Goedkope kerstkaarten

Mooie en originele kerstkaarten hoeven niet duur te zijn. Met een paar slimme keuzes kun je zelf voordelig online kerstkaarten maken. Wij leggen je uit op welke manier je zelf goedkope kerstkaarten kan maken. Bovendien krijg je bij ons een gratis proefdruk en als nieuwe klant de eerste kaart cadeau.

Goedkope kerstkaarten zelf maken

Misschien wil je dit jaar niet zoveel geld uitgeven aan kerstkaarten, maar vind je het toch leuk om je familie en vrienden een kerstwens over te brengen. We geven je daarom een paar tips zodat jij dit jaar voor een scherpe prijs je kerstkaarten kan bestellen.

1. Maak een gratis account aan

Een gratis account heeft veel voordelen. Zo ontvang je bij elke bestelling standaard een korting op de kaarten die je besteld. Dit kan al snel een heleboel euro’s schelen.

2. Kies een enkele kaart in een klein formaat

Een enkele kaart is goedkoper dan een dubbele kaart en het formaat is ook van invloed op de prijs van de kerstkaarten. Wil je goedkopere kerstkaarten? Kies dan voor een enkele kaart in het formaat 10x15 cm.

3. Kies voor een gratis pakketje

Laat de kaarten gratis bij je thuis bezorgen en overhandig zoveel mogelijk van je kaarten persoonlijk aan de ontvanger. Daarmee bespaar je flink op de verzendkosten.

4. Meer kaarten is meer korting

Hoe meer kaarten je bestelt, hoe meer korting je krijgt. Bij 30 stuks kaarten bespaar je al snel zo’n 30 cent per kaartje.

Prijsberekening

In de prijscalculator van Kaartje2go kun je de actuele prijzen vinden. Hier kun je ook eenvoudig berekenen wat je goedkope kerstkaarten werkelijk gaan kosten. 

Voorbeeldberekening

Stel je wil 30 kerstkaarten versturen naar je vrienden en familie. Je wil deze kaarten zoveel mogelijk zelf geven, zodat je geen portokosten hebt. Je kiest voor een enkele kaart en registreert je als klant bij Kaartje2go.

30 stuks kaarten kosten ingelogd €25,90 inclusief gratis verzending. Een kerstkaart kost je dan 86 cent per stuk.

Goedkope en betaalbare kerstkaarten

Niet iedereen beschikt over het budget om veel geld uit te geven aan kerstkaarten. En dat is ook helemaal niet erg. Goedkope kerstkaarten kunnen net zo mooi zijn. Kies er bijvoorbeeld voor om zelf een kerstkaart te maken in onze kaartmaker. Zo kun je een persoonlijke foto toevoegen, of meerdere foto’s voor een collage. Voeg symbolen en figuren toe en maak de kaart helemaal naar je eigen smaak. Zo kan een voordelige kerstkaart toch heel erg leuk zijn. Op zoek naar iets anders? Bekijk dan onze vintage kerstkaarten.

Nog een leuke bespaartip: kondig je nieuwe adres aan met een kerst-verhuiskaart of de geboorte van de baby met een baby op komst kerstkaart. Zo sla je twee vliegen in één klap.

Profiteer van de voordelen van Kaartje2go

Het bestellen van goedkope kerstkaarten bij Kaartje2go kent verschillende voordelen. Als je op werkdagen je kaartje besteld voor 20:00 uur, verzenden wij het kaartje dezelfde dag nog. In 95% van de gevallen wordt het kaartje de volgende dag bezorgd! Ideaal voor de late besteller, al adviseren wij wel de kaart eerder te versturen in verband met de kerstdrukte bij PostNL. Daarnaast ontvang je van ons de eerste kaart gratis bij je eerste bestelling. Wil je graag een gratis proefdruk bestellen? Dat kan. Je zal versteld staan van de hoge kwaliteit! Ga gelijk aan de slag met je goedkope kerstkaarten!

Ekomi
Kaartje2go krijgt een 9.4 uit 10 van 18.808 beoordelingen