Ga naar de inhoud

Bedankkaartjes communie

Gefeliciteerd, binnenkort neemt je kindje deel aan de eerste heilige communie. De voorbereiding is in volle gang en communie bedankkaartjes maken hoort daar helemaal bij. Op die manier kun je familie, vriendjes en klasgenoten van jullie mini bedanken voor hun aanwezigheid bij de viering.

  • CO2-neutraal gedrukt en bezorgd
  • Gratis proefdruk
  • Voor 20.00 uur besteld = vandaag verzonden

Originele communie bedankkaartjes maken

Het communiefeest van je kindje is een heel speciaal moment. En dat is niet compleet zonder familie en vrienden. Het is dan ook mooi om hen te bedanken voor hun aanwezigheid bij dit bijzondere moment in het leven van je kind. Hoe je dat het beste kunt aanpakken? Met een communie bedankkaart natuurlijk! 

Bij Kaartje2go vind je communie bedankkaartjes met verschillende vrolijke ontwerpen die je ook nog eens heel eenvoudig kunt aanpassen naar je eigen smaak. Met behulp van de filters vind je altijd een origineel bedankkaartje dat perfect bij je kindje past. Zo hebben we stoere en lieve kaartjes, maar ook hippe, stijlvolle en klassieke ontwerpen. Verder kun je kiezen uit verschillende thema’s, zoals kaarten met bloemen, hartjes of christelijke symbolen. En er is nog veel meer. 

🙌 Tip: Bestel de bedankaartjes in dezelfde stijl als de communiekaartjes en menukaarten.

Communie bedankkaartjes voor jongens

Speciaal voor jullie zoon hebben we een verzameling communie bedankkaartjes voor jongens. Het zijn stoere kaarten met stoere kleuren en in grote letters ‘bedankt’ op de voorkant. Ook hier heb je keuze uit thema’s zoals bijvoorbeeld voetbal of dieren. Maak eenvoudig samen met je mini een kaartje, waarvan hij trots is om het aan zijn vriendjes, neefjes en kerkgenootjes te geven.

Communie bedankkaartjes voor meisje

Uiteraard hebben we ook bedankkaartjes voor de communieviering van jullie dochter. Denk bijvoorbeeld aan kaartjes in zachtroze, lichtblauwe of mintgroene tinten. Ook hier kunnen de filters je verder helpen. Bijvoorbeeld door te kiezen voor een bedankkaart met hartjes, dieren of een eenhoorn.

Bedankkaartjes communie met foto 

Een van onze favorieten is het ontwerpen van een eigen fotokaart. Waarom? Een communie bedankkaartje met foto is niet alleen een persoonlijk gebaar van dankbaarheid, maar ook een mooi aandenken aan deze bijzondere dag. Over het algemeen blijven fotokaarten langer op de kast staan en soms zie je ze zelfs na lange tijd nog terug in een fotolijstje.

Communie bedankkaartjes met goudfolie

Wil je schitteren met het bedankkaartje? Dan zijn de foliedruk bedankkaartjes echt iets voor jou. Hierop zit een glanslaagje van koper-, zilver- of goudfolie, wat het licht zachtjes weerkaatst als je de kaart heen en weer beweegt. Het duurt een dagje langer om te drogen, maar geloof ons, dat is echt de moeite waard.

🎁 Tip: Maak een gratis Kaartje2go account aan. Dat maakt het niet alleen makkelijk om je favoriete kaartjes op te slaan om samen met je kindje te bekijken, maar je geniet ook van fijne voordelen. Zon ontvang je een ingelogde klantenkorting, spaar je voor gratis kaartjes en een krijg je een gratis proefdruk.

Na de viering van de eerste communie wil je graag iedereen bedanken die erbij aanwezig was. Wil je unieke bedankkaartjes voor een communie maken? Bij Kaartje2go maak je eenvoudig zelf de mooiste communiebedankjes in onze kaartmaker.

  1. Kies een leuke bedankkaart communie uit en klik op ‘Kaart bewerken’ of begin met een blanco kaart en ontwerp de kaart helemaal zelf.
  2. Personaliseer de kaart in de kaartmaker. Dit kun je gezellig samen met je zoon of dochter doen. Speur samen in galerij naar leuke figuren, upload een eigen foto of verander de kleuren. Samen maken jullie er iets moois van!
  3. Helemaal tevreden? Bestel dan je gratis proefdruk of plaats meteen de bestelling.

✍🏽 Tip: Vergeet niet om een persoonlijke boodschap op de kaart te zetten. Voor inspiratie kun je terecht bij onze bedankt teksten communie.

Bedankkaartjes eerste communie bestellen

Oriënteren, check. De kaart maken, dubbelcheck. Dan is het nu tijd om te bestellen. En dat is misschien wel net zo leuk als het oriënteren en ontwerpen, want ook hier hebben we weer een aantal leuke verrassingen voor je.

Jazeker. Bij Kaartje2go krijg je de eerste proefdruk gratis. Het enige wat je hiervoor hoeft te doen is een gratis account aanmaken. Op die manier kun je het ontwerp van je kaart altijd terugvinden in je account. Maak je liever geen account aan, dan betaal je voor de proefdruk € 0,49.

Hier lees je meer over het bestellen van een proefdruk.

Extra’s om je bedankkaarten communie uitnodigingen nog mooier te maken

Je kunt de communiekaartjes met bedankt boodschap nog mooier maken met leuke extra’s. Zo kun je kiezen luxe papiersoorten, gekleurde enveloppen en prachtige sluitzegels. Dit alles geeft je kaart net dat beetje extra feestelijke uitstraling dat communiebedankjes verdienen!

Een communie bedankje voor de aanwezigen

Na je eerste communie wil je iedereen graag bedanken. Een bedankkaartje met persoonlijke boodschap mag natuurlijk niet ontbreken, maar er zijn nog veel meer leuke dingen die je kunt doen. Lees maar eens ons artikel met originele do-it-yourself ideeën voor communie bedankjes.

Communie bedankkaartjes versturen

De laatste stap in het maken en bestellen van de communiebedankjes is beslissen of je de kaarten overhandigt na de viering of door ons laat versturen. In beide gevallen geldt dat kaarten die je op werkdagen voor 20:00 uur bestelt, dezelfde dag nog worden verzonden. In 95% van de gevallen liggen ze de volgende dag al op de deurmat.

Thuis ontvangen

Deze optie is ideaal als je na de viering de bedankkaartjes graag zelf wilt overhandigen of als je ze op een later tijdstip nog wilt rondbrengen. We sturen je kaarten in een pakketje gratis naar je huis inclusief eventuele extra’s die je hebt besteld.

Tip: Ben je van plan de bedankkaartjes later zelf op te sturen? Bestel er dan handige adresstickers bij. Zo hoef je zelf de adressen niet te schrijven.

Direct versturen 

Stuur je de bedankkaartjes liever vanuit je luie stoel? Dan kun je de kaarten rechtstreeks door ons laten versturen. Het enige wat je hoeft te doen is een verzenddatum kiezen en de adressen invoeren. Met onze handige adresverzoeker zetten familie en vrienden hun adresgegevens rechtstreeks in je adresboek. Super praktisch, ook voor een volgend kaartje sturen.

Uitnodigen voor en feliciteren met de eerste communie

Bij Kaartje2go vind je alle kaartjes voor je communiefeest. Je kunt dus ook bij ons terecht voor het versturen van de communie uitnodiging, het maken van de communie menukaarten en om iemand te feliciteren met de communie

Tip: Lees ook onze blog met inspiratie en tips voor de communie.

Kunnen we je ergens mee helpen?

Neem gerust contact met ons op.