Communie bedankjes: bedankkaartjes

Na je eerste communie wil je graag iedereen bedanken die aanwezig was. De leukste communie bedankjes zijn natuurlijk bedankkaartjes. Bij Kaartje2go maak je heel eenvoudig een bedankkaartje voor de communie van je zoon of dochter.

Een communie bedankje voor de aanwezigen

Het communiefeest van je kind was niet compleet geweest zonder familie, vrienden en klasgenootjes. Het is daarom erg beleefd om alle gasten te bedanken voor de aanwezigheid bij de eerste communie van je zoon of dochter. We hebben hier speciale communie bedankjes voor. Het maken van een bedankkaartje is maar een kleine moeite, maar wel een groot gebaar van dankbaarheid richting iedereen die aanwezig was. Ook geeft het je gasten een mooi aandenken aan deze bijzondere dag.

Zelf communie bedankkaartjes maken

Een communie bedankkaartje maak je eenvoudig zelf bij Kaartje2go. Gebruik een foto van je kind als startpunt, of kies een leuk kaartje uit onze uitgebreide collectie communie bedankkaartjes. Alle communie bedankkaartjes zijn geheel naar eigen smaak aan te passen. Versier de kaart bijvoorbeeld met vrolijke kaders en figuren en plaats een persoonlijke boodschap op de kaart.

Kijk ook eens bij onze andere communiekaartjes.

Ekomi
Kaartje2go krijgt een 9.4 uit 10 van 18.912 beoordelingen