Dé trouwkaarten trends van 2021

Trouwen doe je maar een keer. En wel met de liefde van je leven. Voor die bijzondere dag nodig je natuurlijk graag al je dierbaren uit. Je wilt daarom een prachtige trouwkaart die past bij wie jullie zijn. Maar hoe zorg je ervoor dat de trouwkaart uniek, bij de tijd en origineel is? Om je daarbij te helpen vind je hieronder de laatste trouwkaarten trends. Met oog voor detail samengesteld door onze ervaren designers.

Natuurlijke trouwkaarten
Natuurlijk
Bohemian trouwkaarten
Bohemian
Luxe trouwkaarten
Luxueus en Chic
Klassiek blauwe trouwkaarten
Klassiek blauw
Fotokaarten
Persoonlijke fotokaarten
Change the date trouwkaarten
Change the date

 

1. Natuurlijke trouwkaarten

Botanisch, bloemen, naturel; de afgelopen jaren kwam de natuur al vaak terug in onze trouwkaartentrends. Maar dit jaar gaan we nog een stapje verder. Helemaal groene kaarten, bijvoorbeeld gecombineerd met kleine gouden details.

Ben jij een echte natuurliefhebber, staat je huis vol met planten of spreekt de kleur groen je erg aan? Dan zijn de natuurlijke trouwkaarten echt iets voor jou! En als je vandaag bestelt ontvang je meteen een gratis proefdruk.

2. Trouwkaarten met Bohemian Vibes

De bohemian wedding is nog steeds razend populair. Daarom is deze trend wat ons betreft nog lang niet uit de mode. De stijl blijft zich ontwikkelen. Waar de trouwkaarten eerder vooral kleurige bloemen en bladeren bevatten, zijn ze nu steeds meer gericht op gedroogde pluimen, waterverf en aardetinten.

Hou jij van een ingetogen en zachte stijl of is een boho bruiloft iets waar jij al jaren van droomt? Dan zijn de bohemian trouwkaarten een onmisbare aanvulling op jullie huwelijksdag.

3. Luxueuze en chique trouwkaarten

De trouwkaarten trend Luxueus en Chic mag ook dit jaar niet ontbreken. De donkere kleuren, in combinatie met gouden accenten en weelderige lettertypes, maken de kaart superchic. 

Wanneer het jou niet snel te gek is, je wel van een beetje overdreven houdt, maar vooral graag een bruiloft met een luxe uitstraling wil, dan zijn de stijlvolle luxueuze trouwkaarten echt iets voor jou.

4. Klassiek blauwe trouwkaarten

Blauw is een kleur die helemaal bij het huwelijk past. Het heeft iets koninklijks, want het is een klassieke en elegante tint. Ook hier zien we mooie combinaties van kleuren. Donkerblauw en goud voor een zeer stijlvolle uitstraling, bijna rijkelijk. En de combinatie van lichtblauw en wit voor een minimalistische trouwkaart. 

Geloof jij in something old, something new, something borrowed...? Laat de blauwe trouwkaarten dan jouw something blue zijn. De klassieke blauwe trouwkaarten kun je hier bekijken.

5. Persoonlijke trouwkaarten met foto

De trouwkaarten met een persoonlijke foto zijn onverminderd populair. Dat begrijpen we heel goed. Want unieker en sprekender kan een trouwkaart bijna niet zijn.

Wil je familie en vrienden met één blik op jullie trouwkaart laten weten wie gaan trouwen? Of hebben jullie een prachtige loveshoot gedaan om jullie liefde vast te leggen? Kies dan voor een persoonlijke trouwkaart met foto. Ga bijvoorbeeld voor een collagekaart of licht de allermooiste foto uit. Met onze kaders, lettertypes en figuren maak je je trouwkaart extra persoonlijk.

6. Change the date

Ja, ook in 2021 zal het best nog wel spannend zijn of bruiloften door kunnen gaan. Gelukkig kun je je gasten makkelijk laten weten dat de bruiloft verplaatst is met onze change the date trouwkaarten. Het is niet de trend waar we op hoopten. Maar dit assortiment geeft je hopelijk wel de gelegenheid om je bruiloft te verplaatsen, mocht je die onverwachts toch af moeten zeggen. Om de pijn nog iets te verzachten ontvang je bij Kaartje2go gratis nieuwe trouwkaarten als je je bruiloft wegens corona annuleert.

Voordelen waar je écht blij van wordt

De originele trouwkaartontwerpen zijn niet de enige reden om je bruiloftsdrukwerk bij Kaartje2go te bestellen. Want je profiteert van nog veel meer voordelen wanneer je je trouwkaarten bij Kaartje2go bestelt.

  • Een gratis proefdruk van je trouwkaart.
  • Een aantrekkelijke klantenkorting op je bestelling.
  • Een gratis account om je zelfgemaakte kaart te bewaren.
  • Een niet goed = geld terug garantie. 
  • Een behulpzaam klanttevredenheidsteam dat je met plezier helpt bij al je vragen.