Ga naar de inhoudGa naar het filter

Dieren kerstkaarten

Nieuw: Dieren kerstkaarten

Ben jij een dierenliefhebber? Dan is onze collectie met unieke dieren kerstkaarten echt iets voor jou! Deze kerstkaartjes leveren vaak veel leuke reacties op bij de ontvanger. Maak je kaart uniek door een persoonlijke kerstgroet te schrijven of voeg leuke figuren en kaders toe aan je dieren kerstkaart. 

Kerstkaarten met dieren

Onhandige hertjes, huppelende konijntjes en waggelende pinguïns. Dieren hebben iets liefs, iets wat vertedert en je aan het lachen maakt. Een kerstkaart met een dier erop tovert - samen met je warme woorden - dan ook vast een glimlach op het gezicht van je dierbaren. Wil je deze nog breder maken? Voeg dan grappige figuren, een persoonlijke video of leuke foto van jouw huisdier toe! Jouw dieren kerstkaart ontvangt hiermee ongetwijfeld een prominent plekje.

Dierenvriendjes: Dé kersttrend van 2024

De feestdagen glinsteren ons tegemoet en het belooft een echte beestenboel te worden. Kerstkaarten met dieren zijn namelijk ontzettend geliefd. Van kaartjes met rendieren tot roodborstjes en hertjes; je ziet ze allemaal voorbij komen binnen de kerstkaartentrend ‘Dierenvriendjes’. Duik dus snel in onze collectie dieren kerstkaarten en verras vrienden en familie met een (dier)vriendelijke kerstgroet!

Wat is jouw lievelingsdier?

Aan het speuren naar een kerstkaart met je favoriete dier? Dan kun je je zoektocht nu staken. Bij Kaartje2go vind je namelijk ontwerpen met allerlei verschillende dieren.

Zo kom je in ons assortiment niet alleen kerstkaarten met honden, katten en vogels tegen, maar ook met alpaca’s, eekhoorntjes en konijnen. Je kunt er natuurlijk ook voor kiezen om je eigen huisdier in de spotlight te zetten door een fotokaart te maken. Deze kun je toevoegen aan een bestaand design, of als basis gebruiken voor een eigen ontwerp. 

In een paar klikken een beestachtig leuke dieren kerstkaart

Dieren zijn vaak - zonder dat ze het zelf doorhebben - ontwapenend, schattig en grappig. Een kerstkaart met dieren erop maken is dan ook een fluitje van een cent met onze online kaartenmaker. Je hoeft alleen maar een paar grappige figuren toe te voegen om de kaart nog leuker te maken! Zet bijvoorbeeld een kerstmuts op de kop van je kat, plak een baard op je viervoeters snuit of voeg een tekstwolk met een grappige woordspeling toe. Ook kun je eenvoudig tekst, afbeeldingen en illustraties naar wens aanpassen.

Kerstkaarten met dieren: thuis bezorgen of direct versturen?

Je wilt natuurlijk dat je beestachtige kerstkaart perfect is, voordat de postbode hem verspreidt. Daarom kun je eenvoudig een gratis proefdruk aanvragen. Zo kun je thuis nog eens rustig kijken of de kaart helemaal naar wens is. Is dit het geval? Dan kan de kerstkaart met dieren op de post. Je kunt ervoor kiezen om de kaart eerst thuis te laten bezorgen of direct naar de ontvangers te versturen.

De eerste optie komt goed van pas als je de kaart met de hand wilt schrijven of iets kleins toe wilt voegen. Ook biedt dit de mogelijkheid om matchende adresstickers of sluitzegels op de envelop te plakken. Mag de kerstgroet direct naar de ontvanger? Dan hoef je alleen maar de adresgegevens aan ons door te geven. Stuur ook eens een cadeau met je dieren kerstkaart mee. Zo maak je de kerstdagen extra feestelijk. 

Nog veel meer kerstkaarten

Weet je nog niet zeker of je een kerstkaart met dieren wilt versturen? Neem dan een kijkje bij onze andere kerstkaarten. Tussen die duizenden ontwerpen zit er vast één die je aanspreekt. Snuffel bijvoorbeeld tussen onze moderne kerstkaarten, grappige kerstkaarten of kerstkaarten voor kinderen

🦌 Tip: Wist je trouwens dat je de verzenddatum van je kerstkaart zelf kunt bepalen? Last minute kerstkaarten schrijven is hiermee verleden tijd.

Kunnen we je ergens mee helpen?

Neem gerust contact met ons op.