Ga naar de inhoudGa naar het kaarten filter
Zakelijke cadeaus

Zakelijke cadeaus

Een persoonlijke kaart wordt altijd gewaardeerd, ook op zakelijk gebied. En je kunt je boodschap nog meer kracht geven door een passend cadeau mee te sturen. Wij verzamelden de leukste kleinigheidjes voor collega’s en passende relatiegeschenken voor ieder moment. Zo kun jij eenvoudig en snel je zakelijke contacten verrassen met een persoonlijke verrassing per post.

Een zakelijk cadeau verstuur je met Kaartje2go

Ja, dat lees je goed! Je kunt niet alleen vrienden en familie verrassen met een persoonlijk kaartje en een cadeau, maar ook je zakelijke contacten. Of het nu gaat om relaties, medewerkers of collega’s, bij Kaartje2go vind je altijd een leuk cadeau per post. Dit relatiegeschenk kun je toevoegen aan jouw persoonlijke kaart. Kies je favoriet uit onze uitgebreide collectie of upload je eigen ontwerp op een blanco kaart. Vind je persoonlijk contact met zakenrelaties belangrijk? Dan is een fotokaart bij je relatiegeschenk ook een heel leuk idee.

Relatiegeschenken voor elk moment

In ons cadeau assortiment vind je zakelijke geschenken voor iedere ontvanger, maar ook voor elk moment. Je kunt samen mijlpalen en behaalde doelen vieren, maar ook je relaties een hart onder de riem steken. Een brievenbus cadeau tovert altijd een glimlach op het gezicht van de ontvanger, wat de gelegenheid ook is. We geven je graag wat inspiratie als het gaat om relatiegeschenken voor bepaalde momenten.

Relatiegeschenken tijdens Kerst

Voor veel bedrijven staat het vierde kwartaal in het teken van reflecteren en samen vieren. Reden genoeg om als organisatie een zakelijk kerstgeschenk naar partners, leveranciers en andere relaties te sturen. Schrijf een persoonlijk bedankje op je zakelijke kerstkaart of begin het nieuwe jaar goed met een nieuwjaarskaart. Wat betreft cadeaus zit je natuurlijk altijd goed met een lekkere fles wijn of feestelijke bubbels. Maar je kunt ook kiezen voor een kerstcadeau door de brievenbus. Denk bijvoorbeeld aan een doosje overheerlijke luxe bonbons. Voor meer inspiratie kun je ook op onze speciale kerstcadeau pagina kijken.

Een zakelijk Sinterklaas cadeau

Je denkt er misschien niet meteen aan, maar ook 5 december is een leuk moment voor een kleine attentie. Vier Sinterklaas met een zakelijk cadeau en trap de feestmaand op een vrolijke manier af. Welk relatiegeschenk het meest geschikt is voor het sinterklaasfeest? Chocolade natuurlijk! Wie zoet is krijgt lekkers dus je vindt zonder twijfel het perfecte cadeau in ons chocolade assortiment. Wanneer zoetigheid niet bovenaan je verlanglijstje staat kun je ook even de sinterklaascadeau pagina bekijken. Wie weet spot jij het perfecte presentje voor bij jouw kaart.

Origineel bedankje als relatiegeschenk

Wanneer je samen met je medewerkers of zakenrelaties bepaalde doelen hebt behaald moet je dit natuurlijk vieren. Hoe leuk is het om deze mensen te verrassen met een persoonlijk bericht en een bedankt cadeau uit ons zakelijke cadeau assortiment. Hiervoor kun je een van onze bedankkaartjes versturen en een origineel relatiegeschenk toevoegen. Wat dacht je van de bloemzaadjes ‘Vrolijkheid zaaien’ of een vrolijk Tony’s Chocolonely proeverijtje. Deze cadeaus zorgen echt voor een feestje door de brievenbus.

Verras met een kleinigheidje voor collega’s

Het is natuurlijk leuk om relaties te verrassen, maar je moet zeker niet vergeten je eigen medewerkers in het zonnetje te zetten! Een leuk cadeau voor medewerkers versturen doe je eenvoudig en snel bij Kaartje2go. Laat blijken hoezeer jij de motivatie en inzet van je medewerkers waardeert met een chocolade cadeau per post. Of stimuleer een relaxmoment met een van onze beautycadeaus

Als werkgever wil je ook laten weten dat je aan je medewerkers denkt op verdrietige momenten. In dat geval is een sterkte kaart met een kleinigheidje voor collega’s heel geschikt. Een kleine moeite, maar een groot en persoonlijk gebaar. Onze geluksmuntjes en andere sterkte cadeaus zijn passende cadeaus voor deze momenten. 

Maar naast verdrietige momenten bestaat het leven gelukkig ook uit heel veel feestelijkheden. Laat geen enkele verjaardag ongemerkt voorbij gaan met een brievenbus cadeau voor een jarige collega. Ga voor een super grote verjaardagskaart met feestelijke groetjes en een net zo feestelijk verjaardagscadeau. Het leukste kleinigheidje voor jarige medewerkers is wat ons betreft de chocolade chunk met confetti.

🎉 Tip: Zet alle verjaardagen van collega’s in januari al in de kalender in je account. Een paar dagen voor de verjaardag sturen we je een herinnering per mail zodat je nooit meer een verjaardag vergeet.

Veelgestelde vragen over zakelijke cadeaus

Kunnen we je ergens mee helpen?

Neem gerust contact met ons op.