Ga naar de inhoudGa naar het filter

Stijlvolle kerstkaarten

Kies dit jaar voor een stijlvolle kerstkaart. Daarmee geef je kerst een chic randje. Neem vooral eens een kijkje bij onze prachtige ontwerpen.

Een stijlvolle kerstkaart maken

Met het versturen van stijlvolle kerstkaarten zit je dit jaar helemaal goed! Maar wat maakt een kerstkaart eigenlijk stijlvol? We hebben een handig lijstje voor je opgesteld. 

  • Kies voor een kaart met een donkere achtergrondkleur. Vooral rood, blauw en groen passen goed bij deze stijl. 
  • Voeg gouden details toe aan de kerstkaart. Dit kun je heel eenvoudig doen door te filteren op ‘gouden figuren’ in onze kaartmaker. 
  • Maak de kaart af met sierlijke letters en grote cijfers. Onze tip? Gebruik eens het lettertype Nouvelle Vague. Super stijlvol! 

Heb je de perfecte kerstkaart nog niet gevonden? Misschien vind je hem wel tussen de hippe of chique kerstkaarten.

Een warme kerstgroet in stijl

Een kerstkaart is niet compleet zonder een mooie kerstwens. Weet je niet zo goed wat je op je stijlvolle kerstkaart kunt zetten? Of wil je gewoon wat extra inspiratie? We hebben een handige pagina met daarop een hele hoop leuke teksten voor op je kerstkaart. Voor ieder wat wils! 

Bijpassende stijlvolle extra’s 

Het versturen van stijlvolle kerstkaarten hoeft niet te stoppen bij het ontwerp van de kaart. Door te kiezen voor onze extra’s maak je de kaart nóg stijlvoller. Laat bijvoorbeeld de kaart drukken op chic parelmoer, stijlvol linnen, of luxe recycled papier. Dit ziet er niet alleen prachtig uit, maar voelt ook nog eens luxe aan. Ook kun je kiezen voor een parelmoer witte of gouden envelop. Zo ligt je kerstkaart straks stijlvol op de deurmat van vrienden en familie. 

Kunnen we je ergens mee helpen?

Neem gerust contact met ons op.