Uitnodiging babyshower

Heb je binnenkort een babyshower? Stuur dan een leuke uitnodiging voor een babyshower. Je hebt keuze uit meer dan 100 verschillende babyshower uitnodigingen. Zo wordt de baby shower sowieso een geslaagd feest!

In het zonnetje zetten met een babyshower

Met een babyshower wordt de zwangere vrouw in het zonnetje gezet door vrienden en familie. Maar zonder vrienden en familie heb je natuurlijk geen leuke baby shower. Stuur daarom een leuke babyshower uitnodiging naar de genodigden.

Uitnodiging babyshower sturen

Een leuke kaart gemaakt en tekst toegevoegd? Geef de ontvangers door en wij regelen de rest! Wij versturen de babyshower uitnodigingen op de door jouw aangeven dag. Wel zo gemakkelijk. Wil je jouw babyshower uitnodigingen naar meerdere ontvangers tegelijk versturen? Klik meerdere adressen aan in je Kaartje2go adresboek of upload je eigen adresbestand. Zo nodig je iedereen gemakkelijk uit voor de babyshower! Vergeet ook niet om een leuke babyshower uitnodiging tekst te verzinnen! Heb je een ander feest te vieren? Kijk dan ook eens bij onze andere uitnodigingen.

Moet je ook nog geboortekaartjes maken? Kijk dan eens bij onze leuke geboortekaartjes!

Veelgestelde vragen over babyshower uitnodigingen

De babyshower wordt vaak gevierd met goede vriendinnen van de aanstaande moeder. Maar ook vrouwelijke familieleden zoals (schoon)zussen, de moeder en schoonmoeder van de aanstaande moeder worden vaak uitgenodigd.

Probeer erachter te komen of degene voor wie je een babyshower wilt organiseren bepaalde mensen persé op de babyshower wil hebben.

Je bent er helemaal vrij om te kiezen hoeveel mensen je uitnodigt.

Je kunt gedurende de hele zwangerschap een babyshower geven, maar de meeste babyshowers worden gegeven als de vrouw rond de dertig weken zwanger is. 

Een ander goed moment is als de vrouw net met verlof is. Je weet zo bijna zeker dat ze geen andere plannen heeft.

Vervolgens kun je de uitnodigingen voor de babyshower een of twee weken eerder sturen, zodat vriendinnen en familie nog genoeg tijd hebben om hun agenda vrij te houden of om afspraken te verzetten.

Wanneer je op werkdagen voor 20:00 uur ‘s avonds bestelt, worden je kaarten nog dezelfde dag verzonden.

Ekomi
Kaartje2go krijgt een 9.4 uit 10 van 18.912 beoordelingen