Ga naar de inhoudGa naar het filter
Kraamcadeaus

Een lief kraamcadeau versturen

Babygeluk… Niets is mooier! Heb jij vrienden, een collega of familieleden die na maanden wachten eindelijk hun kindje in hun armen mogen sluiten? Dan is het tijd om een schattig kraamcadeautje te versturen. En een kraamcadeau opsturen doe je natuurlijk hier, want we hebben het allerleukste aanbod én schattige kaartjes om je toekomstwensen voor de kleine op te schrijven. Met welk kraamcadeau per post verras jij de kakelverse ouders?

👶🏽 Hier vind je de allerliefste geboorte felicitatiekaartjes.

Knuffelbeertje
Knuffelbeertje
€ 9,95
Nijntje rammelaar
Nijntje rammelaar
€ 8,95
Knuffeldoekje konijn
Knuffeldoekje konijn
€ 6,95
Unicorn knuffel
Unicorn knuffel
€ 9,95
Afgeprijsd
Voor mijn liefste opa
Voor mijn liefste opa
€ 7,00
Speendoek teddy bear
Speendoek teddy bear
€ 9,95
Mijlpaalkaarten - Baby
Mijlpaalkaarten - Baby
€ 12,95
Afgeprijsd
Voor mijn liefste oma
Voor mijn liefste oma
€ 7,00
Bijtring bunny ears
Bijtring bunny ears
€ 9,95
Knuffel schaap
niet beschikbaar
Knuffel schaap
€ 9,95
Nijntje activiteitenboek
niet beschikbaar
Nijntje activiteitenboek
€ 17,95

Brievenbus kraamcadeau

Wanneer je pas bent bevallen, wil je het allerliefst in alle rust genieten van je kindje en wennen aan jullie nieuwe gezin. Kraamvisite is hartstikke lief, maar kan ook voor onwijs veel prikkels zorgen. De mooie wensen voor de nieuwe ouders én hun kindje zijn daarentegen wel ontzettend fijn om te lezen in die periode. En daar komen onze brievenbus kraamcadeaus om de hoek kijken! Je kunt de ouders verrassen met iets liefs en een hart onder riem steken, zonder dat je fysiek op bezoek komt. 

Kraamcadeaus versturen was nog nooit zo leuk. En dat komt vooral door onze vrolijke collectie babypresentjes. Een liever-dan-lief knuffeltje of speendoekje, snoezig baby kledingsetje of een van de vele babyboekjes… De keuze is reuze! Al deze kraamcadeaus per post zijn stuk voor stuk het overwegen waard.  

Het kraamcadeau der kraamcadeaus: Mijlpaalkaarten baby!

Het pronkstuk in ons assortiment kraamcadeaus: de mijlpaalkaarten. Deze mooie kaartenset is met liefde ontworpen door onze eigen designers. De box zit boordevol mijlpalen die je als ouders vast graag wilt vastleggen. Dit kraamcadeau is een feestje om te krijgen, maar ook om te versturen. Want je tovert gegarandeerd een lach op de gezichten van de kersverse ouders. Zij kunnen met deze mijlpaalkaarten de mooiste herinneringen
vastleggen.

Voordelen van een kraamcadeau per post versturen

Naast de onwijs leuke kraamkado’s in de collectie, heeft het opsturen van een kraamcadeau per post nog veel meer voordelen. We lichten er graag een aantal voor je uit. 

👶🏻 Je laat de nieuwbakken papa’s en mama’s lekker in hun babybubbel door hen te feliciteren op afstand. 

👶🏾 Zit je zelf een beetje krap in je tijd? Een kraamcadeau versturen is bij Kaartje2go zó gepiept!

👶🏼 Onze collectie bestaat uit voornamelijk brievenbus kraamcadeaus, dus je pakje ploft lekker op de deurmat. Geen gedoe met pick up points en je lieve gebaar blijft echt een verrassing.

👶🏿 Gemak dient de mens. Dus voeg de geboortedatum van de kleine toe aan je momentenkalender. Dan geven wij je volgend jaar een seintje als de eerste verjaardag voor de deur staat (met korting!). 

Naar wie kan ik een kraamcadeau versturen?

Het spreekt natuurlijk voor zich dat je de kersverse ouders kunt verrassen met een kraamcadeau. Zo laat je weten dat je aan hen denkt na de geboorte van hun kindje. Maar onze brievenbus kraamcadeaus zijn ook geschikt voor andere momenten en ontvangers:

  • De grootouders! Feliciteer de nieuwe opa en/of oma met dit blijde nieuws. We hebben hele leuke felicitatie kleinkind kaartjes om je kraamcadeautje mee te versturen.
     
  • Broertjes en zusjes van de mini. Want grote broer of zus worden is geweldig, maar het betekent ook dat dit kleintje net even iets meer aandacht krijgt dan jij. Laat de andere kiddo’s weten dat ze hen nog net zo lief vindt met een speegoed cadeautje.
     
  • Een kraamcadeau sturen tijdens de zwangerschap is net zo leuk. Zo geef je de mama to be een steuntje in de rug. Schrijf wat bemoedigende woorden op je kaartje voor een extra lief gebaar.

Heb je vragen over ons assortiment brievenbus kraamcadeaus, of heb je hulp nodig met je bestelling? Neem dan contact op met onze cadeau-experts van het klanttevredenheidsteam.

Kunnen we je ergens mee helpen?

Neem gerust contact met ons op.