Ga naar de inhoud

Feestelijke uitnodigingen 60 jaar getrouwd

Het 60 jarige huwelijk is een echte mijlpaal. Jullie zijn al meer dan een halve eeuw bij elkaar! Hier mogen jullie best trots op zijn. Zestig mooie jaren samen zijn reden genoeg voor wat gezelligheid. Tijd voor een feest samen met kinderen, kleinkinderen, familie en vrienden. Stuur een mooie 60 jaar getrouwd uitnodiging om samen jullie liefde te vieren. 

Uitnodiging 60 jarig huwelijk maken

Een 60 jarig jubileum wordt ook wel een diamanten huwelijk genoemd. Zo’n mooie titel vraagt natuurlijk om een net zo mooie uitnodiging. En daarvoor ben je bij Kaartje2go aan het goede adres. Want in de grootste kaartencollectie van Nederland vind je altijd een uitnodiging voor jullie 60-jarige huwelijk. 

Maak een gratis Kaartje2go account aan
Voor jullie op zoek gaan naar de perfecte uitnodigingskaart, geven we je graag de tip om een Kaartje2go account aan te maken. Dit kost niets extra’s en is echt zo gepiept, en je profiteert van ontzettend veel voordelen zoals:

  • De mogelijkheid om je favoriete ontwerpen op te slaan en snel terug te vinden.
  • Onze fijne ingelogde klantenkorting op iedere kaartbestelling. 
  • Een gratis eerste proefdruk om je kaartje in het echt te bewonderen voor je bestelt. 
  • Handigheidjes zoals onze momentenkalender en een adresboek.

Enthousiast? Je aanmelden kan hier! 

60 jaar getrouwd: Diamanten huwelijk kaarten

De keuze is reuze in onze collectie uitnodigingen voor een 60 jarig huwelijk. Ieder bruidspaar is uniek, dus moet het kaartje dat ook zijn. Onze uitnodigingen met foto zijn daarom zeker het overwegen waard. Plaats hier een mooie trouwfoto van toen op, of kies voor een romantisch kiekje van de laatste jaren. Je kunt ook kiezen tussen verschillende stijlen met ons handige filtermenu. Superfijn wanneer je specifiek zoekt naar een trendy, klassieke of grappige 60 jaar getrouwd uitnodiging. Ook kun je filteren op kleur en kaartvorm, zodat je snel jullie perfecte uitnodiging vindt. 

💎 Bekijk ook de uitnodigingen voor 12,5, 25, 40, en 50 jaar getrouwd.

Fonkelende 60 jaar getrouwd uitnodigingen 
Bij een bijzondere mijlpaal hoort een bijzondere kaart. Onze schitterende foliedruk uitnodigingen zijn dan ook een dikke aanrader voor een 60 jaar getrouwd feest. Het glanzende laagje laat de details op de kaart (zoals jullie namen bijvoorbeeld) extra opvallen. Door de speciale techniek duurt de verwerkingstijd iets langer dan je van ons gewend bent (2-3 dagen levertijd), maar deze jubileumuitnodigingen zijn zeker het wachten waard! Verras je genodigden met een zilver-, koper- of goudfolie kaart voor jullie 60 jarig huwelijk.

Bij Kaartje2go maak je eenvoudig en snel de allermooiste uitnodiging voor jullie 60-jarige huwelijk. We zetten de stappen voor je op een rijtje.

  1. Kies de mooiste kaart uit de collectie en klik op ‘Kaart bewerken’.
  2. In de kaartmaker kun je naar hartenlust spelen met achtergronden, figuren, kaders en tekstvlakken. 
  3. Upload een mooie, liefdevolle foto voor een persoonlijke touch. 
  4. Schrijf een hartverwarmende tekst op de uitnodiging voor jullie jubileumfeest.
  5. Plaats je bestelling of kies voor een gratis proefdruk.

💎 Tip: Weet je de juiste woorden niet helemaal te vinden? Laat je dan inspireren door onze jubileum voorbeeldteksten.

