Ga naar de inhoudGa naar het filter

Babyshower uitnodiging

Hoera, baby op komst! Het is heel bijzonder als je vriendin, zus of schoonzus zwanger is. En natuurlijk wil je de mommy to be graag in het zonnetje zetten met een babyshower! Houd je graag zelf de touwtjes in handen, dan kun je de babyshower ook gewoon zelf organiseren. In beide gevallen heb je hiervoor een speciale babyshower uitnodiging nodig. En die vind je uiteraard in de grootste kaartencollectie van Nederland, bij Kaartje2go!

  • Gratis proefdruk
  • Eenvoudig personaliseren
  • CO2-neutraal gedrukt

De allermooiste uitnodiging voor de babyshower maken

Met een babyshower wordt de zwangere vrouw in het zonnetje gezet door vrienden en familie. Maar zonder deze lieve mensen heb je natuurlijk geen leuke babyshower. Stuur daarom een leuke babyshower uitnodiging naar de genodigden.

Elk kindje is uniek, dus de babyshower kaart ook

Een uitnodiging voor de babyshower maken begint bij het vinden van de perfecte kaart. En de keuze is reuze als het gaat om babyshower uitnodigingen bij Kaartje2go. Je kunt kiezen voor klassiek roze en blauw als je al weet of er een minimeisje of -jongetje onderweg is. Maar een babyshower uitnodiging in neutrale kleuren is ook heel mooi als je het geslacht niet weet of nog even lekker geheim houdt. En ben je fan van uitnodigingen met goudlook of kies je liever voor een baby shower kaart met waterverf? Alles is mogelijk. Gebruik je favoriete babyshower uitnodiging als voorbeeld, en maak hem helemaal naar je eigen stijl.

👶🏽 Tip: Bestel een gratis proefdruk van je kaart, en bekijk van dichtbij of-ie helemaal naar wens is.

Babyshower invulkaarten: kaartjes voor de naam en de geboortedatum

Een populaire activiteit op een babyshower is het invullen van voorspellings- of invulkaarten. De gasten voorspellen hierop onder andere de naam, het gewicht en de kleur ogen van de kleine. Ook kunnen ze hier vaak een wens voor de toekomstige ouders op schrijven. Tussen onze kaarten vind je verschillende leuke babyshower invulkaartjes om zelf te maken. Op onze blog schreven we trouwens een artikel over hoe je de babyshower kaartjes het leukste kunt personaliseren.

Nog meer babyshower tips, informatie en inspiratie 

Tot slot willen we je graag feliciteren met je zwangerschap (of die van je zus, beste vriendin of collega). We hopen dat het een gezellige middag wordt, vol babyhapjes proeven, luiers verschonen en gezelligheid! Hieronder delen we nog wat leuke en handige linkjes waar je misschien wat aan hebt. 

👶🏾 Lees onze blog met handige babyshower tips eens door als je nog wel wat hulp kunt gebruiken bij het organiseren.
🧡 Organiseer je de babyshower zelf als zwangere? We tippen je dan ook graag onze kraamfeest uitnodigingen!
💌 Kun je niet op de babyshower aanwezig zijn? Stuur dan een leuke zwangerschapsfelicitatiekaart.

Veelgestelde vragen over babyshower uitnodigingen

Soms is het vinden van de juiste woorden lastig, vooral als je de babyshower voor iemand anders organiseert! Op onze blog delen we een aantal leuke teksten die je op de babyshower uitnodiging kunt schrijven.

Tijdens een babyshower vier je dat die zwangere vriendin of jijzelf een kindje krijgt. En dat doe je natuurlijk met de liefste mensen! In ons artikel over het organiseren van een babyshower lees je precies wie je kunt uitnodigen.

Kunnen we je ergens mee helpen?

Neem gerust contact met ons op.