Ga naar de inhoudGa naar het filter
Natuurlijke kerstkaarten

Natuurlijke kerstkaarten

Kerstkaarten gebaseerd op de natuur zijn ontzettend geliefd. Organische vormen, natuurlijke materialen en rustige aardetinten; je ziet ze allemaal terug in onze natuurlijke kerstkaarten.

Kerstkaart natuur maken 

Hou je van de natuur? Dan is het leuk om voor natuurlijke kerstkaarten te kiezen. Onze kaartencollectie bestaat onder andere uit kaarten met elementen als bladeren, dennentakken, dieren en natuurlijke patronen. En dat onze kaarten duurzaam zijn, sluit daar ook nog eens perfect op aan. Wil je de kaart personaliseren? Volg dan de volgende vier stappen:

  1. Kies een natuurlijke kerstkaart uit onze collectie.
  2. Personaliseer je kaart met kaders, achtergronden en sierlijke lettertypes.
  3. Voorzie je natuurlijke kerstkaart van een mooie tekst.
  4. Kerstkaart klaar? Bestellen maar!

Kerstkaarten met organische vormen

Als je dol bent op organische vormen kom je goed aan je trekken met onze natuurlijke kerstkaarten. Ronde vormen, bogen, en nog veel meer vormen geïnspireerd op de natuur vind je terug in onze kerstkaarten.

Kerstkaarten met natuurlijke materialen

In deze kerstkaarten staan natuurlijke materialen en handwerk centraal. Denk daarbij aan macramé, rotan en riet. Ook materialen als hout en stof passen goed bij deze kerstkaartencollectie. 

Geschilderde kerstkaarten in natuurlijke kleuren

Handgeschilderde organische vormen vind je ook terug in deze collectie. Rustige naturel kleuren en aardetinten, zoals terra, roze, bruin, beige en saliegroen passen perfect bij de geschilderde elementen. 

Kerstkaarten met minimalistisch design

Natuurlijke kerstkaarten zijn ook (vaak) minimalistische kerstkaarten. Veel van onze kerstkaarten hebben een eenvoudig design. Je ziet hierin ook de Japandi stijl terug. Deze stijl staat voor minimalistisch, warm en rustgevend en dat is helemaal de sfeer die we willen overbrengen!

Natuurlijke kerstkaarten bestellen en versturen 

Heb je een prachtige natuur kerstkaart gevonden in onze collectie en deze helemaal naar jouw smaak aangepast? Maak dan een Kaartje2go account aan en vraag een gratis proefdruk aan, of bestel direct.

Kunnen we je ergens mee helpen?

Neem gerust contact met ons op.