Onze cookies maken winkelen en reclame persoonlijker. Als je verder gaat accepteer je deze cookies. Meer weten?

Dieren kerstkaarten

Ben jij een dierenliefhebber? Dan is onze collectie met unieke dieren kerstkaarten echt iets voor jou! Deze kerstkaartjes leveren vaak veel leuke reacties op bij de ontvanger. Maak je kaart uniek door een persoonlijke kerstgroet in de binnenkant te schrijven of voeg leuke figuren en kaders toe aan je dieren kerstkaart.

Kerstkaarten met dieren

In de kerstperiode worden huisdieren vaak extra vertroeteld en op de foto gezet. Dieren op een kaart zijn altijd schattig. Het bezorgt de ontvanger geheid een glimlach op het gezicht wanneer je huisdier in kerstkleding op de foto staat. Met de prachtige kaders en figuren maak je de kaart nog leuker. Kies uit de galerij een figuur met een kerstmuts of rendiergewei en plaats deze op de kop van je hond of kat voor een hilarische dieren kerstkaart. Veel plezier met het maken van de kaart :)

Gratis pakketje thuisbezorgd

Je kan de kerstkaarten op twee manieren bestellen. Laat ze als pakketje thuisbezorgen, zodat je er zelf nog een persoonlijke boodschap of kerstgroet op kan zetten of verstuur de kaarten rechtstreeks naar de ontvanger. Vul de adressen in op onze website en wij versturen de kaartjes voor jou. Je kan zelfs een verzendmoment aangeven waarop wij de kaarten voor jou op de post doen.

Wat is jouw lievelingsdier?

Op onze dierenkaartjes voor kerst staan heel veel verschillende dieren. Kijk maar eens of jouw lievelingsdier er ook tussen zit. We hebben katten, honden, rendieren, leeuwen, roodborstjes, parkietjes, uilen, eekhoorns, vosjes, pinguïns, paarden, hamsters, kuikens, giraffes, eenden, kikkers, konijnen en zelfs schildpadden op kaartjes staan.

Nog veel meer kerstkaarten

Bij Kaartje2go vind je nog veel meer kerstkaarten in verschillende stijlen. Ga voor modern & hip of zoek een kaart uit met een illustratie. Hou jij wel van een beetje humor? Kies dan een grappige kerstkaart of maak zelf een foto kerstkaart met jouw eigen huisdier erop.

Kaartje2go krijgt een 9.6 uit 10 van 13207 beoordelingen