte al genoeg gedaan om een succesvolle kerst te kunnen organiseren. Check ook al onze kerstkaarten!

Terug naar boven