Ga naar de inhoud

Duitse kerstkaarten

Frohe Weihnachten und ein glückliches neues Jahr. Wil je jouw kerstwens zoals hiervoor in het Duits versturen? Onze Duitse kerstkaarten zijn een leuke manier om je Duitstalige vriend of familielid fijne feestdagen te wensen.

Duitse kerstkaarten maken

Voordat al je Duitssprekende familie en vrienden een kerstkaart kunnen ontvangen moet deze nog wel gemaakt worden. Alle stappen hoe je de mooiste kerstkaart kan maken nemen we met je door. Zo wens jij straks iedereen een ‘Frohe Weihnachten und ein gesundes neues Jahr!’

Wat voor Duitse kerstkaarten zijn er?

Er zijn vele soorten kerstkaarten met een Duits thema. Maar eigenlijk kan je alle kerstkaarten als Duitse kaart verzenden. Vaak zijn de afbeeldingen van de kaart herkenbaar voor alle talen, zoals een kerstmuts, kerstboom of de kerstman. Alleen de tekst van de kaart moet aangepast worden. Op deze pagina lees je hoe je dat doet. Zo verras je die ene Duitse vriend met het allerleukste kerstkaartje. Zoek je naar andere talen? Bekijk dan onze Internationale kerstkaarten

Maak je eigen gratis account aan🎄
Om het maken van je Duitse kerstkaart nog makkelijker te maken kan je eenvoudig een  gratis account aanmaken bij Kaartje2go. Met een account profiteer je van verschillende voordelen, zoals klantenkorting, gemaakte ontwerpen opslaan en een gratis proefdruk. Handig!

Om een kerstkaart in het Duits te maken kan je op deze pagina een ontwerp uitkiezen. Als je een ontwerp hebt gevonden kun je de kaart makkelijk personaliseren met onze kaartmaker. Zo verander je eenvoudig de teksten en afbeeldingen op de kaart. En door onze verschillende lettertypes, figuren en achtergronden maak je de kaart makkelijk persoonlijker. Upload bijvoorbeeld een eigen foto waardoor de Duitse kerstkaart nog unieker wordt. 

Wat voor tekst moet er op mijn Duitse kerstkaart komen? 
Het kan lastig zijn om zeker te weten dat de Duitse tekst die jij op de kerstkaart wilt hebben klopt. Daarom hebben wij onze vertaler gevraagd om een aantal Duitse kerst teksten te schrijven. De Duitse kerstwensen vind je in onze blog.

Kerstkaarten in het Duits bestellen

Nu jouw kerstkaart gepersonaliseerd is met de kaartmaker kun je al je Duitse kennissen fijne feestdagen wensen. Maar voordat het zover is moeten deze nog wel besteld worden. We leggen je precies uit hoe dat in zijn werk gaat.

Door een proefdruk van je kerstkaart te bestellen kan je thuis in het echt bekijken of de kaart helemaal naar wens is. Foutjes haal je er makkelijk uit en pas je daarna eenvoudig aan. Bij het gratis proefpakketje zit niet alleen de kerstkaart maar ook een waaier met verschillende papiersoorten en onze verschillende envelopkleuren. 
Om de gratis proefdruk te bestellen heb je alleen een account nodig bij Kaartje2go. Is je kaartje helemaal af? Dan vraag je eenvoudig een proefdruk aan met de knop ‘Proefdruk bestellen’ tijdens het bestelproces.

Leuke extra’s voor je Duitse kerstkaarten

Om je kerstkaarten helemaal af te maken kun je leuke extra’s voor je kerstkaart kiezen. Zo zijn er verschillende papiersoorten waarop we jouw ontwerp kunnen drukken. Met onze gekleurde enveloppen en aanpasbare sluitzegels maak je jouw Duitse kerstkaart nog unieker en chiquer.  

Kerstkaarten versturen

Nu het kerstkaartje helemaal gemaakt en gepersonaliseerd is kunnen we de kaartjes versturen. Voor het versturen van de Duitse kerstkaartjes kun je kiezen uit twee opties. Direct versturen naar de ontvangers of thuis alle kaartjes ontvangen. De voordelen van de opties leggen we hieronder uit.

Direct versturen 

Wij versturen de kaartjes direct naar de ontvangers. Het enige wat wij nodig hebben zijn de adresgegevens van je kennissen. Via je account vraag je makkelijk een adresverzoek aan degene van wie je het adres nog niet hebt. De adressen die je wel hebt vul je eenvoudig in of kan je in één keer uploaden via Excel. In de drukke decembermaand is dit de snelste oplossing. We versturen ook naar het buitenland, bijvoorbeeld naar onze oosterburen!

Thuis ontvangen

Bij deze optie krijg je alle kaarten als pakketje thuis gestuurd. Hierbij kan je leuke extra’s bestellen om je kaarten nog unieker te maken. De kaarten kan je daarna zelf versturen of rondbrengen. Het laatste zorgt voor minder verzendkosten en is duurzamer. 

De decembermaand is de drukste maand voor postbezorgers. En om hun de drukte een beetje te besparen zijn zij heel blij als je de kaartjes vroeg bestelt. Zo wordt de drukte voor de postbezorgers een beetje verspreid. Als je bij ons voor 20:00 bestelt worden de kaartjes vandaag al verzonden. Handig toch? Maar je kan zelf ook een andere verzenddatum kiezen. 

Hulp nodig bij het bestellen van je Duitse kerstkaarten?

Kom je er niet helemaal uit? Kijk dan gerust op onze contactpagina. Hier staan de meestgestelde vragen. Ook neem je via deze pagina makkelijk contact op met ons klanttevredenheidsteam.  

Ekomi
Kaartje2go krijgt een 9.2 uit 10 van 21.753 beoordelingen

Kunnen we je ergens mee helpen?

Neem gerust contact met ons op.