Wij gebruiken cookies om winkelen en reclame persoonlijk te maken. Als je verder gaat gaan we ervan uit dat je dit goed vindt. Meer weten?

Zakelijke kaarten maken en bestellen

Zakelijke kaarten maken en bestellen

Bij Kaartje2go maak je heel eenvoudig al je zakelijke kaarten. Je kan kiezen uit duizenden ontwerpen voor allerlei gelegenheden. Bestel bijvoorbeeld verjaardagskaarten, verhuiskaarten, kerstkaarten en nieuwjaarskaarten. Bestellen bij Kaartje2go geeft je daarbij een aantal handige voordelen, zoals bestellen op factuur en betalen met tegoed. Daarbij kun je je kaart helemaal naar je eigen wensen en smaak maken!

De voordelen van Kaartje2go

  • Bestel op factuur
  • Rechtstreekse verzending naar een adreslijst
  • Maatwerk mogelijk (neem contact op met de klantenservice)

Opening bedrijf

Uitnodigingen opening

De start van een nieuw bedrijf of vestiging is een speciaal moment én een mooie gelegenheid om je bedrijf onder de aandacht te brengen.

 

Uitnodigingen opening

Verhuiskaarten

Zakelijke verhuiskaarten

Ga je verhuizen naar een nieuwe locatie? Breng leveranciers en klanten op de hoogte met een zakelijke verhuiskaart.

 

Verhuiskaarten

Bedrijfsfeest

Uitnodiging bedrijfsfeest

Maak nu uitnodigingen voor jullie bedrijfsfeest en nodig collega’s, medewerkers en/of zakelijke contacten uit voor een gezellige avond.

 

Uitnodigingen borrel

Bedrijfsjubileum

Bedrijfsjubileum

Bestaat je bedrijf 40, 50 of 100 jaar of vier je een lustrum? Nodig al je contacten uit en maak er een onvergetelijk feest van!

 

Bedrijfsjubileum

Kerstkaarten

Zakelijke kerstkaarten

Bedank je contacten aan het einde van het jaar met een zakelijke kerstkaart. Voeg je logo of bedrijfsfoto toe en schrijf een mooie kerstboodschap.

 

Kerstkaarten

Kaarten mailing

Kaarten mailing

Met een kaarten mailing breng je klanten op de hoogte van een leuke korting of van de laatste ontwikkelingen binnen je bedrijf.

 

Kaarten mailing

Leuke kaarten voor je medewerkers

Jubileum medewerker

Jubileum medewerker

Bedank medewerkers die 5, 12,5, 25 of 40 jaar in dienst zijn met een persoonlijk kaartje. Ze verdienen de aandacht en blijk van waardering!

 

Jubileum medewerker

Pensioenfeest

Uitnodiging pensioenfeest

Bedank personeel dat met pensioen gaat voor hun jarenlange inzet. Nodig contacten, collega’s en familie uit met een mooie uitnodiging.

 

Pensioenfeest

Verjaardagskaarten

Verjaardagskaarten

Zet je medewerkers op hun verjaardag in het zonnetje met een verjaardagskaart! Tip: Zet verjaardagskaarten alvast klaar voor het hele jaar.

Verjaardagskaarten

De voordelen van bestellen bij Kaartje2go

Bij Kaartje2go profiteer je als bedrijf van een aantal handige voordelen. Zo kun je onder andere bestellen op factuur of betalen met tegoed. Bij deze laatste optie zet je tegoed op je account, zodat je niet steeds hoeft af te rekenen via internetbankieren. En wil je je zakelijke kaarten rechtstreeks versturen? Upload de adressen dan met een Excel-bestand naar je adresboek en verzend je kaarten gemakkelijk naar de ontvangers!

 

Zakelijke kaart is meer dan een kaart

Wist je dat een zakelijke kaart zoveel meer is dan een kaart? De ontvanger merkt namelijk direct dat je moeite hebt gedaan voor het contact. Met zakelijke wenskaarten kun je het contact met relaties warm houden of kun je je waardering uitspreken naar je medewerkers of collega’s. Zakelijke kaarten zijn daarbij een goed middel om je merk te laten zien aan je zakelijke contacten. Een kaartje blijft vaak op de koffietafel staan en wordt dan door meerdere personen in het bedrijf bekeken. En daarbij is echte post toch veel leuker?

 

Zakelijke kaarten voor medewerkers of collega’s

Persoonlijke aandacht voor je medewerkers is belangrijk! Zet je collega’s of medewerkers daarom op hun verjaardag in het zonnetje met een van onze verjaardagskaarten. Je geeft de verjaardagskaart trouwens echt een feestelijk tintje met een van onze cadeaus. Is een medewerker 5, 12,5, 25 of misschien wel 40 jaar in dienst? Stuur hem of haar dan een mooie jubileumkaart. En als je een afscheidsreceptie organiseert voor een medewerker die met pensioen gaat, dan nodig je iedereen in stijl uit met een uitnodiging voor een pensioenfeest.

 

Kaarten mailing

Wil je je bedrijf onder de aandacht brengen bij klanten of relaties? Kies dan voor een kaarten mailing! Anders dan bij een e-mail, wordt een kaart meestal niet direct weggegooid door de ontvanger. Daarbij worden kaarten bijna altijd geopend en gelezen. Een kaarten mailing is een goed middel om de ontwikkelingen in je bedrijf te delen. Ook is het erg geschikt voor het delen van korting. Met een kaarten mailing zet je jezelf letterlijk en figuurlijk op de kaart en kun je potentiële klanten benaderen!

 

Zakelijke kerstkaarten en nieuwjaarskaarten

Wil je je contacten of medewerkers een wenskaart sturen rond de feestdagen? Stuur dan zakelijke kerstkaarten of nieuwjaarskaarten! Vertel de ontvanger bijvoorbeeld wat hij het afgelopen jaar heeft betekend voor het bedrijf of bedank je contacten voor hun inzet of de samenwerking. Een zakelijke kerstkaart of nieuwjaarskaart is daarbij perfect om terug te blikken op het afgelopen jaar. En natuurlijk mag een kerstwens of nieuwjaarswens ook niet ontbreken! Spreek je je contacten liever persoonlijk toe? Organiseer dan een kerst- of nieuwjaarsborrel en stuur zakelijke uitnodigingen naar de genodigden.

 

6 tips voor het versturen van zakelijke kaarten

Wil je zakelijke wenskaarten versturen naar je contacten? Wij geven je graag 6 handige tips!

  1. Start met een blanco kaart of kies een ontwerp van een van onze designers. Je kunt je kaart vervolgens helemaal naar je eigen smaak maken.
  2. Met je bedrijfslogo op de kaart zorg je voor herkenning bij de ontvanger.
  3. Het kost misschien wat meer moeite, maar een persoonlijke boodschap wordt erg gewaardeerd!
  4. Met een oprechte en eerlijke tekst heeft je kaart het meeste effect.
  5. Voeg een foto toe van alle medewerkers. Een foto zegt vaak meer dan 1000 woorden.
  6. Je zakelijke wenskaart valt extra op met een luxe papiersoort, gekleurde envelop of met een cadeau!