Ga naar de inhoud

'Baby op komst' kerstkaarten

Je draagt nu al een paar maanden een groot en prachtig geheim bij je: er is een baby op komst! Binnenkort is het zover en ga je het met de hele wereld delen. Hoe leuk is het om dat met een kerstkaart te doen!? Ontwerp vandaag nog een baby op komst kerstkaart en bestel meteen een gratis proefdruk.

Kerstkaart met baby aankondiging maken

Heb je pas ontdekt dat je in verwachting bent en is het tijd om dit te delen met vrienden en familie? Dan zoek je misschien wel naar een originele manier om de zwangerschap aan te kondigen. En wij hebben wel een idee. Stuur een originele kerstkaart met babynieuws en deel het blijde nieuws met jouw dierbaren. Dat is toch waar kerst voor is?

Een kerstkaart met een zwangerschap aankondiging is ontzettend leuk om te maken. Misschien voel je wel vlinders in je buik bij het idee dat je straks jullie geheim de wereld instuurt. Daarvoor moet de kerstkaart met het babynieuws natuurlijk wel precies aan jouw wensen voldoen. Dat doe je in een paar eenvoudige stappen met onze kaartmaker:

  • Upload je eigen foto
  • Pas de kleuren en lettertypes aan
  • Voeg figuren en kaders toe
  • Schrijf een unieke kerstwens in de kaart

Maak bijvoorbeeld een unieke kerstkaart met een foto van de echo en toon jouw kleine wonder aan familie en vrienden. Wat zullen ze blij verrast zijn met jouw kerstkaart! Een betere kerst kun je iemand toch niet wensen?

Kerstkaart teksten voor als er een baby op komst is 

Zoek je een originele manier om de zwangerschap aan te kondigen met een kerstkaart? Laat ons je een eindje op weg helpen met deze kerstige baby op komst teksten:

--------------------

Uit twee mensen voortgebracht,
het lijkt zo’n simpel gegeven
Wat dieper erover nagedacht
is het een wonder, zo’n nieuw leven.
Wij wensen jullie een prettige kerst.

--------------------

Ik heb een vrolijk berichtje
voor als het donker wordt
hier is een helder lichtje
al brandt het nog zo kort.

--------------------

Ook al ben ik nog niet geboren. Toch wil ik al iets van mij laten horen. Vanuit mama’s buik stuur ik een kaart met de beste wensen naar alle dierbare mensen.

--------------------

Het nieuwe jaar staat voor de deur en daarom hebben wij een leuke primeur. Met dit kaartje willen wij jullie een blijde boodschap geven: In 2022 mogen wij onze eerst zwangerschap beleven!

Korte zinnen om met kerst de zwangerschap aan te kondigen

Wij kijken vol vreugde uit naar het nieuwe jaar
Want in juni zetten wij een extra bedje klaar!

--------------------

Als alles goed mag gaan, hopen wij in 2022 voor het eerst aan de wieg te staan!

--------------------

Dit jaar zal ik na de kerstdagen niet afvallen, omdat ik in 2022 hoop te bevallen. 

--------------------

Mijn buik is rond, maar niet van het eten. Want volgend jaar mogen wij onze baby welkom heten.

Voor ieder moment een kerstkaart

Een baby op komst is natuurlijk niet de enige reden om een kerstkaart te sturen. Want ook een verhuizing of een lief kaartje aan je geliefde zijn goede aanleidingen om een kerstkaart te sturen. Daarom vind je bij Kaartje2go kerst verhuiskaarten, liefde kerstkaarten, kerstkaarten met humor en nog veel meer.

Ekomi
Kaartje2go krijgt een 9.2 uit 10 van 20.712 beoordelingen

Kunnen we je ergens mee helpen?

Neem gerust contact met ons op.