Ga naar de inhoud

Save the date kerstkaarten

Gaan jullie trouwen in 2022 en wil je dit op een originele manier aan familie en vrienden vertellen? Combineer dan de save the date aankondiging met een vrolijke kerstgroet voor een heuse save the date kerstkaart. Zo maak jij de kerstdagen dit jaar extra bijzonder. Begin vandaag nog en ontvang een GRATIS proefdruk van je kaart!

Huwelijksaankondiging met kerst: Een feestelijke verrassing

December is met kerst en het nieuwe jaar voor de deur het perfecte moment om elkaar mooie wensen te sturen. Ben je verloofd en hebben jullie de trouwdatum al gepland? Stuur dan een save the date kerstkaart naar je familie, vrienden, collega’s en andere bekenden.

Misschien hadden jullie al een tijdje huwelijksplannen die je nog niet hebt gedeeld. Tijdens de kerstdagen is het tijd om jullie geheim te onthullen met een echte huwelijksaankondiging. Je familie en vrienden zullen vast heel blij zijn met het goede nieuws. Tijdens het kerstdiner kunnen jullie uitgebreid vertellen over jullie plannen en de huwelijksdatum delen.

Waarschijnlijk wil je nog veel meer mensen op de hoogte brengen van jullie plannen. Om te zorgen dat iedereen aanwezig kan zijn, kun je ze een save the date kerstkaart sturen. Hierin schrijf je een leuke kerstgroet met als extra verrassing de aankondiging van jullie trouwdatum!

Save the date kerstkaart maken

Natuurlijk kun je een losse kerstkaart sturen naar je familie en ze op een ander moment vertellen dat je gaat trouwen. Maar het is veel origineler en leuker om de save the date kaart en de kerstkaart te combineren. Zo houd je meer geld over voor je trouwdag en bovendien is jouw kerstwens zo nog veel mooier. Volgend jaar staat namelijk een geweldig feest op hen te wachten. Jullie bruiloft!

Wil jij een originele save the date kerstkaart maken? Dat kun je heel eenvoudig zelf doen: kies een mooie save the date kaart uit en pas het ontwerp aan naar jullie wensen. Dit kun je bijvoorbeeld doen door een persoonlijke foto toe te voegen of de kleuren op de kaart aan te passen. Ben je klaar met ontwerpen? Schrijf dan een leuke kerstwens met jullie huwelijksdatum op de kaart en je persoonlijke ontwerp is klaar!

Heb je geen kerstkaart gevonden die bij jullie past? Bekijk dan eens onze reguliere save the date kaarten. Hier vind je overigens ook prachtige trouwkaarten voor jullie bruiloft. Bekijk hier ook onze kerstkaartengoedkope kerstkaarten en vintage kerstkaarten.

Ekomi
Kaartje2go krijgt een 9.2 uit 10 van 20.767 beoordelingen

Kunnen we je ergens mee helpen?

Neem gerust contact met ons op.