Uitnodiging verjaardag maken

  • Gratis proefdruk
  • Voor 20.00 uur besteld = vandaag verzonden
  • Klantwaardering 9.6/10
Ekomi
Kaartje2go krijgt een 9.4 uit 10 van 18.868 beoordelingen

Jij kan zelf heel eenvoudig een verjaardagsfeest uitnodiging maken in de kaartmaker van Kaartje2go. Upload je eigen foto en ontwerp je eigen verjaardag uitnodiging. Verstuur je uitnodigingen eenvoudig in een pakketje naar je eigen adres of direct naar de ontvangers.

Maak jij je uitnodigingskaarten bij Kaartje2go, dan krijg je van ons een GRATIS proefdruk. Een cadeautje voor je verjaardag zullen we maar zeggen. Bestel de kaarten voor 20:00 uur en wij doen ze nog dezelfde dag op de post.

Meer: Samen verjaardag vieren | Kinderfeestjes | Felicitatie verjaardag

Hoe vier jij je verjaardag?

Jouw verjaardag. De mooiste dag van het jaar. Je bent weer een jaartje ouder en dat verdient een feestje. Wij helpen je met een leuke en originele verjaardag uitnodiging maken.

Een verjaardag kun je op heel veel verschillende manieren vieren. Maar zonder familie en vrienden is het feestje niet compleet. Hou je van gezelligheid? Ga voor een high tea met vriendinnen! Een etentje of borrel met vrienden en kennissen kan ook heel leuk zijn. En ben jij de gelukkige die in de zomer jarig is? Vier het verjaardagsfeestje dan met een tuinfeest of barbecue. En als je net verhuisd bent, kun je je verjaardag combineren met een housewarming.

Pak groots uit met je verjaardag

Je bent maar één keer per jaar jarig en dus verdient je verjaring een groot feest. Pak eens groots uit met je verjaardag, want het is een bijzondere gebeurtenis. Het feestje begint al bij de uitnodiging maken! Weet jij al wat je gaat doen dit jaar? Dan is het tijd om de uitnodigingen voor je verjaardag te gaan versturen.

Voor elke leeftijd een kaart

Elke leeftijd is een feestje waard, maar in sommige jaren moet je er eigenlijk eens extra bij stilstaan. De leeftijd dat je voor de wet volwassen wordt (de achttiende verjaardag) en het bereiken van de pensioenleeftijd vier je met bijzondere aandacht. Ook zijn er bepaalde jubileumjaren (25, 50 en 100 jaar) en lustrumjaren of kroonjaren (elke 5 jaar). De kroonjaren worden ook vaak uitgebreider gevierd.

Bijzondere verjaardagen:

Op veel kaarten is de leeftijd aanpasbaar. Zie je een leuke kaart, maar kun je de leeftijd niet aanpassen? Neem dan even contact op met onze klantenservice. Zij kunnen de designers vragen om de kaart voor jou aan te passen. 

Verjaardagsuitnodiging met foto maken

Een verjaardagsuitnodiging met foto maken is razend populair. Wij begrijpen wel waarom, want er is niets zo leuk als een persoonlijke, unieke en zelfgemaakte uitnodigingskaart. Een uitnodiging met foto maken is heel eenvoudig. In de kaartmaker upload jij je eigen foto’s, die je vervolgens gemakkelijk heen en weer kan slepen. Voeg leuke fotokaders en figuren toe vanuit de galerij en je kaart is al bijna compleet. Het enige wat je nog hoeft te doen is een leuke tekst in de kaart te zetten, eventueel de lettertypes en kleuren aan te passen en jouw verjaardagsuitnodiging is klaar.

De kaartencollectie van Kaartje2go is heel uitgebreid: wij hebben kaarten in een hippe, stijlvolle, klassieke, houtlook of krijtbord stijl. Voor mannen en vrouwen, jongens en meisjes.

Veelgestelde vragen over verjaardagsuitnodigingen

Je bent niet de enige die zich afvraagt: wat moet er op een uitnodigingskaart staan? En eerlijk, ook wij hebben het wel eens meegemaakt dat niet alle informatie op onze verjaardagsuitnodiging stond. Daarom helpen we je graag een handje en zetten op een rijtje wat er niet mag ontbreken op de uitnodiging.

Dit kun je beter wel op de uitnodiging zetten:

  • Je naam
  • Je e-mailadres en/of telefoonnummer (voor afmeldingen)
  • De datum en tijd van het feest (en wanneer het afgelopen is)
  • De locatie van het feest
  • Waarom je een feestje geeft
  • Wat je wilt ontvangen van je gasten
  • Of je een bevestiging van komst wilt krijgen

Voorbeeldtekst uitnodiging verjaardag:

Ik geef een feestje!

Nog een paar [weken] en dan word ik [leeftijd] jaar. Dat moet gevierd worden met een groot feest. Zonder jouw aanwezigheid is het feestje niet compleet. Daarom nodig ik je uit voor een [borrel, tuinfeest, feestje] om [tijdstip] op [datum].

Feestlocatie:    [straatnaam + huisnummer]
[postcode + plaats]
Datum:        [datum] + [tijdstip]

Kun je er niet bij zijn? Laat het tijdig weten via e-mail [e-mailadres] of per telefoon [telefoonnummer]

Het feest gaat door tot in de late uurtjes. Hopelijk ben jij erbij aanwezig! 

[Naam]

Ben je op zoek naar een originele tekst voor de uitnodiging van je verjaardag? Kijk eens bij onze uitnodiging teksten voor inspiratie!

Voor een verjaardagsfeestje nodig je familie en vrienden uit en als je een goede band met de buren hebt, kun je ook hen uitnodigen. Daarnaast kun je er voor kiezen om leuke collega’s en kennissen ook uit te nodigen. 

Hoe groter het feest, hoe meer mensen je uitnodigt. Zo zul je voor een 50e verjaardag meer mensen uitnodigen en kun je er voor kiezen om buren, collega’s, zakenpartners, kennissen en aanhang van je vrienden uit te nodigen.

Daarnaast hoef je niet iedereen op hetzelfde moment uit te nodigen. Een feestje met vrienden is nou eenmaal anders dan een verjaardag met familie. Geef daarom twee aparte feestjes; één voor vriendinnen en één voor familie.

De meeste mensen versturen de uitnodiging voor een verjaardag ongeveer 3 weken van te voren. Veel mensen hebben dan een lege agenda. Als je de uitnodigingen later verstuurd, dan wordt de kans steeds groter dat de genodigden al iets hebben gepland.

Heb je een familie die veel onregelmatig werkt, is het een groot feest of ken je veel mensen met een drukke agenda? Dan kun je er ook voor kiezen om de uitnodiging 4 tot 6 weken van tevoren te sturen.