Ga naar de inhoudGa naar het filter
Condoleancekaarten kind

Condoleancekaarten voor kind of baby

Als iemand in je omgeving zijn kindje verliest, wens je diegene graag sterkte met dit gemis. Een bemoedigend kaartje op de deurmat kan namelijk net even dat lichtpuntje in het donker zijn. Bij Kaartje2go vind je de mooiste condoleancekaarten voor de nabestaanden van kinderen en baby’s.

Een condoleancekaart voor een baby of kind kiezen

Er zijn heel veel condoleancekaarten voor als er een kind of baby overleden is, waardoor het soms lastig is om te kiezen. Kies een condoleancekaart met zijn favoriete dier of zijn lievelingskleur. Ook is een kaart met een mooie tekst op de voorkant erg troostend. En het feit dat je een kaartje stuurt is al hartverwarmend!

Wat zet je in een condoleancekaart voor een kind of baby?

Woorden schieten vaak tekort na het overlijden van een kindje of baby. De woorden ‘Sterkte’ of ‘We denken aan jullie!’ zijn daarom al genoeg om neer te zetten. Ook kun je ervoor kiezen om een mooi gedichtje op te zoeken of te vertellen dat je zijn of haar vrolijke lach gaat missen. Een persoonlijke twist zullen de ontvangers erg waarderen!

Een kaart bestellen bij Kaartje2go

Kaartje2go zorgt er graag voor dat je kaart snel bezorgd wordt. Plaats je op werkdagen voor 20:00 uur een bestelling? Dan verzenden we je bestelde kaart dezelfde dag nog. Doorgaans bezorgt PostNL de kaart al de volgende dag.

Kunnen we je ergens mee helpen?

Neem gerust contact met ons op.