Ga naar de inhoudGa naar het filter

Kerstkaarten met foliedruk

De gezelligste tijd van het jaar is goud waard. Bijna letterlijk, als je het ons vraagt! Want met een kerstkaart met foliedruk bezorg je je familie en vrienden een fonkelend mooie kerstgroet. Ontdek onze kerstkaartjes met goud-, zilver-, koper- en holografisch folie en kies welk kerstkaartje gaat shinen op de deurmat van je geliefden.

 

Foliedruk laat je kerstkaart nog meer stralen!

Schitterende letters, een kerstster die je tegemoet straalt en speelse spatjes verf: met foliedruk vallen bepaalde elementen op je kaart nog meer op. Het maakt je kerstkaartjes extra luxe, en het zorgt voor een kerstgroet met een wauw-effect. Kies bijvoorbeeld voor een kerstkaart met koper- of goudfolie als je dat warme kerstgevoel wilt overbrengen. Stuur je je geliefden liever een winterse wandeling over de post, ga dan voor zilverfolie of holografisch folie. In het menu filter je gemakkelijk op je favoriete kleur foliedruk. Je leest hier trouwens alles over foliedruk op je kaartje.

🥂 Tip: Ben je op zoek naar een sprankelende kerstgroet voor medewerkers en relaties, ga dan voor een zakelijke kerstkaart met foliedruk! Wees er wel snel bij, want (zakelijke) kerstkaarten met foliedruk zijn te bestellen tot en met 30 november.

Kunnen we je ergens mee helpen?

Neem gerust contact met ons op.