Ga naar de inhoudGa naar het filter

Minimalistische kerstkaarten

Less is more! Ga jij dit jaar voor een kerst zonder poespas? Dan is een minimalistische kerstkaart echt iets voor jou. Want soms is een eenvoudig design pakkender dan een kerstkaart met veel details. Onze minimalistische kerstkaarten stralen rust, warmte en balans uit. Wie wens jij fijne feestdagen?

 

Kerstkaart met minimalistisch design: kalm en stijlvol

Voor veel mensen is kerst een drukke periode. Een kerstkaart met minimalistisch design kan dan een fijn rustpunt zijn. Kies bijvoorbeeld een simpele kerstkaart met een subtiele illustratie, of ga voor rustige kleuren zoals beige, zachtroze en grijs. Hou je meer van Scandinavische kerstkaarten? Dan zijn eenvoudige kerstkaarten met simpele illustraties, lichtgroene kleuren en natuurlijke figuren echt iets voor jou. Minimalistische kerstkaarten kunnen trouwens ook verrassend stoer zijn; kijk maar eens naar onze eenvoudige kerstkaarten in zwart wit kleuren.

Minimalistische, simpele kerstkaart met mooie tekst 

Eenvoudige kerstkaarten zijn ontzettend hip. Met een minimalistisch design straal je namelijk een bepaalde rust uit, waardoor de kaart niet wegvalt, maar juist extra opvalt tussen de rest. Omdat minimalistische kerstkaarten er door hun eenvoudige design vaak kalm uitzien, gaat de aandacht automatisch meer uit naar je boodschap. Hierdoor komen je woorden extra krachtig over. Kies voor je kerstkaart dus een mooie kerstgroet in een sierlijk lettertype, of ga voor een simpele kerstkaart waarbij het jaartal 2024 centraal staat. 

🌲 Weet je niet precies wat je moet schrijven? Lees dan eens ons artikel over feestelijke kerstteksten.

Eenvoudige kerstkaarten maken

Wil je je kerstkaart extra minimalistisch maken? Met onze kaartmaker ontwerp je in een handomdraai een kerstkaart met eenvoudig design. Begin bijvoorbeeld met een blanco kaart en voeg een aantal simpele figuren en teksten toe. Of kies een bestaande kerstkaart en verwijder elementen voor een clean en stijlvol resultaat. Je kunt je kerstkaart ook een minimalistische touch geven door een mooie foto centraal te stellen. Denk bijvoorbeeld aan een gezellig kiekje van jou en de ontvanger samen. Zo verstuur je met een simpele kerstkaart een warme, sfeervolle kerstgroet.

Kunnen we je ergens mee helpen?

Neem gerust contact met ons op.