Uitnodigingen 60 jarig huwelijk bestellen

Ben je klaar met personaliseren? Dan kunnen we ons helemaal voorstellen dat je staat te popelen om jullie uitnodiging 60 jaar huwelijk in het echt te bewonderen. We leggen je daarom graag uit hoe je een gratis proefdruk bestelt en hoe je de kaartjes nóg mooier kunt maken.

Absoluut! Na een poosje lekker freubelen in de kaartmaker heb je van jullie 60-jarige jubileumkaart een waar kunstwerkje gemaakt. Deze wil je natuurlijk even in het echt bekijken voor je vrienden en familie verrast. Bij Kaartje2go krijg je je eerste proefdruk gratis. Je hoeft hiervoor alleen een Kaartje2go account aan te maken, zodat we je ontwerp kunnen opslaan. Naast de proefdruk zelf ontvang je een gezellig pakketje met onze luxe papiersoorten en envelopkleuren ter inspiratie. Lees hier hoe je een proefdruk kunt bestellen.

💎 Tip: Vraag iemand de tekst op het kaartje nog even na te lezen. Daarmee voorkom je kleine foutjes op de uitnodiging.

Extra’s om je jubileum uitnodigingen nog mooier te maken

We noemden het net al even, maar met onze luxe papiersoorten en gekleurde enveloppen tover je jullie uitnodiging om tot een waar feestje. Wat dacht je bijvoorbeeld van een kaartje in stijlvol linnen verpakt in een gouden envelop? Of ga voor een duurzame keuze met gerecycled papier en een kraft envelop.

En dat is nog niet alles! Je kunt ook nog feestelijke, bijpassende sluitzegels bestellen. Deze geven de enveloppen direct een gezellig extraatje. Net zoals de handige adresstickers, die je ook nog eens een hoop tijd voor het schrijven van de enveloppen besparen. 

💎 Tip: Bestel je enveloppen en adresstickers vooraf, zodat je na het bestellen alleen de kaartjes nog maar hoeft in te steken.

Jubileumkaarten 60 jaar getrouwd versturen

Het is bijna zover, jullie grote dag komt steeds dichterbij! Tijd om de uitnodigingen voor jullie 60 jarig huwelijk te versturen. Dit proces maken we graag zo makkelijk mogelijk. Daarom heb je hiervoor twee opties die we met plezier even toelichten. 

Direct versturen: Wij helpen graag! 
Een jubileumfeest organiseren kost genoeg tijd. Laat ons daarom de verzending van de uitnodigingen regelen. Het enige wat je hiervoor hoeft te doen is een verzenddatum kiezen en een lijst met adressen uploaden. Het verzamelen van deze adressen doe je simpel en snel met onze adresverzoeker.  

Thuis ontvangen: Lekker zelf aan de slag
Je kunt de uitnodigingen (en eventuele extra’s) ook als pakketje thuis laten bezorgen. Ideaal als je genodigden dicht bij jullie in de buurt wonen, of als je nog iets bij de kaart wilt insteken. Wil je graag gekleurde enveloppen, sluitzegels of adresstickers meebestellen? Dat kan alleen bij deze verzendwijze.

Welke optie je voorkeur ook heeft, bij Kaartje2go geldt: Voor 20:00 uur besteld, vandaag verzonden.

Diamanten huwelijk: Bedanken en feliciteren

Aan de uitnodiging zal het niet liggen; jullie 60-jarige jubileum wordt vast een onvergetelijk feest. Niets zo fijn als de liefde vieren met de dierbaarste mensen om jullie heen. En al deze genodigden komen speciaal voor jullieA naar het partijtje. Reden genoeg om hen achteraf te bedanken met een bedankt kaartje

Ben je uitgenodigd voor een 60 jarig jubileumfeest, maar kun je niet komen? Stuur het liefdevolle paar dan een 60 jaar getrouwd kaart met een persoonlijke felicitatie. 

Kunnen we je ergens mee helpen?

Neem gerust contact met ons op.