Uitnodiging verjaardag maken

Pak groots uit met je verjaardagsuitnodiging

Je bent maar één keer per jaar jarig en dus verdient je verjaring een groot feest. Weet jij al wat je gaat doen dit jaar? Dan is het tijd om je uitnodigingen voor de verjaardag te gaan versturen. Een uitnodiging voor een feestje maken is zelf al een feestje!

Uitnodiging maken 50 jaar

Word je binnenkort 50 jaar? Dan is dit extra bijzonder. Bij een 50ste verjaardag wordt vaak groots uitgepakt. Vaak wordt bijvoorbeeld een sarah of abraham in de tuin gezet. Vier deze mijlpaal samen met vrienden en familie en nodig hen uit met een uitnodiging 50 jaar verjaardag. Een uitnodiging maken voor 50 jaar is heel eenvoudig bij Kaartje2go.

Uitnodiging abraham en sarah

Ben je 50 jaar geworden, dan wordt je ook wel Abraham of Sarah genoemd. Het is de leeftijd om een feestje te vieren. Een grote pop in de tuin en een spandoek voor het raam. Maak nu de uitnodiging voor een sarah of abraham feestje.

Ook voor de uitnodiging van 60 jaar, 70 of 80 jaar hebben we leuke kaarten. Bekijk nu ons aanbod!

Wat er echt op je uitnodiging voor de verjaardag moet

Je vraagt je waarschijnlijk ieder jaar weer af of je wel alle noodzakelijke informatie op je uitnodigingen hebt gezet. Wij vonden het daarom tijd om je te helpen. Dit kun je beter wel op je uitnodiging zetten:
- Je naam
- De datum, locatie en tijd van het feest
- Reden het van het feest
- Wat je graag zou willen ontvangen
- Of je een bevestiging van komst wilt krijgen

Geen inspiratie voor een leuke tekst voor op jouw verjaardagsuitnodigingen? Kijk dan eens bij onze uitnodiging teksten!

Kaartje2go krijgt een 9.6 van 10 uit 9601 beoordelingen