Ga naar de inhoudGa naar het kaarten filter
Zakelijke kaarten

Zakelijke kaarten

Zakelijke kaarten informatie
Informatie zakelijke klanten
Bekijk ons aanbod
  • Achteraf betalen
  • Maatwerk? Wij helpen graag!
  • Data veilig volgens privacy wetgeving

De voordelen van bestellen bij Kaartje2go

Bij Kaartje2go profiteer je als bedrijf van een aantal handige voordelen. Jij bent op je werk druk zat en daarom hebben we de vier belangrijkste hieronder kort toegelicht:

1. Maatwerk

In onze kaartmaker kan je jouw kaart helemaal naar je eigen wensen en smaak maken. Wil je toch nog iets extra’s toevoegen? Neem dan contact met ons op, want onze designers helpen je graag! Onze klantenservice medewerkers zullen overigens voor al je wensen altijd een luisterend oor zijn  ツ

2. Betaling

Voor de betaling hebben we meerdere mogelijkheden. Veel bedrijven kopen een tegoed. Dit tegoed kan worden opgewaardeerd via het account middels iDeal. Een afschrift van opwaardering kan vervolgens via het account worden opgevraagd. Mocht het niet mogelijk zijn om per iDeal te betalen, kunnen we ook van tevoren een afschrift sturen, aan de hand waarvan betaald kan worden. Op zo'n afschrift staat geen BTW vermeld. 
Per bestelling kan vervolgens een BTW-factuur worden opgevraagd via je account. Een factuur vraag je op middels de knop Factuur naast de bestelling in je account. Wanneer je veel losse kaarten wilt bestellen (bijvoorbeeld verjaardagskaarten), kun je het beste gebruik maken van een tegoed.
  
Voor grote bestellingen is er een tweede manier. Hierbij kies je voor de betaalmethode Overboeking, en stuur je ons na het afmaken van de bestelling een mail met het bestelnummer. Dan keuren wij je bestelling alvast goed, zodat je daarna de factuur op kunt vragen middels de knop Factuur naast de bestelling in je account. Dit is alleen mogelijk bij grote bestellingen, niet voor losse kaartjes.

3. Adressen

De adressen kun je middels een Excelbestand in je account plaatsen zodat je deze alleen nog aan hoeft te vinken voor de bestelling.
Wanneer je de verjaardagen in de kalender zet ontvang je enkele dagen voor de verjaardag een mailtje zodat je op tijd de kaart kunt versturen. Hier lees je hoe je dat kunt aanleveren: /contact/adressering#kan-ik-ook-een-excel-adressenbestand-gebruiken

4. Privacy

Uiteraard zijn de gegevens van je klanten en medewerkers bij ons veilig. Kaartje2go voldoet aan alle privacy wetten. Wij zullen dan ook nooit de persoonsgegevens van jouw klanten/medewerkers ergens anders voor gebruiken dan het leveren van onze diensten. Vind je het prettig om met ons een verwerkingsovereenkomst af te sluiten? Neem dan contact op met onze klantenservice.

5. Automatisch en persoonlijk

Wil je graag volledig automatisch kaarten versturen? Dit kan via ons ‘zusje’ Print.one, een API voor het versturen van echte kaarten. Print.one bedient de zakelijke markt met een handige service om automatisch gepersonaliseerde kaarten te versturen. Dit kunnen naast verjaardagskaarten ook reminders, kerstkaarten, of marketingacties zijn.

In een paar klikken kun je een kaart met je eigen ontwerp maken. Personaliseren kan op veel verschillende manieren, denk aan voornaam, achternaam, leeftijd, adres, maar ook kleuren, logo’s, kortingscodes en QR-codes kun je personaliseren. De API van Print.one is eenvoudig te koppelen aan de meeste systemen. Zo kun je vanuit je eigen systeem automatisch kaarten sturen en gebruik je altijd de meest actuele gegevens. Klik hier voor meer informatie over automatisch kaarten versturen.

Maatwerk bij zakelijke kaarten - we helpen je graag

Jouw zakelijke kaart is meer dan een kaart!

Wist je dat een zakelijke kaart zoveel meer is dan een kaart? De ontvanger merkt namelijk direct dat je moeite hebt gedaan voor het contact. Met zakelijke wenskaarten kun je het contact met relaties warm houden of kun je je waardering uitspreken naar je medewerkers of collega’s. Zakelijke kaarten zijn daarbij een goed middel om je merk te laten zien aan je zakelijke contacten. Een kaartje blijft vaak op de koffietafel staan en wordt dan door meerdere personen in het bedrijf bekeken. En daarbij is echte post toch veel leuker?

Zakelijke kaarten voor medewerkers of collega’s

Persoonlijke aandacht voor je medewerkers is belangrijk! Zet je collega’s of medewerkers daarom op hun verjaardag in het zonnetje met een van onze verjaardagskaarten. Je geeft de verjaardagskaart trouwens echt een feestelijk tintje met een van onze cadeaus. Is een medewerker 5, 12,5, 25 of misschien wel 40 jaar in dienst? Stuur hem of haar dan een mooie jubileumkaart. En als je een afscheidsreceptie organiseert voor een medewerker die met pensioen gaat, dan nodig je iedereen in stijl uit met een uitnodiging voor een pensioenfeest.

Kaarten mailing

Wil je je bedrijf onder de aandacht brengen bij klanten of relaties? Kies dan voor een kaarten mailing! Anders dan bij een e-mail, wordt een kaart meestal niet direct weggegooid door de ontvanger. Daarbij worden kaarten bijna altijd geopend en gelezen. Een kaarten mailing is een goed middel om de ontwikkelingen in je bedrijf te delen. Ook is het erg geschikt voor het delen van korting. Met een kaarten mailing zet je jezelf letterlijk en figuurlijk op de kaart en kun je potentiële klanten benaderen!

Zakelijke kerstkaarten en nieuwjaarskaarten

Wil je je contacten of medewerkers een wenskaart sturen rond de feestdagen? Stuur dan zakelijke kerstkaarten of nieuwjaarskaarten! Vertel de ontvanger bijvoorbeeld wat hij het afgelopen jaar heeft betekend voor het bedrijf of bedank je contacten voor hun inzet of de samenwerking. Een zakelijke kerstkaart of nieuwjaarskaart is daarbij perfect om terug te blikken op het afgelopen jaar. En natuurlijk mag een kerstwens of nieuwjaarswens ook niet ontbreken! Spreek je je contacten liever persoonlijk toe? Organiseer dan een kerst- of nieuwjaarsborrel en stuur zakelijke uitnodigingen naar de genodigden.

6 tips voor het versturen van zakelijke kaarten

Wil je zakelijke wenskaarten versturen naar je contacten? Wij geven je graag 6 handige tips!

  1. Start met een blanco kaart of kies een ontwerp van een van onze designers. Je kunt je kaart vervolgens helemaal naar je eigen smaak maken.
  2. Met je bedrijfslogo op de kaart zorg je voor herkenning bij de ontvanger.
  3. Het kost misschien wat meer moeite, maar een persoonlijke boodschap wordt erg gewaardeerd!
  4. Met een oprechte en eerlijke tekst heeft je kaart het meeste effect.
  5. Voeg een foto toe van alle medewerkers. Een foto zegt vaak meer dan 1000 woorden.
  6. Je zakelijke wenskaart valt extra op met een luxe papiersoort, gekleurde envelop of met een cadeau!

Bekijk de voorbeelden voor zakelijke kaarten voor meer inspiratie. 

Kunnen we je ergens mee helpen?

Neem gerust contact met ons op.